Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ay o bebek yagını bende çok kullanıyorum süper bişi

dikkatli beslendiğin sürece birşey olmaz tatlım hamilelikte kilo da çok önemli tabiki ama abartmadığın sürece ne olabilir ki

bak lierac işe yarıyo birazcık pahalı ama bikere alıyosun. ihmal etme sakın çatlaklarını srü olsun vıcık vıcık napalım, aa sen nie yüzmeyi bıraktın yaaa, benim yaptıgım tek hareket namaz kılmak başka bişey yok he bide evi topluyorum. sür kremini losyonunu ihmal etme onları sakın heeelmaz:

ayselim 20li haftalarda bendede bişi yoktu.. 30. haftada çıktılar =((((((
bide ben çok hareketsiz kaldım birden... ilk bi kaç ay yüzme vardı iyi oluyodu. onuda bıraktım..zaten hiç merdiven inip çıkmıyorum... yürüyüş hiç yapamadım... egzersiz bir kez dahi yapmadım.. sonuç..güzelim çatlaklar =((

kız sen orda sıkıntıdan almıssındır kılo
bebek olmadan bıraz versen ıyı olur bence
ben ınat ettım 57 den 65 cıkmıstım
sımdı 60 oldum tekrr sukur
bebek olmadan vereyım sonra tutamam ben agzımı bılıom bahanem de olur yerım delıler gıbı
aman bosver canım yaa
dusundugum gıbı bı tosun pasan olursa o sana kılo verdırır merak etme kaydirigubbakcemile3

masallah canım sonunda kadr bole devam eder ınsallah

sorma canım yaa.. ev işi var bizim... inşaat halinde... sürekli onla uğraşıyoruz.. kapısı penceresi fayansları derken aylardır hep o iş için koşturuyoruz.. bebeğe alışverişi bile 3 hafta önce yapabildik... tek iğnesi yoktu oğluşumun.. gidip 1 günde hepsini aldık... yoksa kalacaktı alamayacaktık birşey... evde değilim ki ev işi yapayım.... işyerimde merdiven inip çıkamıyorum... biraz yüksek burası =) 20. kat... sempatiksalakcinni... yürüyüş yok.. spor yok... kremlerdende kıyafetlerim hep battı... lekeler oldu sanki ıslanmış gibi.. çıkmıyorlarda.. bende ammaaannnn bundan sonra çatlamaz herhalde deyip bir ka. haftadır sürmüyodum... bi baktım 2 hafta önce çatırdamış karnım =((( feci cnım sıkıldı....

ya valla aynen öyle oluyo beni kimse ciddiye almıyodukaydirigubbakcemile3 doktora gidiyorum diyoduki hademe siz nie bekliyosunuz 6 aylıktım ozaman. annem millete diyoduki kalkında kız hamile otursun ay rezil oluyodum akannehir birden çıktı göbüşte anlamadım nasıl oldu ama şimdi gerek kalmadı zaten evde yavru manda gibi yattıgım için bebiş kilo alsın diye insan görmüyorum yani pek kaydirigubbakcemile3,

yoğun geçiyo günler inşaat yüüznden dedim ya.. bebeişimizin ismi bile yok =(( fırsat bulup kafayı boşaltıp bebeğe isim dahi düşünmedik daha =((((((((
hazır alınmış kıyafetlerimi bile yıkayp çantaya ne zaman koyucam acaba diye düşünüyorum =(((
birde bu arada evimizi taşıcaz.. ev biticek ağustos 15 de... eylül 15 de doğum var.... ev bitene kadar ufaktan toparlanmalıyımki işler birikmesin... nasıl olacak hiç bilmiyorum yaaaaa....:sinifsinif:
tek duam bebiş erken gelmessiiinnnnnn :Saruboceq:

bende bebiş yokkende kullanıyodum nemlendirmek için duştan sora

ay beni rahatsız eder diye kullanamıyorum kuru olmasını seviyorum vücudun ama canlı kurulardan o da mümkün değil birşey kullanman gerekiyor nise belki bian kullanmaya başlarım devamı gelir belkim

bu benim kocişten kaynaklanıyor ya akşam çay içerken mutlaka yanında bişiler ister kurabiye cips kek çekirdek eee ona eşlik ederkende ben ne hale geldi,m dal gibiydim ah ahhhhhhh 36 beden giyiyordum ah ahhhhhhhh

