- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.781
ooyy oyyy... ne güsell.. kaç sene oldu edut?
pasta alabilirsin.. minicik bişi... güsel olur...
guzel bir gun sofranı kur pastanı yaptır suslen oohhh yalnız olsanız daha iyiymişde
resmi 3 bitti, sevgili olalı 12 bitti:)))...evet ben bu akşam hepbirlikte kutlayalım istedim...kayınvalidemide davet ettim...4 ümze yemek yapıcam sonra pasta keseriz dedim...sonra sahile gideriz ...öle
edutum supersin ne guzel duşunmuşsun açıkcası ben davet etmezdim.kaydirigubbakcemile3
olsun başbaşa kalınca ben kutlarım onunla gece:)))
bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni
resmi 3 bitti, sevgili olalı 12 bitti:)))...evet ben bu akşam hepbirlikte kutlayalım istedim...kayınvalidemide davet ettim...4 ümze yemek yapıcam sonra pasta keseriz dedim...sonra sahile gideriz ...öle
ben çıkıyorum
selaam yattıgım yerden yazıyorum zor oluyo..
dikişler sızladı dün . dr a gittim cok oturma dinlen dedi,,
yeni haber varmı bakalım kızlar
hoşgeldin canım... yeni haberimiz yok... bugün baya kalabalıktı topic... şimdi herkes gitti bi yerlere.
Emre'miz nasıl? iyice tombikleşti mi?
canlarım bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi ravzanurcum sen geldin ama ben gidiyorum pınarcım dikkat et sende kendine edutum tekrar bir ömür boyu birliktelikler diliyorum
haydin hoşcakalın yavrularım hepinizi seviyorummmmmmmm
güle güle halevim..
emrecik iyi. ama uykuda kalma süresi azalmaya basladı. pış pış süresi artıyor. evde kim varsa köle ediyor valla..üstüne para versen kimse katlanmaz
yahu neler çıkarıolar kaydirigubbakcemile3
cuma cumartesi iş var amaaaa :sinifsinif:Gultun'cum demin annemle konultuk o beni uyardı bende buraya yazayım dedim... Cuma Cumartesi ve Pazar çok acil işin olmadığı sürece dışarıya çıkma tatlım... Çünkü hava 40 derece olacakmış...
Biraz erken kalkıp soğuğa yakın ılık su ile duş alıp öyle evden çıkmak lazım.
canlarım bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi ravzanurcum sen geldin ama ben gidiyorum pınarcım dikkat et sende kendine edutum tekrar bir ömür boyu birliktelikler diliyorum
haydin hoşcakalın yavrularım hepinizi seviyorummmmmmmm
güle güle halevim..
emrecik iyi. ama uykuda kalma süresi azalmaya basladı. pış pış süresi artıyor. evde kim varsa köle ediyor valla..üstüne para versen kimse katlanmaz
hoşgeldiinn pınar anneeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl gidiyo alıştınızmı paşayla birbirinize artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?