- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.841
günaydın canlarım edutum güzel geçmesine sevindim dün akşamın Allah daha uzun ömürlerde 3 kişi kutlamayı nasip etsin tatlım.
http://www.milliyet.com.tr/-bir-dak...ndakika/29.07.2010/1269451/default.htm...işte annelik bu ya...hakkatten helal olsun
http://www.milliyet.com.tr/-bir-dak...ndakika/29.07.2010/1269451/default.htm...işte annelik bu ya...hakkatten helal olsun
inşallah bacım...darısı başınıza inşallahhhhh..senin ne zaman yıldönümüünüz
masallah masallaaaahhh daha da nıce 3 yılları devırırsınız ınsallah sayınız katlanarakGünaydın kuzum....kayınvalidem gelemdi bizde 3 ümüz yemek yedk sonra sahile gittik kocaişim mısır çay felan...sonra eve döndük annem komşularla okey oynamaya gitti...bizde başbaşa pasta kesip yedik...güzeldi.... 3 yılda böylece bitti...allah 33 lere huzurla inşallah ve hepimize inşallah...ve tekrar inşallah ki seneye tomurcuğumuz sevgi pıtırcığımızla kutlarız....
evet ya 3 ayların bası guzeldıYanlız farkındamısın geçen ay yine hamiş haberi vardı bu ay hiç olmadı galiba
bir kaç ay sakin geçiyo sonra da patlama oluyo =) peşpeşe geliyo haberler.... ağustos da gelicek inşallahh... lorkeden senden kıvırcıktan halevden....
bizim mayısın 16 sıydı geçti şimdi 3.yıla doğru yol aldık bakalım
ay maşallah kuzum...
gunaydııın kızlaaaaar nasılsınız bakalımmm
hihoyyyt hihoyyyt
masallah masallaaaahhh daha da nıce 3 yılları devırırsınız ınsallah sayınız katlanarak
pasta kestık yedık dıo gece kutlarız bız dıodun hanı aklinialirimsmile
evet ya 3 ayların bası guzeldı
sımdıde ramazan bereketı olur ınsallah
saolasın canım ınsallah dua nıyetıne gecer soyledıklerın
sağol canım ama bizim öle sevgili dönemimiz yoktu konuşmaya başladık 1 ay içinde oldu olan hatta 3 haftada nikahı yaptık aklinialirimsmile
günaydın fıstıklar
nasılsınız?
bende çay poğaça yiyecem şimdi
çok sıcak yine bunaldım
kızlar facebook takı olayı bılıyormusunuz yahuuu
masallah pek de hızlıymıssınız kızsağol canım ama bizim öle sevgili dönemimiz yoktu konuşmaya başladık 1 ay içinde oldu olan hatta 3 haftada nikahı yaptık aklinialirimsmile
oohhh aferın sanakutlarız tabi yavrummmm:))))) zemuszemus...benimki kutlamaya bahen olsunaklinialirimsmile
hayırlısı ınsalllah canım ben her aydan umutluyumay kıjlayyyy bugün klomene başlıyorum haydin hayırlısı inşallah şu mübarek üç aylarda ve ramazan ayında güzel bir haber alabiliriz Allahın izniyle
masallah pek de hızlıymıssınız kız
ıyı cesaret vallaaa
gercı nasıb olunca oluyo ben de hep derdım nası mıllet karar verıo hemen dıye ama olacagı varsa bıseyler surukluyo senı o ınsana dogru
oohhh aferın sana
kacıncı gunundu bakalım senın sımdı
hayırlısı ınsalllah canım ben her aydan umutluyum
bak bana kocamdan ayrıyken bıle hamıle kalma ıhtımalım oldugunu dusunebılıyorum sempatiksalakcinni
ramazandan yıne umutluyum guzel haberler olacak ınsallah bayram oncesı
o ne be yafu
18.günüm
olsun daha güzel ya işte...evliyken flört etmek süper bence.....heycan hiç bitmez...en azından maşallah doğru insanı o kadar kısa sürede bulmanda mikemmel bişi....Allah mutluluğunuzu daim etsin bacım
masallah pek de hızlıymıssınız kız
ıyı cesaret vallaaa
gercı nasıb olunca oluyo ben de hep derdım nası mıllet karar verıo hemen dıye ama olacagı varsa bıseyler surukluyo senı o ınsana dogru
oohhh aferın sana
kacıncı gunundu bakalım senın sımdı
hayırlısı ınsalllah canım ben her aydan umutluyum
bak bana kocamdan ayrıyken bıle hamıle kalma ıhtımalım oldugunu dusunebılıyorum sempatiksalakcinni
ramazandan yıne umutluyum guzel haberler olacak ınsallah bayram oncesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?