Benimde tam tersi ilk aylar çok hareketsizdim ama şimdi
nerdeyse iki aydır yürüyorum ayaklarımda şişme olmasa biraz daha rahat olacam
son 4 haftadır pazar günleri denizdeyim
iyi gittiğimi düşünüyorum
canımsende ihmal etme kremini falan sür
son haftalardasın idare et ona vakit ayır

inş. canım sonuna kadar çatlaksız gitmek istiyorum

evet bazı kremler yaglı kalıyo resmen. ama her akşam ve her sabah evden çıkmadan sür. bak ben napıyorum kalkıyorum yataktan hemen kremimi yada yağımı sürüyorum üstümü kapatmadan ya çamaşırla yada göbeğim açık kalıcak vaziyette banyoya gidiyorum üstümü giyinene kadar öle açık çeksin diye yapacagım işleri yapıyorum. sende en son bluzunu falan giyin. aç göbegini öle yap yapıcagını sabah. en son giyin cık evden. akşamda üşenme ya zaten sıcak gelince duş alıyosundur hemen 2dakkada sür losyonunu yine açık dolaş 5dakka neolcak. az kaldı toparlarsın en azından ilerlemez

seksapalitem için aklinialirimsmile
delisin kızım tam deliii
ama guzel oluyo bende kullanırım banyodan sonra aklinialirimsmile
malum pek su da ıcmeyınce cok kuruyo vucudum

kııızz ole deme kendıne sempatiksalakcinni senın gıbı mandaya can kurban bayanssulusmile
ayy benım annem olsa o da aynısını yapar hemen kalkdırır mılletı
aynı model bunlar kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun lapacı valla yardım edebılecegım bısey olursa cekınme soyle gercekten gelmeye calısırım
yenı evınız nerede olacak nasıbse yakın mı ısıne
ınsaat ı kendınız mı yapıyorsunuz
o yuzden sıze kalıyo sanırım herseyı secmek

hiç rahat bir zaman geçiremedikki.. üst üste geldi işler hep.. bir günümü size anlatsam halime acırsınız kafamçokkarıştı
öyle bir koşturmaca içindeyz ki.. sürekli ordan oraya koşuyoruz... sürekli ayaktayım.. o yüzdende hemeroidim hat safhada arttı... ama benim güzel bir şekilde yürüyüş yapmam gerekli... ayakta kalmamam gerekli... ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
şu ev bitse... biz koşturmasak.. sonrada taşınsak.. sonrada bebek doğsa..rahatlıcam sanırım.... boshayallersmile yada bu rüya mı zemuszemus bebek doğunca rahatlayan kişi görülmüşmü dünyada kaydirigubbakcemile3

annen kız kardeşin falan uzakmı? ben gelim kıs olmazsa

canım benim yaaa..sağol.... söylemen yeterli...
işyeri şişlide.. ama ev maltepede... kendimiz yapmıyoruz ama içinin herşeyiyle biz ilgilendik... biz seçtik... bayi bayi dolaştık ürünleri aldık götürdük falan... istmedik müteaahhit kendi istediği gibi yapsın... çok yorucu oldu çünkü sadece ctesi var... pazar evde ev işlerim oluyo... zaten heryerde kapalı pazar.. mecbur ctesi ve fırsat buldukça h.içi akşam iş çıkışı gittik işte.... ama feci yorucu oldu...
zaten doğum sonrası çalışmıcam.. evimde olucam bebişimle =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…