- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.741
bende evlendikten sonra kilo almıştım onun üzerine hamile kalınca tombik kaldım
inş. hamilelik sonrası normale kolay dönerim diye dua ediyorum
kızlar benim çatlaksız gidiyor bebe yağı sağolsun baya iyi geldi tavsiye ederim
Bak bu konuda çok haklısın :) öncelik hemen bende oluyorAma hamileliğin sonunda düşünemiyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 Artık 90mı olurum 95 mi olurum yoksa beni vinçle mi götürürler hastaneye bilemiyorum.
ay o bebek yagını bende çok kullanıyorum süper bişi
ayy süper yyaaaaa........ ne güzel çatlaksız buraya kaadr geldiysen sonuna kadar da gidersin sen...
ben yüzüyordum ama 2-3 aydır hiç gidemedim.. fırsat olmadı... bir çok iş vardı hep..
nemlendirici losyonum var ama onuda sürmeye üşenip sadece duştan sonra sürdüm... vıcık vıcık olup kıyafetlerimide batırınca ondanda vazgeçtim... öyyllee salmıştım kendi haline... geçen hafta bi baktım bi sürü çatlak var alt karında =(((((((((( daha da artmaması için bişiler yapmam lazımm.. ama ne ? =(((
sen ne için kullanıyon yavyummmm
handecim çok cici bi hamile olmuşsun canım maşallah
kız sen orda sıkıntıdan almıssındır kıloben geldimmmmmmmm
hande maşallah nazar degmesin güzel hamiş olmuşsun
benim şimdiden çatlaklarım var 58 kiloydum şimdi 72 1 buçuk senede bu kadar çok kilo alınca her yerimde çatlaklar oldu
bide hamile olsam oooo
aman bosver canım yaaBak bu konuda çok haklısın :) öncelik hemen bende oluyorAma hamileliğin sonunda düşünemiyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 Artık 90mı olurum 95 mi olurum yoksa beni vinçle mi götürürler hastaneye bilemiyorum.
masallah canım sonunda kadr bole devam eder ınsallahbende evlendikten sonra kilo almıştım onun üzerine hamile kalınca tombik kaldım
inş. hamilelik sonrası normale kolay dönerim diye dua ediyorum
kızlar benim çatlaksız gidiyor bebe yağı sağolsun baya iyi geldi tavsiye ederim
bak lierac işe yarıyo birazcık pahalı ama bikere alıyosun. ihmal etme sakın çatlaklarını srü olsun vıcık vıcık napalım, aa sen nie yüzmeyi bıraktın yaaa, benim yaptıgım tek hareket namaz kılmak başka bişey yok he bide evi topluyorum. sür kremini losyonunu ihmal etme onları sakın heeelmaz:
seksapalitem için aklinialirimsmilesen ne için kullanıyon yavyummmm
alemsın gaye yaa delikafadulden
ama bu durum senın ıcın avantaj ılk aylarda gobıs bellıu olmayınca kımse senı sallamıo hamıle oldugunu anlamadıgı ıcın
toplu tasımada veya herhangı bı yerde guzel durum bence kaydirigubbakcemile2
bende bebiş yokkende kullanıyodum nemlendirmek için duştan sora
kız sen orda sıkıntıdan almıssındır kılo
bebek olmadan bıraz versen ıyı olur bence
ben ınat ettım 57 den 65 cıkmıstım
sımdı 60 oldum tekrr sukur
bebek olmadan vereyım sonra tutamam ben agzımı bılıom bahanem de olur yerım delıler gıbı
ayselim 20li haftalarda bendede bişi yoktu.. 30. haftada çıktılar =((((((
bide ben çok hareketsiz kaldım birden... ilk bi kaç ay yüzme vardı iyi oluyodu. onuda bıraktım..zaten hiç merdiven inip çıkmıyorum... yürüyüş hiç yapamadım... egzersiz bir kez dahi yapmadım.. sonuç..güzelim çatlaklar =((
kız sen orda sıkıntıdan almıssındır kılo
bebek olmadan bıraz versen ıyı olur bence
ben ınat ettım 57 den 65 cıkmıstım
sımdı 60 oldum tekrr sukur
