Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ooyy oyyy... ne güsell.. kaç sene oldu edut?
pasta alabilirsin.. minicik bişi... güsel olur...

resmi 3 bitti, sevgili olalı 12 bitti:)))...evet ben bu akşam hepbirlikte kutlayalım istedim...kayınvalidemide davet ettim...4 ümze yemek yapıcam sonra pasta keseriz dedim...sonra sahile gideriz ...öle

guzel bir gun sofranı kur pastanı yaptır suslen oohhh yalnız olsanız daha iyiymişde

olsun başbaşa kalınca ben kutlarım onunla gece:)))

sempatiksalakcinni

Ayy ne güzel yaaa... 12 yıldır birbirinize yoldaşsınız... 3 yıldırda resmi olarak..
Süper bişey.... Kutlama fikrinde bence çok hoş.. Siz ve anneler... zaten asıl kutlamanı sen gece yaparsın yalnızken
Bende tebrik ediyorum canım sizi.Allah daha nice seneler yaşatsın inşallah.Yakında da bu güzel birlikteliğe bir tomurcuk eklesin Rabbim hayırlısıyla.:CüvCüv:

Gultun'cum demin annemle konultuk o beni uyardı bende buraya yazayım dedim... Cuma Cumartesi ve Pazar çok acil işin olmadığı sürece dışarıya çıkma tatlım... Çünkü hava 40 derece olacakmış...
Biraz erken kalkıp soğuğa yakın ılık su ile duş alıp öyle evden çıkmak lazım.

selaam yattıgım yerden yazıyorum zor oluyo..
dikişler sızladı dün . dr a gittim cok oturma dinlen dedi,,

yeni haber varmı bakalım kızlar

selaam yattıgım yerden yazıyorum zor oluyo..
dikişler sızladı dün . dr a gittim cok oturma dinlen dedi,,

yeni haber varmı bakalım kızlar

hoşgeldin canım... yeni haberimiz yok... bugün baya kalabalıktı topic... şimdi herkes gitti bi yerlere.
Emre'miz nasıl? iyice tombikleşti mi?

canlarım bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi ravzanurcum sen geldin ama ben gidiyorum pınarcım dikkat et sende kendine edutum tekrar bir ömür boyu birliktelikler diliyorum

haydin hoşcakalın yavrularım hepinizi seviyorummmmmmmm

hoşgeldin canım... yeni haberimiz yok... bugün baya kalabalıktı topic... şimdi herkes gitti bi yerlere.
Emre'miz nasıl? iyice tombikleşti mi?

güle güle halevim..

emrecik iyi. ama uykuda kalma süresi azalmaya basladı. pış pış süresi artıyor. evde kim varsa köle ediyor valla..üstüne para versen kimse katlanmaz

ohh mis gibi iştee... gayet güzel bir program...
nice senelere inş edutum... 12 sene ne kadar da uzzuuunnn bir süreee.. allah daha nice seneler nasip etsin size birlikte....

yahu neler çıkarıolar kaydirigubbakcemile3
cuma cumartesi iş var amaaaa :sinifsinif:

hoşcakal halevv

güle güle halevim..

emrecik iyi. ama uykuda kalma süresi azalmaya basladı. pış pış süresi artıyor. evde kim varsa köle ediyor valla..üstüne para versen kimse katlanmaz

Annesine biraz daha zahmet verecek anlaşılan neyse biraz daha ele gelsin minik poposundan ısırıp ısırıp unutursun bütün bu zahmetleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…