Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

insallah iyi haberlerle gelirsin kontrolunden:Saruboceq:
canim okadar istiyomki surda ismimi gormek inann cokk sabirsiz oldum artik evleneli 9 yil olacak dile kolay:çok üzgünüm:

ravzanurcum allahım tez zamanda versin hep dua ediorum kandildede isim bilmediğim için niklerle dua ettim allahım kabul etsin amiinnn :Saruboceq:

emin ol herşeyimi kaybederim herşeyimi..Benliğimi hiç bir zaman bende bu hayatta vardım diyemem..Çünkü dediklerini ilk 2 ay yaptım ve baktım ki daha fazlasını hep 2 fazlasını istemeye başladı kendi evimde yemek yiyebilmek için izin alacak konuma geldi..Neden mi hep benim ama sorun çıkmasın huzursuz olmayalım dedim..Eşim şimdi pişman keşke izin verse idim de annemle konuşsa idin böyle olacağını düşünemedim dedi..Oturup herşeyi anlatsam asla şimdi düşündüğün gibi düşünmezsin emin ol düşünmezsin..Kayınvalidem yüzünden atıştık kadın evime geldi kocasının oğlunun yanında gözümün içine baka baka yalanlar söyledi üzerine gittim söyleme dedim doğru ol dedim kuran uzattım tamam öyle değil di de böyledi idi dedi..Abim geldi götür beni dedim bana kızdı oturdum herşeyi anlattım..Benim kardeşim bunlarla nasıl tek başına durmuş mücade edip olgunluk göstermiş dedi ve bana sarılıp öptü eşini çok seviyorsun dedi..Ben bile senin bunları yapacağını düşünemezdim dedi..

canım bebe yağını bence göğüslerine de sür. ben çatlak kremi kullanmıştım karnımda olmadı, belimin kenarında 1-2 tane var. doğumdan sonra çıktı o da yoktu.. göğüslerim küçüktü, ne çatlaması diyordum nemlendirmedim ve şimdi sol göğsümde çatlaklar oldu incecik incecik... aklınızıda olsun derim:))

Günaydın kuzum....kayınvalidem gelemdi bizde 3 ümüz yemek yedk sonra sahile gittik kocaişim mısır çay felan...sonra eve döndük annem komşularla okey oynamaya gitti...bizde başbaşa pasta kesip yedik...güzeldi.... 3 yılda böylece bitti...allah 33 lere huzurla inşallah ve hepimize inşallah...ve tekrar inşallah ki seneye tomurcuğumuz sevgi pıtırcığımızla kutlarız....

Yanlız farkındamısın geçen ay yine hamiş haberi vardı bu ay hiç olmadı galiba

ohh ne güseellll.... sevindim güsel geçmesineee..
inşallahh edutum inşallaahhh.....
seneye yine 3 kişi kutlayın...sen eşin ve miniş =))

günaydın canlarım edutum güzel geçmesine sevindim dün akşamın Allah daha uzun ömürlerde 3 kişi kutlamayı nasip etsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…