bebek olmadan vereyım sonra tutamam ben agzımı bılıom bahanem de olur yerım delıler gıbı
aman bosver canım yaa
dusundugum gıbı bı tosun pasan olursa o sana kılo verdırır merak etme kaydirigubbakcemile3
masallah canım sonunda kadr bole devam eder ınsallah
sorma canım yaa.. ev işi var bizim... inşaat halinde... sürekli onla uğraşıyoruz.. kapısı penceresi fayansları derken aylardır hep o iş için koşturuyoruz.. bebeğe alışverişi bile 3 hafta önce yapabildik... tek iğnesi yoktu oğluşumun.. gidip 1 günde hepsini aldık... yoksa kalacaktı alamayacaktık birşey... evde değilim ki ev işi yapayım.... işyerimde merdiven inip çıkamıyorum... biraz yüksek burası =) 20. kat... sempatiksalakcinni... yürüyüş yok.. spor yok... kremlerdende kıyafetlerim hep battı... lekeler oldu sanki ıslanmış gibi.. çıkmıyorlarda.. bende ammaaannnn bundan sonra çatlamaz herhalde deyip bir ka. haftadır sürmüyodum... bi baktım 2 hafta önce çatırdamış karnım =((( feci cnım sıkıldı....
delisin kızım tam deliiiseksapalitem için aklinialirimsmile
kııızz ole deme kendıne sempatiksalakcinni senın gıbı mandaya can kurban bayanssulusmileya valla aynen öyle oluyo beni kimse ciddiye almıyodukaydirigubbakcemile3 doktora gidiyorum diyoduki hademe siz nie bekliyosunuz 6 aylıktım ozaman. annem millete diyoduki kalkında kız hamile otursun ay rezil oluyodum akannehir birden çıktı göbüşte anlamadım nasıl oldu ama şimdi gerek kalmadı zaten evde yavru manda gibi yattıgım için bebiş kilo alsın diye insan görmüyorum yani pek kaydirigubbakcemile3,
yoğun geçiyo günler inşaat yüüznden dedim ya.. bebeişimizin ismi bile yok =(( fırsat bulup kafayı boşaltıp bebeğe isim dahi düşünmedik daha =((((((((
hazır alınmış kıyafetlerimi bile yıkayp çantaya ne zaman koyucam acaba diye düşünüyorum =(((
birde bu arada evimizi taşıcaz.. ev biticek ağustos 15 de... eylül 15 de doğum var.... ev bitene kadar ufaktan toparlanmalıyımki işler birikmesin... nasıl olacak hiç bilmiyorum yaaaaa....:sinifsinif:
tek duam bebiş erken gelmessiiinnnnnn :Saruboceq:
Benimde tam tersi ilk aylar çok hareketsizdim ama şimdi
nerdeyse iki aydır yürüyorum ayaklarımda şişme olmasa biraz daha rahat olacam
son 4 haftadır pazar günleri denizdeyim
iyi gittiğimi düşünüyorum
canımsende ihmal etme kremini falan sür
son haftalardasın idare et ona vakit ayır
inş. canım sonuna kadar çatlaksız gitmek istiyorum
hiç rahat bir zaman geçiremedikki.. üst üste geldi işler hep.. bir günümü size anlatsam halime acırsınız kafamçokkarıştı
öyle bir koşturmaca içindeyz ki.. sürekli ordan oraya koşuyoruz... sürekli ayaktayım.. o yüzdende hemeroidim hat safhada arttı... ama benim güzel bir şekilde yürüyüş yapmam gerekli... ayakta kalmamam gerekli... ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
şu ev bitse... biz koşturmasak.. sonrada taşınsak.. sonrada bebek doğsa..rahatlıcam sanırım.... boshayallersmile yada bu rüya mı zemuszemus bebek doğunca rahatlayan kişi görülmüşmü dünyada kaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun lapacı valla yardım edebılecegım bısey olursa cekınme soyle gercekten gelmeye calısırım
yenı evınız nerede olacak nasıbse yakın mı ısıne
ınsaat ı kendınız mı yapıyorsunuz
o yuzden sıze kalıyo sanırım herseyı secmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?