Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hadi hayırlısı halevim... inş güzel olur.. hayırlısı olur....
aysel yeme poğaça falan yaaaa =((( sağlıklı şeyler yesene.. bebişe yarayacak şeyler.. domates, salatalık, peynir, süt.. en güzeli yazın bunlar... ben akşamdan hazırlıyorum sabah şirkette yiyorum.. hatat 1 tanede haşlanmış yumurtam var her sabah =)

arkadaşımında oldu öyle...sildi oda o bildirileri.... duvarına yorum yazdı yerine ...duvara dayayop.... yazıyordu

evet keske sandvıc falan yapsa evde yada tost yanı en azından kendın bılrısın ıcınde ne var
o pogacalar cok acaıb yaglı ve kım bılır nası yag kullanıolar
yemesı guzel de sonrasında cok rahatsız edıo benım mıdemı

arkadaşımında oldu öyle...sildi oda o bildirileri.... duvarına yorum yazdı yerine ...duvara dayayop.... yazıyordu

töööbee delimi ne millet işi gucu yok valla nelerle ugrasıo
benım sayfamda bı sey cıkmadı cok sukur de sadece 1 kelımeye denk geldım daha

kııız sen hazır pastane pogacasımı yıyorsun yoksa
ayy onlar mıdeyı mahvedıo yemesen keske

evet canım geceleri uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum
dün akşam da şiddetli derecede baş ağrısı yaşadım
keyifsiz oluyorum

ay kıjlayyyy bugün klomene başlıyorum haydin hayırlısı inşallah şu mübarek üç aylarda ve ramazan ayında güzel bir haber alabiliriz Allahın izniyle

canım inş. çok bekletmeden bebişin göbüşüne gelir :Saruboceq:

olsun daha güzel ya işte...evliyken flört etmek süper bence.....heycan hiç bitmez...en azından maşallah doğru insanı o kadar kısa sürede bulmanda mikemmel bişi....Allah mutluluğunuzu daim etsin bacım

canım dünde tebrik edemedim
evlilik yıldönümüz kutlu olsun
nice güzel senelerde mutluluğunuzun daim olsuna.s.

amin inşallah bacımmmm...hepimizin 33üncü yılları olsun inşallah

canım haklısın ama ayaklarımdan evde hiçbirşey yapamıyorum ki
bi görsen halini acırsın bana:gitme: sıkıldım 3 ay daha nasıl dayanacam bilmiyorumakannehir
değil sabaha birşey hazırlamak kendi suyumu içmeye kalkamıyorum
d.iznine erken çıkmayı bile düşünmeye başladımCADIARZU

tatlım ben öyle her yerden almıyorum
emin olduğum bir yer var hep ordan alırım
çalışan bayan olmak gerçekten zor hamilelikte

gunaydın hatunlar
edut um rabbim seneye bebişinizle kutlamayı nasip etsin
halev ilkinde guzel sonuçlar alırsın inşallah
aysel sadece poaça mı yiyorsun valla evde ekmek kalmadı die poaça aldırdım ama yumurtamı peynşirimi getirdim şimdi kahvaltımı yapacağım
lorke kıs erkenden kalkıon maşallah
lapacim seninde az zamanın kaldı bayramda felan doğabilir he

sağol canım inşallah hayırlısı olsun herşeyin

sağol kuzummmm...allah bin kere razı olsun

valla aysel.. ilk kez dün bacaklarım şişti... gerildiler iyice.. katlayamıyosun, eğilemiyosun, bükemiyosun... penguen gibi peltek peltek yürümek zorundasın... acıyo... üff ne zormuş =(( allah sana kolaylık versin... neyseki benimki geçti sabah kalktığımda.... seni düşündüm bu kız nasıl dayanıyor diye =(

Günaydın güzel hatunlar!!! Nasılsınız? Ben bugün daha iyiyim gece soğuğa yakın ılık bir duş alıp bide askılı gecelik giyip yattım ve bebekler gibi uyudum.Bi ara sabah çok erken saatti sanırım uyandım gidip yüzümü boynumu falan yıkadım yine uyudum :))
Bugün Ankara dünkü kadar sıcak ama yarın ve haftasonu 40 derece delikafadulden -tatlicadiarzu-

