Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sımdı ben sole yapayım
17.30 da bı arkadasın dogumgununu kutlıcakmısız kucukyalıda
sımdı cıkıp carsıya gıdıp elbıseyı alsam bı kac daha ısım var carsıda
ordan da 2 vasıta kucukyalıya gecsem anca olacak zaten

kocam da gec gelecek karabukte zaten
o gelmeden evde olurum sanırsam

bu sıcakta ne işin var acaba....direk gidersin d.gününe elbiseyi hafta sonu alırsın

planladığın gibi yaparsan neden olmasın canım

ayy gözlerimi açamıyom yaaaaaaaaaaaaaa :1closedeyes:
feci uykum vvaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

lorkeenin dediği gibi çık revire uyu tatlım

aynen bende öyleyim canım
birde benim olduğum yer çok sıcak dayanmakta zorluk çekiyorum
evde olmak istiyorum:gitme:

benim olduğum yer klimalıda ne oluyo =) yine uykum var... =)
ama sıcakta hiç çekilmez yaa..allah sana sabır versin ayselim...
ne feci yağmur bastırdı biraz önce... gördünüzmü istanbullular? şişli civarında... şimdi güneş açtı gerçi..

bu sıcakta ne işin var acaba....direk gidersin d.gününe elbiseyi hafta sonu alırsın
ya valla gozumde buyuyo zaten carsıya gıtmek sen de soguttun benı sımdı
burda bıraz hava kapalı gıbı sankı yagacak yagsa ben cıkınca tam ne de guzel olur hee
ya ısım olupta onemlı bısey degıl tabıkı
ayy ne yapsam ki CADIARZU

ayy hiç bişiyi unutmuyon lorkem hheeee sempatiksalakcinni
yatarsam akşama kadar kimse kaldıramaz beniii
feci uykum varrrrrr

unutmaaaam
gıt uyu kaldırmasınlar zaten bugunde boyle olsun ne olcak

Canım benim şu an yaşın çok çok genç ve tabiiki evliliğini hayallerindeki gibi yaşamak istiyorsun...Evliliğin erken dönemlerinde bu kadar huzursuzluk olur mu ? diye sorguluyorsun belkide.Fakat ben kayınvalidenin sevinmediğini düşünmüyorum..Bana sorarsan o sabaha kadar uyuyamamıştır ve adımın gaye olduğu kadar eminim ki siz gittikten sonra ağlamıştır.Sende diyorsun kaınvalidem de çok çekmiş hep anlatıp duruyor diye bazen insanlar bunları çekerken sadece çocuklarına bağlanıyorlar ve emin ol annenin sana bağlı olduğundan daha farklı bir mentaliti ile bağlı o şuan oğluna.Hayatta tek destekçisi gibi görüyor onu.Hayatta kendi başardığı en güzel şey olarak.Benim kayınvalidem de çok küçükken kaçarak evlenmiş ve sonra çok çekmiş eşinin ailesinden...Yıllarca kayınbiraderlerine bakmış.yatırmış,beslemiş,yıkamış v.s.
Hiç isyan etmemiş...Ama bunları yaparken eşinden çok çocuklarına bağlanmış.
Şimdi kayınvalidem 60ına yakın kayınvalideside 75-80 vardır ama herşey gelmiş geçmiş.Belki ozamanlar kayınvalidem karşı gelseydi evliliği biterdi ama 40 yıldan fazla evliliği var şimdi...
Şuan heyecanla ve gençlikle daha fevri düşünüyor olabilirsin.Belki bende senin yerinde olsam ilk anda senin gibi davranırdım.Ama lütfen alttan alan sen ol.
Buranın rengi mavi olsun diyorsa sen kırmızı diye diretme mavi yap sonra o gittiğinde yine kırmızıya boyarsın.Bu senden inan hiç bişey kaybettirmez.

o zaman başlıyorum...çorba:yoğurt çorbası, yemek: patesli beşemal soslu tavuk ki yemedim , çok leziz peynirli makarna, çoban salatası, tavuk salatsı, havuş ve marul .....tatlı: tulumba....

Yaa Edutcan ben kesin geliyorum sizin işyerine.

mercimek çorbası, kabak dolması-yoğurtlu, peynirli börek ve kavun canım
Kabak dolması dışında sizinde menü iyiymiş cokacimcoook

Bende biraz uzanayım dedim 2 saat uyumuşum kızlar

Çekilmiyor zaten tatlım nefes almakta zorluk çekiyorum bunaldım iyice yaaa (

Kızlaaar bu arada geçen hafta sebamed'e internetten mail atmıştım gebelikte kullanılabilecek çatlak önleyici ürünlerle ilgili tester istiyorum diye... Az önce aradılar bilmemne kozmetikten... Yarın sıhhıye'de bir parfümeride tanıtım elemanları beni bekleyecekmiş ve tanıtım yapacakmış bana.Testerları da ordan vereceklermiş... İlgileri hoşuma gitti.sevindirik oldum :))

lorkem çıkma dışarı bence..
az ön bi sis kapladı.. bembeyaz etraf... göz gözü görmüyo... dışarısı bembeyaz ve bir şiddetli yağmur...sağanak ötesi bişi =))) o an dışarda olanlar eminim sırılsıklam olmuştur.. kışın bile bu kadar şiddetli yağmadı yavv

oluşan çatlaklar içinde ürünleri varmıymış sorarmısın gaye ya =((
benim alt karında çatlaklar vaarr mafoldumben

evet ya pazarcılara yazık Allah yardım etsin yukarda pazar kuruluyodu, mahvoldular kesin. öyle böyle yagmadı dehsetti yaaa :uhm:

kız burdada bırden kara kara bulutlar oldu acaıb estı ama yagmur yagmadan dagıldı bulutlar

Bende biraz uzanayım dedim 2 saat uyumuşum kızlar
oohh yarasın sana da mınısıne de
cok ıyı yapmıssın gordugun yere maıl at valla bakıom mıllet o kadar cok esantıon urunle gecınıo kı
burda bı topıkte gordum bende buldukca adres atıom mesaj yada uye oluom kaydirigubbakcemile3

kız burda yok bıseycık ama gelecek gıbı yıne de tedbırlı cıkarım tabıkı

hamiş olunca fit mit yalan oluyor anacım =))) koca göbekli oldum face ekledim. kıs sizin orda yagmur yokmu gitti çamaşırlarr akannehir
canım tam camasırlıgı actım balkona bırlıkte ucuyorduk kapkara bulutlar geldı
ben de ıcerı bos odaya astım ne olur ne olmaz dısaarı cıkınca yagarsa ugrasmayayım dıye

kızım senın hamıle halını de gordum ben
ben yemek yedıkten sonra hergun var bende aynı gobek sırnaşık şey :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…