Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gunaydııın kızlaaaaar nasılsınız bakalımmm
hihoyyyt hihoyyyt
masallah masallaaaahhh daha da nıce 3 yılları devırırsınız ınsallah sayınız katlanarak
pasta kestık yedık dıo gece kutlarız bız dıodun hanı aklinialirimsmile

Yanlız farkındamısın geçen ay yine hamiş haberi vardı bu ay hiç olmadı galiba
evet ya 3 ayların bası guzeldı
sımdıde ramazan bereketı olur ınsallah
bir kaç ay sakin geçiyo sonra da patlama oluyo =) peşpeşe geliyo haberler.... ağustos da gelicek inşallahh... lorkeden senden kıvırcıktan halevden....

saolasın canım ınsallah dua nıyetıne gecer soyledıklerın

kutlarız tabi yavrummmm:))))) zemuszemus...benimki kutlamaya bahen olsunaklinialirimsmile

ay kıjlayyyy bugün klomene başlıyorum haydin hayırlısı inşallah şu mübarek üç aylarda ve ramazan ayında güzel bir haber alabiliriz Allahın izniyle

sağol canım ama bizim öle sevgili dönemimiz yoktu konuşmaya başladık 1 ay içinde oldu olan hatta 3 haftada nikahı yaptık aklinialirimsmile

olsun daha güzel ya işte...evliyken flört etmek süper bence.....heycan hiç bitmez...en azından maşallah doğru insanı o kadar kısa sürede bulmanda mikemmel bişi....Allah mutluluğunuzu daim etsin bacım

sağol canım ama bizim öle sevgili dönemimiz yoktu konuşmaya başladık 1 ay içinde oldu olan hatta 3 haftada nikahı yaptık aklinialirimsmile
masallah pek de hızlıymıssınız kız
ıyı cesaret vallaaa
gercı nasıb olunca oluyo ben de hep derdım nası mıllet karar verıo hemen dıye ama olacagı varsa bıseyler surukluyo senı o ınsana dogru
kutlarız tabi yavrummmm:))))) zemuszemus...benimki kutlamaya bahen olsunaklinialirimsmile
oohhh aferın sana
kacıncı gunundu bakalım senın sımdı
ay kıjlayyyy bugün klomene başlıyorum haydin hayırlısı inşallah şu mübarek üç aylarda ve ramazan ayında güzel bir haber alabiliriz Allahın izniyle
hayırlısı ınsalllah canım ben her aydan umutluyum
bak bana kocamdan ayrıyken bıle hamıle kalma ıhtımalım oldugunu dusunebılıyorum sempatiksalakcinni
ramazandan yıne umutluyum guzel haberler olacak ınsallah bayram oncesı

18.günüm

aman facebook kufur saldırısına ugramısta
sacma sapan tıklayacagın yerlerde kufurlu ıfadeler cıkıo
mesela fotografını gor yazan yerde (.... sını gör )
baska bıseyını gor yazıo

turkce kufurler yanı turkler sıtedekı cevırı acıklarını bulup sacma sapan saldırı yapmıslar sıteye

olsun daha güzel ya işte...evliyken flört etmek süper bence.....heycan hiç bitmez...en azından maşallah doğru insanı o kadar kısa sürede bulmanda mikemmel bişi....Allah mutluluğunuzu daim etsin bacım

sağol tatlım amin hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah

bende şaşırırdım ve başıma geldi demek oluyormuş kaydirigubbakcemile3
sende alemsin yani kociş olmadan hamilelik düşünüyonohaoldumsmile o da güzel bazen bende ilişki olmadığı halde düşünüyorum sositosositola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…