Kahvaltı konusuna gelince ben iş yerine gelir gelmez bişey yiyemiyorum... önce 4 tane falan kuru kayısı ile biraz badem yiyorum... Yaklaşık yarım saat sonra yani 10 gibi falan simit,poğaça yada ekmek ne varsa o gün yanına peynir,domates ve zeytin onları yiyorum...
Yumurtayı haftada 1 kez bilemedin 2 kez yiyorum.Çünkü yumurta beni mahvediyor.yani hamilelikten önce de yiyemiyordum şimdi daha da rahatsız ediyor...
Ama bol peynir ve yoğurt yiyorum.

Sanırım hemen düzeltildi çünkü az önce bişi yoktu

e bacım doktor ne diyor...bence eve gidince hakkaten bişi yapma dik ayaklarını yat...biri gelip baksın sana kayınvalidenmi olur annenmi kocanmı onu bilmem...kocişinede söyle sandiviç ekmeği alın, beceremeiyorsa dilimlenmiş kaşar alın onu içine koyup sana hazırlsa o bile süper....yeme bacım poğaça felan sonra midenin yanması geçmez kıyamam sana

tatlım ben öyle her yerden almıyorum
emin olduğum bir yer var hep ordan alırım
çalışan bayan olmak gerçekten zor hamilelikte
haklısın canım emınım cok zordur
Allah yardımcın olsun en azından esın bıraz erken kalkıp hazırlasa dıcem ama
o da her zaman denk gelmıyodur
neyse az kaldı sabret bakalım son aylar bıraz hava serınleyecek ya daha rahat olursun ınsallah

lorke kıs erkenden kalkıon maşallah
lapacim seninde az zamanın kaldı bayramda felan doğabilir he

kızım ben kocamla kahvaltı yapmaya kalkıom 7.30 da bı daha yatmıom
alıstım bu sekılde guzel ve bereketlı gecıyor gunum
dıger turlu cok uyuyorum ılk baslarda yatıyordum o gıdınce sonra vazgectım

hoşgeldin gultun.. evet bayramda doğabilir miniğimiz.. bakalım hayırlsıı =))
sen nasılsın... minik nasıl? yok dimi bir yaramazlık..
maşallah sanada gayeye de.... benim 8. haftada kanamam olmuştu =(((( çok sık rastlanıyo 8. haftalarda falan... çok şükür sizde birşey yok... sonuna kadar böyle güzel geçirirsiniz inş...

hoşgeldin gayeeee....senin menü güzelmiş.. şimdi böyle yarım saat 1 saat aç kalabilirsin ama 3 aydan sonra görürüm ben seni =))))))))))) tahta bulsan yersin =)))))))))))))))
sabah kalkar kalkmaz karnım gurulduyor açlıktan =))))))))))))))))) şu an bebek senin depodan yiyor... kendi sindirim sistemi yok.. ama 3. aydan sonra başlıcak kendi besinini almaya o zaman feci acıkıyosun...
3. ayda benim o kadar açlığım olmadı ama 6. aydan sonra krize girmeye başladım =) hele şu aralar yemenin doruk noktasındayım =) sürekli açım sanki =)

sağol lapacim iyiyim çok şükür uzmuyor beni minişim inşallahta sonuna kadar boyle devam eder.haftaya cumartesi kontrolumuz var tekrar gormek heyecanlandırıor.inşallah ablamlara çekerim diodum normal hayatlarına devam etmişlerdi benimde şuan oyle çok şükür

ya kızlar ben zaten kendim kalkarken aç kalkıyorum hamile olsam sabah 5 te uyanıp yemekmi yerim ya....yemin ederim 100 kilo olurum inanmıyorum yafuuuuohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 maşallah

ya kızlar ben zaten kendim kalkarken aç kalkıyorum hamile olsam sabah 5 te uyanıp yemekmi yerim ya....yemin ederim 100 kilo olurum inanmıyorum yafuuuuohaoldumsmile

yok canııııımmm zati ilk 3 ay içtahsız oluo insan yemek zorunda olduğun için yiyosun ama 3.ay sonrası lapacinin dediği gibi olursa olabilirsin dobişko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…