- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.661
kayınvalidem de böyle yapıyor hep kendi hayatında çektiklerini anlatıyor..Bende 23 yaşındayım ne annemin ne kayınvalidemin yaptığı hataları yapmaya , kendimi kullandırmaya , ezdirmeye hiç ama hiç niyetim yok..Ki dinimizde de bu yok göz göre hakkını yediriyor isen bunun da bir vebali var..
sen bilirsin tatlım ben sana kendini kullandır demiyorum ki
annemin hep dedigi bişey vardır
ne kaybedersin ki tamam anne de ama yine bildigini yap derdi
ben onu demek istedim
Günaydın kızlar
Maşallah peş peşe dünyaya gelmiş bebişleriniz.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum a.s.
annem 14 yaşında evlenmişhemen ben olmuşum aynı evde kaynana kayınpeder 2 görümce 2 kayın
ananemi eve almamışlar
annemi bi yere göndermemişler babam askere gitmiş
annem bana bi elbise giydirse olmamış diye başka elbise giydirirlermiş beni anneme sadece emzirsin diye verirlermiş gece bile annemin yanında yatmazmışım
o yetmezmiş gibi anneme sen öl çocuguna biz bakarız demişler
askerdeki babamı arayıp annem hakkında iftiralar atmışlar
ben 26 yaşındayım
annem 27 senedir hala babaannemler le beraber kalıyor hala kahırlarını çekiyor ve ben bir kere dahi annemin onlara üf dedigini duymadım
diger amcamlarda var ama annem onlar benim gibi iyi bakamaz onlara diye onları yanından ayırmıyor
benim hesabım allah a diyor onlar ne yaparsa yapsın onları hala seviyor
ve bir kere bile babaannemi suçladıgını duymadım bir kere ona kaynanam dedigini duymadım hep annem diyor
ben bunları nerden mi ögrendim halamlar anlattı annene bunları yaptılar diye annem ben onlara kinlenmeyim diye bana bunları dahi anlatmamış
o yüzden onlar ne kadar kötü olursa olsun senin hesabın allah a boşver iyiliğini yap
napanız kuaular
teşekkür ederiizz sağol darısı başına :)
günaydın herkese
ya ben böyle şeylere çokk üzülüyorum, bazen kendi anneminde yaşadıklarını düşününce ağlıyorum kıyamıyorum ya. Uf ne saçma bişey bu ya gelin görümce kayınvalide durumları. okuyuncada üzüldüm fena. Sabırlı olmak lazım yani herşeye takılmamalı insan yoksa hayat çekilmez hal alıyor, bunu niye yapmış suratı niye asık niye konuşmadı diye düşünürsek kendimizi üzeriz boşyere. kimse dört dörtlük degilki herkes üzülüyor zaman zaman, tutuyoruz işte içimizde napalım, yapıcak pek bişey yokki gönüllerini almak lazım büyüklerin he karşındaki anlamıyosa sende tepki verme görme heryaptıgını duyma boşver. yoksa yürümez. bazı büyükler ne konuştugunu bilmiyo işte lafın nereye gidecegini hesaplamıyo ama bizde onlarla bir olup aynı tarzda davranırsak ne farkımız kalırki.. sabır sabırr diyelim idare edelim benneyaptımki
olsun valla ramazan falan dınlemem ıftardan sonra hersey mubah aklinialirimsmileolsun gelince değerlendirirsiniz ramazandada zor ama naparsın zemuszemus
sen doktora gittinmi canım.kadın kıskanmış demekki sempatiksalakcinni
ayyyynısı aklımdan gectı edutum yaaa sempatiksalakcinnikızlar lorkenin dün gönderdiği kaynan linki birde taçsızın kayınvalidesi olmasınkaydirigubbakcemile3..şaka şaka....onun bebeği var ki orda kaynana anlattığı kadarıyla melek
hala mı gelmedııııacıktım yemek bekliyorumbilmiyorumkismile
canım sana katılıyorum ccooook zor ama boyle yapmak lazımişte bende bunu demek istiyorum handecim
onların yaptıgını görmemek duymamak lazım tamam deyip yine kendi istedigini yapmak lazım inatlaştıkça evdede huzursuz oluyorsun çünkü sen
kızlar lorkenin dün gönderdiği kaynan linki birde taçsızın kayınvalidesi olmasınkaydirigubbakcemile3..şaka şaka....onun bebeği var ki orda kaynana anlattığı kadarıyla melek
ne olmasın anam ne kaçırdımm =D
yok kız degıl
bı teyze benım derdım gelınım dıye bı topık acmıstı
tam da senın yazdıkların ustune denk geldı sadece
onun torunu falan var yanı
yok kız degıl
bı teyze benım derdım gelınım dıye bı topık acmıstı
tam da senın yazdıkların ustune denk geldı sadece
onun torunu falan var yanı
slm kizlarrr,ee burdaki hanimlar hep hamismi yada bekliyolarmi bebeklerini :)
edut sole bakalım neler yedın bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?