Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canim cok kibarsinn opuyorumnanaktan hadi gorusurz canimm bende optumm .

kizlarr sayfalrin hepsini okuyamadimm yawwwolumunekankayizsmile cunkuu cok sohbet etmisiniz ,.ohaoldumsmilebende malum isten geldim alisveris evi topla yemek camasirda atacam makineye birs uru iss yanii:gitme:

eeeeeeee yeni haber yokmu .coktandir habersiz kaldi topik halay cekemedikkkaydirigubbakcemile

KIVIRCIK sacin cok yakismis .bence bir kadin kendini azcikda olsa arada degisiklik yapmali:kedi:
gayecim seni n de davetsiz misafirlerine okadar kizdim kii .hadi patavatsizlik yaptiniz bare yardim etselerdi .valahi biri is yaparken beni hayatta otutturamazsiniz oyle bir huyum var nedense mutlaka yardim ederim ne anlayisssiz insanlarmis oyleeboshayallersmile ..
kizlar daha BARAYSIN VE LAPACININ UYUYAMADIKLARINI OKUDUM SICAKTAN bende burda badi kaazakla ise gittim bugunsempatiksalakcinni
LORKEM m sen nasilsin guzelimmopuyorumnanaktan
PINARIM aman kendine dikkat ett canim dikisler bir acildimmi cok zorlanirsinn .esinin kolu nasil oldu biraz iyimi bebisini alabiliyomu kucagina:1hug:
EDUTUM seninlede konusamadik hadi optum canim opuyorumnanaktan

güle güle halevim..

emrecik iyi. ama uykuda kalma süresi azalmaya basladı. pış pış süresi artıyor. evde kim varsa köle ediyor valla..üstüne para versen kimse katlanmaz

hoşgeldin taze anneee

dinlen tabi azmasın dikişler zordur tabi ya allah kolaylık versin.bi taraftanda bebişle ilgileniosun .eşinin iki koluda sargılıydı iyileştimi

hoşgeldin taze anneee

dinlen tabi azmasın dikişler zordur tabi ya allah kolaylık versin.bi taraftanda bebişle ilgileniosun .eşinin iki koluda sargılıydı iyileştimi
iyileşti ama ağır kaldırmıyor bi süre daha. bebek bile zorluyor . tombalağızda biraz :ecrin_bebek:

GULTUNUM senin sicakla aran nasil .hamilelik nasil gidiyo alistinmi artik bebisinin gobisinde olmasinaopuyorumnanaktan

canım hoşgeldin haber varmı diosun ee ver artık sen hbri beklioz biz şenlenmek için

aslına bakarsan olduğunu biliorum ama bişey hissedemeyince tuhaf oluo ben iyiyim çok şükür vakit akıp gidio haftaya kontrolumuz var

iyileşti ama ağır kaldırmıyor bi süre daha. bebek bile zorluyor . tombalağızda biraz :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kiz bu sana naz yapmasin sonraakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hamileyken sen yaptin simdide oo dikkat et bak benden soylemesisempatiksalakcinni

insallah iyi haberlerle gelirsin kontrolunden:Saruboceq:
canim okadar istiyomki surda ismimi gormek inann cokk sabirsiz oldum artik evleneli 9 yil olacak dile kolay:çok üzgünüm:

ben ikide bir ultrason fotolarına bakıyodum bu sebeple....

pinarim kac kilo bebisin simdiioyyyyy o kalcayla diz arasi kat kat oluyo yaaa ayyyyyyyyyyy isir benim yerime ama acitmadan donbiliigiisositososito

Ravzacım hoşgeldin...seninde işler bitmiyor bacım yaaa.. bi ağız tadıyla şu pc'nin başında oturamadın... Ya kayınvaliden maydonoz oluyor yada işler var bi sürü.

Ravzacım hoşgeldin...seninde işler bitmiyor bacım yaaa.. bi ağız tadıyla şu pc'nin başında oturamadın... Ya kayınvaliden maydonoz oluyor yada işler var bi sürü.
kaydirigubbakcemile3 ayy kz guldurdun benii soyleyene bakk kizim siz simdi is yerindesiniz eve gidince pc basinami geciyonuz ismi yapiyonuzz .. eee kaynana yonunden haklisin yakinda temelli gidiyolar turkiyeye -busefer turkiyeye gidince o bana caliscakk sempatiksalakcinni

pinarim kac kilo bebisin simdiioyyyyy o kalcayla diz arasi kat kat oluyo yaaa ayyyyyyyyyyy isir benim yerime ama acitmadan donbiliigiisositososito

bak işte o tombikliğe bende dayanamıyorum... bide kolları falan tombik sosis gibi olunca insanın kendini tutması zor... yanaklarını vakumlu vakumlu öpcen o tombişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…