- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.821
pinarim kac kilo bebisin simdiioyyyyy o kalcayla diz arasi kat kat oluyo aa ayyyyyyyyyyy isir benim yerime ama acitmadan donbiliigiisositososito[/QUO tontTE]
4.5 olduk .tam ısırmalık heryer tontiş :)
4,5 muuuuu delikafadulden tütütüt maaşallah... Allahım nazardan saklasın... türk lokumu tam.
insallah iyi haberlerle gelirsin kontrolunden:Saruboceq:
canim okadar istiyomki surda ismimi gormek inann cokk sabirsiz oldum artik evleneli 9 yil olacak dile kolay:çok üzgünüm:
gaye kaldık ikimiz zemuszemus
sende burun tıkanması oluomu benim hamile kalalı burnum tıkanıo
Canım benim şu an yaşın çok çok genç ve tabiiki evliliğini hayallerindeki gibi yaşamak istiyorsun...Evliliğin erken dönemlerinde bu kadar huzursuzluk olur mu ? diye sorguluyorsun belkide.Fakat ben kayınvalidenin sevinmediğini düşünmüyorum..Bana sorarsan o sabaha kadar uyuyamamıştır ve adımın gaye olduğu kadar eminim ki siz gittikten sonra ağlamıştır.Sende diyorsun kaınvalidem de çok çekmiş hep anlatıp duruyor diye bazen insanlar bunları çekerken sadece çocuklarına bağlanıyorlar ve emin ol annenin sana bağlı olduğundan daha farklı bir mentaliti ile bağlı o şuan oğluna.Hayatta tek destekçisi gibi görüyor onu.Hayatta kendi başardığı en güzel şey olarak.Benim kayınvalidem de çok küçükken kaçarak evlenmiş ve sonra çok çekmiş eşinin ailesinden...Yıllarca kayınbiraderlerine bakmış.yatırmış,beslemiş,yıkamış v.s.
Hiç isyan etmemiş...Ama bunları yaparken eşinden çok çocuklarına bağlanmış.
Şimdi kayınvalidem 60ına yakın kayınvalideside 75-80 vardır ama herşey gelmiş geçmiş.Belki ozamanlar kayınvalidem karşı gelseydi evliliği biterdi ama 40 yıldan fazla evliliği var şimdi...
Şuan heyecanla ve gençlikle daha fevri düşünüyor olabilirsin.Belki bende senin yerinde olsam ilk anda senin gibi davranırdım.Ama lütfen alttan alan sen ol.
Buranın rengi mavi olsun diyorsa sen kırmızı diye diretme mavi yap sonra o gittiğinde yine kırmızıya boyarsın.Bu senden inan hiç bişey kaybettirmez.
bende evlendikten sonra kilo almıştım onun üzerine hamile kalınca tombik kaldım
inş. hamilelik sonrası normale kolay dönerim diye dua ediyorum
kızlar benim çatlaksız gidiyor bebe yağı sağolsun baya iyi geldi tavsiye ederim
Günaydın kuzum....kayınvalidem gelemdi bizde 3 ümüz yemek yedk sonra sahile gittik kocaişim mısır çay felan...sonra eve döndük annem komşularla okey oynamaya gitti...bizde başbaşa pasta kesip yedik...güzeldi.... 3 yılda böylece bitti...allah 33 lere huzurla inşallah ve hepimize inşallah...ve tekrar inşallah ki seneye tomurcuğumuz sevgi pıtırcığımızla kutlarız....
Yanlız farkındamısın geçen ay yine hamiş haberi vardı bu ay hiç olmadı galiba
bir kaç ay sakin geçiyo sonra da patlama oluyo =) peşpeşe geliyo haberler.... ağustos da gelicek inşallahh... lorkeden senden kıvırcıktan halevden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?