- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.701
ayy gözlerimi açamıyom yaaaaaaaaaaaaaa :1closedeyes:
feci uykum vvaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla çok güzelmiş
sımdı ben sole yapayım
17.30 da bı arkadasın dogumgununu kutlıcakmısız kucukyalıda
sımdı cıkıp carsıya gıdıp elbıseyı alsam bı kac daha ısım var carsıda
ordan da 2 vasıta kucukyalıya gecsem anca olacak zaten
kocam da gec gelecek karabukte zaten
o gelmeden evde olurum sanırsam
gıt revıre yatıver
yapmamıs adammısın sankı bılmıyoz sempatiksalakcinni
sımdı ben sole yapayım
17.30 da bı arkadasın dogumgununu kutlıcakmısız kucukyalıda
sımdı cıkıp carsıya gıdıp elbıseyı alsam bı kac daha ısım var carsıda
ordan da 2 vasıta kucukyalıya gecsem anca olacak zaten
kocam da gec gelecek karabukte zaten
o gelmeden evde olurum sanırsam
aynen bende öyleyim canım
birde benim olduğum yer çok sıcak dayanmakta zorluk çekiyorum
evde olmak istiyorum:gitme:
ya valla gozumde buyuyo zaten carsıya gıtmek sen de soguttun benı sımdıbu sıcakta ne işin var acaba....direk gidersin d.gününe elbiseyi hafta sonu alırsın
ayy hiç bişiyi unutmuyon lorkem hheeee sempatiksalakcinni
yatarsam akşama kadar kimse kaldıramaz beniii
feci uykum varrrrrr
Kandil akşamı bebişi anneme söyledim abime ilk söyledim sözüm vardı =))) çok sevindiler hele büyük ablam aklı çıktı seviçten =))) Yiğrenim birazcık kıskandı ama olsun =)) dualar ettiler tebrik ettiler.. ablam benden daha çok heyecan yaptı çok mutlu oldum..
Kayınvalidemlere de söyledik kayınpederim hayırlı olsun dedi kayınvalidem şok oldu sustu..5 dk sonra eşime baba mı oluyon lann dedi ne tebrik etti ne hayırlı olsun dedi..Tabi artık eşimin düşüncelerinin değişeceğini anladı kadın..Üüzldüm ama yine de tebrik etmesini beklerdim..kendi ailem telefonda çoştu ama kadın hayırlı olsun bile demedi..Bu sabah da gelmiş babaannesi neler yapar ona ben kız olsun diyorum ama sen erkek diyorsun dedi heyyyyy Allahım ya dedim içimden..Sonra da öyle söyleme ben erkek istiyorum biliyorsun dedim kızımız da yok oğlumuzda zaten hangisi olursa dedi..saf sanıyor beni şimdi arayı iyi tutmaya çalışacak çünkü eşim bu saatten sonra beni ezdirmeyeceğini biliyor..Sabır diyorum başka da bişey diyemiyorumm
o zaman başlıyorum...çorba:yoğurt çorbası, yemek: patesli beşemal soslu tavuk ki yemedim , çok leziz peynirli makarna, çoban salatası, tavuk salatsı, havuş ve marul .....tatlı: tulumba....
Kabak dolması dışında sizinde menü iyiymiş cokacimcoookmercimek çorbası, kabak dolması-yoğurtlu, peynirli börek ve kavun canım
benim olduğum yer klimalıda ne oluyo =) yine uykum var... =)
ama sıcakta hiç çekilmez yaa..allah sana sabır versin ayselim...
ne feci yağmur bastırdı biraz önce... gördünüzmü istanbullular? şişli civarında... şimdi güneş açtı gerçi..
Kızlaaar bu arada geçen hafta sebamed'e internetten mail atmıştım gebelikte kullanılabilecek çatlak önleyici ürünlerle ilgili tester istiyorum diye... Az önce aradılar bilmemne kozmetikten... Yarın sıhhıye'de bir parfümeride tanıtım elemanları beni bekleyecekmiş ve tanıtım yapacakmış bana.Testerları da ordan vereceklermiş... İlgileri hoşuma gitti.sevindirik oldum :))
anaaam hıc konusmuyorsunuz
gıdıyorum o zaman bende
camasırlarımı asıp komsuya gıdeyım bari caya muhabbete
hamiş olunca fit mit yalan oluyor anacım =))) koca göbekli oldum face ekledim. kıs sizin orda yagmur yokmu gitti çamaşırlarr akannehir
lorkem çıkma dışarı bence..
az ön bi sis kapladı.. bembeyaz etraf... göz gözü görmüyo... dışarısı bembeyaz ve bir şiddetli yağmur...sağanak ötesi bişi =))) o an dışarda olanlar eminim sırılsıklam olmuştur.. kışın bile bu kadar şiddetli yağmadı yavv
ya burayada ekleyin..bizde görelim yyaaaa zemuszemus
kız burdada bırden kara kara bulutlar oldu acaıb estı ama yagmur yagmadan dagıldı bulutlarbenim olduğum yer klimalıda ne oluyo =) yine uykum var... =)
ama sıcakta hiç çekilmez yaa..allah sana sabır versin ayselim...
ne feci yağmur bastırdı biraz önce... gördünüzmü istanbullular? şişli civarında... şimdi güneş açtı gerçi..
oohh yarasın sana da mınısıne deBende biraz uzanayım dedim 2 saat uyumuşum kızlar
cok ıyı yapmıssın gordugun yere maıl at valla bakıom mıllet o kadar cok esantıon urunle gecınıo kıKızlaaar bu arada geçen hafta sebamed'e internetten mail atmıştım gebelikte kullanılabilecek çatlak önleyici ürünlerle ilgili tester istiyorum diye... Az önce aradılar bilmemne kozmetikten... Yarın sıhhıye'de bir parfümeride tanıtım elemanları beni bekleyecekmiş ve tanıtım yapacakmış bana.Testerları da ordan vereceklermiş... İlgileri hoşuma gitti.sevindirik oldum :))
kız burda yok bıseycık ama gelecek gıbı yıne de tedbırlı cıkarım tabıkılorkem çıkma dışarı bence..
az ön bi sis kapladı.. bembeyaz etraf... göz gözü görmüyo... dışarısı bembeyaz ve bir şiddetli yağmur...sağanak ötesi bişi =))) o an dışarda olanlar eminim sırılsıklam olmuştur.. kışın bile bu kadar şiddetli yağmadı yavv
canım tam camasırlıgı actım balkona bırlıkte ucuyorduk kapkara bulutlar geldıhamiş olunca fit mit yalan oluyor anacım =))) koca göbekli oldum face ekledim. kıs sizin orda yagmur yokmu gitti çamaşırlarr akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?