Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın canım hoşgeldin sağolasın inşallah tek seferde çatlatırız da yumurtaları gerisi gelir inşallah

gerçekten zor oluyor canım aynen dediğin gibi oluyor sürekli aynı şekilde de yatılmıyor sıcakta dayanması zor oluyor

canım eşimde akşam geç geliyor yorgun oluyor sabahta kalkmakta zorluk çekiyor
erken kalktığında hep kahvaltı hazırlar ama genelde o da kalkamıyor

günaydın canım
iyi olmana sevindim tatlım

ya kızlar ben zaten kendim kalkarken aç kalkıyorum hamile olsam sabah 5 te uyanıp yemekmi yerim ya....yemin ederim 100 kilo olurum inanmıyorum yafuuuuohaoldumsmile

şekerim hafif şeyler yiyeceksin...
mesela ben midem kazınmış kalkıyorum sbah.. hemen bi ceviz atıyorum ağzıma...sonra yine acıkırsam bir salatalık... yada azcık peynir..ekmeksiz.. onlar beni idare ediyo kahvaltıya kadar... aralarda meyve yiyorum..yada yoğurt... öyle şeyler.. sürekli yemek yersen zaten kilo alır başını gider.. 8. ayıma girdim toplamda 8 kg aldım ben :lepi:

ya kızlar ben zaten kendim kalkarken aç kalkıyorum hamile olsam sabah 5 te uyanıp yemekmi yerim ya....yemin ederim 100 kilo olurum inanmıyorum yafuuuuohaoldumsmile
aman ya orasını dusunme sen bosver bebek gelsın de yerız de yuvarlanırız da nabalım ama
sonrada pesınden kosarken verırız kıloları ınsallah

masallah canım gayet ıstıkrarlı ılerlemıssın ...
ama normalde de zaten o sekılde azar azar sık yememız gerekıyor en saglıklısı valla ama benım de yapabıldıgım bısey degıl maalesef

Benim 4. 5. haftalar olmuştu lekelenmem.şu sıralar çok şükür yok öyle bişey... Allahım hepimize güzel doğum süreçleri nasip etsin.sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.

Valla canım şimdilerde iştahım normale göre kesildiği için 1 saatten fazla bile aç kalabiliyorum hiç yemek gelmiyor içimden... 3. ayın bitmesine 2 hafta kaldı hayırlısıyla. İnşallah birden çok aşırı derecede açılmaz iştahım... Bende depo çok bebiş onları tüketsin mümkünse zaten çok hızlı gidersem direkt diyetisyen yolu gözükecek bana.

günaydın gaye, aysel hoşgeldiniz canlarım

Günaydın Halev'im nasılsın? hayırlı olsun klomene başlıyorsun... İnşallah ağustosta bu suskunluk bozulacak ve yine arka arkaya halaylar çekeceğiz..

sağol canım inşallah halaylı bi ağustos ayı yani ramazan ayı geçiririz Allahımın izniyle ayyyyy ne kadan da güzel oluyyyyy

günaydın hatunlar nabersiniz
yemeklerden açılmış konu bende dün akşamdan tibaren söz vermiş bulunuyorum kendime rejime başladım

kızlar mikrodalga fırın kullanan varmı ve en ucuzunu bilen varmı......

Canım bende kullanıyorum mikrodalga fırın... eşimin çeyizinden geldi benimki Vestel marka. Fiyatını inan bilmiyorum... Ben genelde defrost yani çözücü özelliğini kullanıyorum... buzluktam çıkardığım şeyleri hemencik çözüveriyor.

yemeklerden açılmış konu bende dün akşamdan tibaren söz vermiş bulunuyorum kendime rejime başladım

Perşembe günü başlanan fakat pazartesi günü bitirilen daha doğrusu dayanamayıp delinen bir diyet olmaz umarım :roflol:

kızlar mikrodalga fırın kullanan varmı ve en ucuzunu bilen varmı......
valla ben de yok canım bılgım de yok
ama almısken ıyısını al mıkrodalga hassas bı alet

gunaydın kııızzz
nasılsın bakalım
ben sana sonuna kadar destekcı olmaya hazırım
tebrık edıyorum
burda takıp edebılırız bırbırımızı ıstersen

inat edersem tam ederim ben 76 kilodan 58 kiloya düşmüş insanın
şimdi mi veremiycem sen görürsün senin göbek çıktıkça ben dal gibim olucam alsanaalsanasmile

süper olur tatlım ama baskül üm yok ilk işim onu almak olcak başlıyalım
önce kahvaltı bir dilim kepek ekmegi peynir domaTES salatılık 2 tane zeytin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…