- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.721
kız burdada bırden kara kara bulutlar oldu acaıb estı ama yagmur yagmadan dagıldı bulutlar
oohh yarasın sana da mınısıne de
cok ıyı yapmıssın gordugun yere maıl at valla bakıom mıllet o kadar cok esantıon urunle gecınıo kı
burda bı topıkte gordum bende buldukca adres atıom mesaj yada uye oluom kaydirigubbakcemile3
kız burda yok bıseycık ama gelecek gıbı yıne de tedbırlı cıkarım tabıkı
canım tam camasırlıgı actım balkona bırlıkte ucuyorduk kapkara bulutlar geldı
ben de ıcerı bos odaya astım ne olur ne olmaz dısaarı cıkınca yagarsa ugrasmayayım dıye
kızım senın hamıle halını de gordum ben
ben yemek yedıkten sonra hergun var bende aynı gobek sırnaşık şey :CüvCüv:
hamiş olunca fit mit yalan oluyor anacım =))) koca göbekli oldum face ekledim. kıs sizin orda yagmur yokmu gitti çamaşırlarr akannehir
oluşan çatlaklar içinde ürünleri varmıymış sorarmısın gaye ya =((
benim alt karında çatlaklar vaarr mafoldumben
36 haftaya bak hande yaaa masallah valla sadece gobek var
sana dogumdan sonra ınanmaz bence kımse kızını kucagında gormeyınce
ya aslında birazda bacaklarımın üst kısmında ödem var su içiyorum içiyorum çişim az geliyo
ben de ozendım yaa foto koyucam bendee
gobegımı cok sısırebılıom ben ıc karnımmı genıs nedır
reesım koysam valla herkes ınanır hamıleyım dersem
olsun canım ya sen ıcmeye devam et
odem dedıgın nedır kı yag olmasın da atılır bı sekılde
zaten odemler dogumdan sonra kalmıo
valla sen super gorunuyorsun nazarım degmesın masallah
dedıgım gıbı dogum sonrası ınanılmaz bı anne olursunvereliniortak
Ay Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla koysun göbüşüne ben hem pko luydum hemde adet olamiyodum 2-3 ay bu şekilde hamile kalmışım düşün yani bi baktık kan değerim 65560 larda burda kızlar dediki hep kız ikimizmi bu diye bi baktık 7haftalık. bu yüzden nasip diyorum hep. Allahım yazmış sadece zamanını beklemek gerekiyomuş. İnş gönlüne göre hayırlısıyla gelir pıtırcık
canım ben lierac kullandım, bide sık sık nemlendiriyorum vücut losyonuyla, hatta bi ara bi karışım yaptım kakao yagı kayısı yagı gliserin badem yağı susam yagı ama iğrenç kokuyodu eşimin yüz şekli değişiyo diye onu bıraktım. bende ne var ne yok şimdi bilmiyorum çatlak gözükmüyo gibi ama doğumdan sora neolur bilemem :1no2:
hamiş olunca fit mit yalan oluyor anacım =))) koca göbekli oldum face ekledim. kıs sizin orda yagmur yokmu gitti çamaşırlarr akannehir
Bende zaten tombiş olduğum için şimdiden karnım var gibi :)) yani hamile olduğum anlaşılıyor.hoş hamile olmasam da hamile sanabilirler beni göbüş var maaşallah
yediğimi inkar etmiyorum hiç :roflol:
alemsın gaye yaa delikafadulden
ama bu durum senın ıcın avantaj ılk aylarda gobıs bellıu olmayınca kımse senı sallamıo hamıle oldugunu anlamadıgı ıcın
toplu tasımada veya herhangı bı yerde guzel durum bence kaydirigubbakcemile2
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBak bu konuda çok haklısın :) öncelik hemen bende oluyorAma hamileliğin sonunda düşünemiyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 Artık 90mı olurum 95 mi olurum yoksa beni vinçle mi götürürler hastaneye bilemiyorum.
Bende zaten tombiş olduğum için şimdiden karnım var gibi :)) yani hamile olduğum anlaşılıyor.hoş hamile olmasam da hamile sanabilirler beni göbüş var maaşallah
yediğimi inkar etmiyorum hiç :roflol:
ben geldimmmmmmmm
hande maşallah nazar degmesin güzel hamiş olmuşsun
benim şimdiden çatlaklarım var 58 kiloydum şimdi 72 1 buçuk senede bu kadar çok kilo alınca her yerimde çatlaklar oldu
bide hamile olsam oooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?