- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.761
hiç rahat bir zaman geçiremedikki.. üst üste geldi işler hep.. bir günümü size anlatsam halime acırsınız kafamçokkarıştı
öyle bir koşturmaca içindeyz ki.. sürekli ordan oraya koşuyoruz... sürekli ayaktayım.. o yüzdende hemeroidim hat safhada arttı... ama benim güzel bir şekilde yürüyüş yapmam gerekli... ayakta kalmamam gerekli... ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
şu ev bitse... biz koşturmasak.. sonrada taşınsak.. sonrada bebek doğsa..rahatlıcam sanırım.... boshayallersmile yada bu rüya mı zemuszemus bebek doğunca rahatlayan kişi görülmüşmü dünyada kaydirigubbakcemile3
annen kız kardeşin falan uzakmı? ben gelim kıs olmazsa
cık canım emin ol bebek dogunca daha çok yorulacaksın
ben 10 tane dogurdum ya ondan biliyorum
canım sen calısmamayı secmekle en ıyısını yapmıssın zaten o zamancanım benim yaaa..sağol.... söylemen yeterli...
işyeri şişlide.. ama ev maltepede... kendimiz yapmıyoruz ama içinin herşeyiyle biz ilgilendik... biz seçtik... bayi bayi dolaştık ürünleri aldık götürdük falan... istmedik müteaahhit kendi istediği gibi yapsın... çok yorucu oldu çünkü sadece ctesi var... pazar evde ev işlerim oluyo... zaten heryerde kapalı pazar.. mecbur ctesi ve fırsat buldukça h.içi akşam iş çıkışı gittik işte.... ama feci yorucu oldu...
zaten doğum sonrası çalışmıcam.. evimde olucam bebişimle =)
bı tane de bana dogur delikafaduldencık canım emin ol bebek dogunca daha çok yorulacaksın
ben 10 tane dogurdum ya ondan biliyorum
ben kaçar kociş gelcek şimdi gidiyorum geliyorum hep aynı sitede oluyosun diye kızıyo sonra bana
öpüyorum hepini<i tek tekkk
bebişleride öpüyorum
opuyorumnanaktan
seksapalitem için aklinialirimsmile
yoğun geçiyo günler inşaat yüüznden dedim ya.. bebeişimizin ismi bile yok =(( fırsat bulup kafayı boşaltıp bebeğe isim dahi düşünmedik daha =((((((((
hazır alınmış kıyafetlerimi bile yıkayp çantaya ne zaman koyucam acaba diye düşünüyorum =(((
birde bu arada evimizi taşıcaz.. ev biticek ağustos 15 de... eylül 15 de doğum var.... ev bitene kadar ufaktan toparlanmalıyımki işler birikmesin... nasıl olacak hiç bilmiyorum yaaaaa....:sinifsinif:
tek duam bebiş erken gelmessiiinnnnnn :Saruboceq:
aferin sana başka ne için sürülür ki aklinialirimsmile
ay tatlım senin işinde zor inşallah vaktinde gelir bebiş sabırsızlık edip erken davranmaz.
akşama kocama süpriz pastamı yaptırsam acaba....annem olduğundan dışarı çıkmak istemedik ikimizde...
kızlae ben hazırlanıom bı yandan cıkıcam gorusurz ınsallah yarın bakalım
optum sızlerıııı
ben kaçar kociş gelcek şimdi gidiyorum geliyorum hep aynı sitede oluyosun diye kızıyo sonra bana
öpüyorum hepini<i tek tekkk
bebişleride öpüyorum
opuyorumnanaktan
özel bi günmü bugün?
yıldönümümüz
yıldönümümüz
canlarım bende çıkıyorum şimdilik. öptüm hepinizi
selamm
Hoşgeldin canım... bebişinde hoşgeldiselamm
görüşürüz canım
sende hoşgeldin canım
Hoşgeldin canım... bebişinde hoşgeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?