Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

delüüüüü kaydirigubbakcemile3
lapacı ekledim canım resim

36 haftaya bak hande yaaa masallah valla sadece gobek var
sana dogumdan sonra ınanmaz bence kımse kızını kucagında gormeyınce

oluşan çatlaklar içinde ürünleri varmıymış sorarmısın gaye ya =((
benim alt karında çatlaklar vaarr mafoldumben

canım ben lierac kullandım, bide sık sık nemlendiriyorum vücut losyonuyla, hatta bi ara bi karışım yaptım kakao yagı kayısı yagı gliserin badem yağı susam yagı ama iğrenç kokuyodu eşimin yüz şekli değişiyo diye onu bıraktım. bende ne var ne yok şimdi bilmiyorum çatlak gözükmüyo gibi ama doğumdan sora neolur bilemem :1no2:

ya aslında birazda bacaklarımın üst kısmında ödem var su içiyorum içiyorum çişim az geliyo

olsun canım ya sen ıcmeye devam et
odem dedıgın nedır kı yag olmasın da atılır bı sekılde
zaten odemler dogumdan sonra kalmıo
valla sen super gorunuyorsun nazarım degmesın masallah
dedıgım gıbı dogum sonrası ınanılmaz bı anne olursun vereliniortak

ben de ozendım yaa foto koyucam bendee
gobegımı cok sısırebılıom ben ıc karnımmı genıs nedır
reesım koysam valla herkes ınanır hamıleyım dersem

Ay Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla koysun göbüşüne ben hem pko luydum hemde adet olamiyodum 2-3 ay bu şekilde hamile kalmışım düşün yani bi baktık kan değerim 65560 larda burda kızlar dediki hep kız ikimizmi bu diye bi baktık 7haftalık. bu yüzden nasip diyorum hep. Allahım yazmış sadece zamanını beklemek gerekiyomuş. İnş gönlüne göre hayırlısıyla gelir pıtırcık

oy teşekkür ederim :kedi: koy tabi resimlerini şöyle içimiz açılsın ohhhhh diyelim

şaka dıom canım yaaa
ole tabı ben zaten ılk bastan berı en guzel zamanı sen bılıyorsun Rabbım dıye dua edıyorum
sızınde dualarınız eklenınce gelır nasıbse hayırlı bı zamanda bakalım

Bende zaten tombiş olduğum için şimdiden karnım var gibi :)) yani hamile olduğum anlaşılıyor.hoş hamile olmasam da hamile sanabilirler beni göbüş var maaşallah
yediğimi inkar etmiyorum hiç :roflol:

ayy süper yyaaaaa........ ne güzel çatlaksız buraya kaadr geldiysen sonuna kadar da gidersin sen...
ben yüzüyordum ama 2-3 aydır hiç gidemedim.. fırsat olmadı... bir çok iş vardı hep..
nemlendirici losyonum var ama onuda sürmeye üşenip sadece duştan sonra sürdüm... vıcık vıcık olup kıyafetlerimide batırınca ondanda vazgeçtim... öyyllee salmıştım kendi haline... geçen hafta bi baktım bi sürü çatlak var alt karında =(((((((((( daha da artmaması için bişiler yapmam lazımm.. ama ne ? =(((

hamiş olunca fit mit yalan oluyor anacım =))) koca göbekli oldum face ekledim. kıs sizin orda yagmur yokmu gitti çamaşırlarr akannehir

kız sen süpersin maaşallah
doğum sonrası hiç bi şeyin kalmaz emin ol canımolumunekankayizsmile

süpersin yaa aklına da geliyor yaaa

ayy handeeee maşaallaaahhh
sadece biraz göbek var... gayet güzel bir hamilesin..... çatlağında yok.. daha ne olsunnnnnn..

ben geldimmmmmmmm
hande maşallah nazar degmesin güzel hamiş olmuşsun

benim şimdiden çatlaklarım var 58 kiloydum şimdi 72 1 buçuk senede bu kadar çok kilo alınca her yerimde çatlaklar oldu
bide hamile olsam oooo

Bende zaten tombiş olduğum için şimdiden karnım var gibi :)) yani hamile olduğum anlaşılıyor.hoş hamile olmasam da hamile sanabilirler beni göbüş var maaşallah

alemsın gaye yaa delikafadulden
ama bu durum senın ıcın avantaj ılk aylarda gobıs bellıu olmayınca kımse senı sallamıo hamıle oldugunu anlamadıgı ıcın
toplu tasımada veya herhangı bı yerde guzel durum bence kaydirigubbakcemile2

Bak bu konuda çok haklısın :) öncelik hemen bende oluyor Ama hamileliğin sonunda düşünemiyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 Artık 90mı olurum 95 mi olurum yoksa beni vinçle mi götürürler hastaneye bilemiyorum.

boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dogumdan sonra verirsin hele bi dogsunda ister vinçle git ister kepçeyle

bende evlendikten sonra kilo almıştım onun üzerine hamile kalınca tombik kaldım
inş. hamilelik sonrası normale kolay dönerim diye dua ediyorum
kızlar benim çatlaksız gidiyor bebe yağı sağolsun baya iyi geldi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…