Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

o zaman başlıyorum...çorba:yoğurt çorbası, yemek: patesli beşemal soslu tavuk ki yemedim , çok leziz peynirli makarna, çoban salatası, tavuk salatsı, havuş ve marul .....tatlı: tulumba....

hoşbuldukk.. maşallah iyi, bazen uyutmadığı oluyor, bende uykusuzluktan ölüyorum ama olsun.
benimki gündüz uyumuyor pek..
sen nasılsın canım?

düzene giricek annesi inş. bende iyiyim çok az kaldı ctesi kontrole gittiğimde doktor 2 haftan var demişti. bebegimiz küçük biraz onun büyümesi için uzanıyorum hep durum bundan ibaret yani canım:hulya:

atv de kılıç gunu dıye bı dızının tanıtımı donuyor merak ettım
bır musayla fıravun hıkayesı dıo osman sınavdan

o zaman başlıyorum...çorba:yoğurt çorbası, yemek: patesli beşemal soslu tavuk ki yemedim , çok leziz peynirli makarna, çoban salatası, tavuk salatsı, havuş ve marul .....tatlı: tulumba....

ooıhh super hepsını cok severım hele kı tulumbaaa
babam geldım aklıma yaaa
bızım dukkanın tulumbalarını yerken barnaklarını yersın sempatiksalakcinni

düzene giricek annesi inş. bende iyiyim çok az kaldı ctesi kontrole gittiğimde doktor 2 haftan var demişti. bebegimiz küçük biraz onun büyümesi için uzanıyorum hep durum bundan ibaret yani canım:hulya:

Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. büyür annesi..azcık kalmış şafak say artık :))

ayyyyyyy ne güzelmiş menünüz canım bizimki de bana göre güzeldi

anaaam hıc konusmuyorsunuz
gıdıyorum o zaman bende
camasırlarımı asıp komsuya gıdeyım bari caya muhabbete

nereye gidiyon hani elbisenin bi beden büyüğünü alacaktın hemen komşuna koşuyon

ayy bende severşim ama yemedimohaoldumsmile

nıye yemedın delii alsaydın bana verırdın
ya bız okulda hep ole yapardık yemesekte alırdık yıyen bırı cıkarda mutlaka zemuszemus
ayyyyyyy ne güzelmiş menünüz canım bizimki de bana göre güzeldinereye gidiyon hani elbisenin bi beden büyüğünü alacaktın hemen komşuna koşuyon
ya komsuya gıdıp bıraz oturup oyle cıkacaktım carsıya da planlar degıstı gıbı dur bakayım

aşık arkadaşım bu kız
lorkee bugün evde takıl sen son zamanlarda çok gezdin azıcıkta evde takıl
ayy kız oturuyom ama ole de 2 gun ıcınde sıkılıo canım
esım aksam geldı hap al gelrıken dedım mıgren tuttu
senı dısarı cıkarıyım yemekte sonra dıo
nereye gıdelım dedım dırek koptuuu
hıc yok ya oturalım hastayım falan yok yanı dırek nereye gıdelım dıyorsun dıo delikafadulden

evet canım yerinde duramıyor anacım çocuk olunca ne yapacak merak ediyorum:roflol:
kız o zaman mecbur oturucam ya
sımdı tadını cıkarayım ıcımde kalmasın yani dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…