Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

cık canım emin ol bebek dogunca daha çok yorulacaksın
ben 10 tane dogurdum ya ondan biliyorum

annen kız kardeşin falan uzakmı? ben gelim kıs olmazsa

kız kardeşim yokki... kimse yok... bi tek annem babam var... annemin de yapabileceği bişi yok şu an.. zaten kadıncağızda tansiyon, kolestrol, şeker ne ararsan var :çok üzgünüm:
taşınuırken yardım edecek artık elinden ne gelirse

ben kaçar kociş gelcek şimdi gidiyorum geliyorum hep aynı sitede oluyosun diye kızıyo sonra bana
öpüyorum hepini<i tek tekkk
bebişleride öpüyorum
opuyorumnanaktan

canım sen calısmamayı secmekle en ıyısını yapmıssın zaten o zaman
yardımcı olabılcek kımse de yoksa
bıde sıslıden maltepeye gıtmek hergun olum gıbı olur bebekle gelınce ılgılenecek halın kalmaz
neyse bakalım ınsallah ıcınıze sınen gıbı cok guzel evın olur ve bebegın de saglıkla gelır
unutursun bu sıkıntılı gunlerı

cık canım emin ol bebek dogunca daha çok yorulacaksın
ben 10 tane dogurdum ya ondan biliyorum
bı tane de bana dogur delikafadulden
ben kaçar kociş gelcek şimdi gidiyorum geliyorum hep aynı sitede oluyosun diye kızıyo sonra bana
bebişleride öpüyorum
opuyorumnanaktan

hadı sen de gıt dagılın bakalım hepınız aklım kalmasın burda

seksapalitem için aklinialirimsmile

aferin sana başka ne için sürülür ki aklinialirimsmile

ay tatlım senin işinde zor inşallah vaktinde gelir bebiş sabırsızlık edip erken davranmaz.

akşama kocama süpriz pastamı yaptırsam acaba....annem olduğundan dışarı çıkmak istemedik ikimizde...

aferin sana başka ne için sürülür ki aklinialirimsmile

ay tatlım senin işinde zor inşallah vaktinde gelir bebiş sabırsızlık edip erken davranmaz.

bu kadar sıkıntıdan erken doğurabilirim diye korkuyorum aslında.... erken gelirse küllüm yandık =(((((((
rabbim vaktinde zamanında sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin minişleri :Saruboceq:

kızlae ben hazırlanıom bı yandan cıkıcam gorusurz ınsallah yarın bakalım
optum sızlerıııı

bebişleride öpüyorum
opuyorumnanaktan

görüşürüz canlarım iyi bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…