- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.881
gunaydın hatunlar
edut um rabbim seneye bebişinizle kutlamayı nasip etsin
halev ilkinde guzel sonuçlar alırsın inşallah
aysel sadece poaça mı yiyorsun valla evde ekmek kalmadı die poaça aldırdım ama yumurtamı peynşirimi getirdim şimdi kahvaltımı yapacağım
lorke kıs erkenden kalkıon maşallah
lapacim seninde az zamanın kaldı bayramda felan doğabilir he
valla aysel.. ilk kez dün bacaklarım şişti... gerildiler iyice.. katlayamıyosun, eğilemiyosun, bükemiyosun... penguen gibi peltek peltek yürümek zorundasın... acıyo... üff ne zormuş =(( allah sana kolaylık versin... neyseki benimki geçti sabah kalktığımda.... seni düşündüm bu kız nasıl dayanıyor diye =(
e bacım doktor ne diyor...bence eve gidince hakkaten bişi yapma dik ayaklarını yat...biri gelip baksın sana kayınvalidenmi olur annenmi kocanmı onu bilmem...kocişinede söyle sandiviç ekmeği alın, beceremeiyorsa dilimlenmiş kaşar alın onu içine koyup sana hazırlsa o bile süper....yeme bacım poğaça felan sonra midenin yanması geçmez kıyamam sana
Günaydın güzel hatunlar!!! Nasılsınız? Ben bugün daha iyiyim gece soğuğa yakın ılık bir duş alıp bide askılı gecelik giyip yattım ve bebekler gibi uyudum.Bi ara sabah çok erken saatti sanırım uyandım gidip yüzümü boynumu falan yıkadım yine uyudum :))
Bugün Ankara dünkü kadar sıcak ama yarın ve haftasonu 40 derece delikafadulden -tatlicadiarzu-
Kahvaltı konusuna gelince ben iş yerine gelir gelmez bişey yiyemiyorum... önce 4 tane falan kuru kayısı ile biraz badem yiyorum... Yaklaşık yarım saat sonra yani 10 gibi falan simit,poğaça yada ekmek ne varsa o gün yanına peynir,domates ve zeytin onları yiyorum...
Yumurtayı haftada 1 kez bilemedin 2 kez yiyorum.Çünkü yumurta beni mahvediyor.yani hamilelikten önce de yiyemiyordum şimdi daha da rahatsız ediyor...
Ama bol peynir ve yoğurt yiyorum.
Sanırım hemen düzeltildi çünkü az önce bişi yoktu
ya kızlar ben zaten kendim kalkarken aç kalkıyorum hamile olsam sabah 5 te uyanıp yemekmi yerim ya....yemin ederim 100 kilo olurum inanmıyorum yafuuuuohaoldumsmile
aman ya orasını dusunme sen bosver bebek gelsın de yerız de yuvarlanırız da nabalım amaya kızlar ben zaten kendim kalkarken aç kalkıyorum hamile olsam sabah 5 te uyanıp yemekmi yerim ya....yemin ederim 100 kilo olurum inanmıyorum yafuuuuohaoldumsmile
şekerim hafif şeyler yiyeceksin...
mesela ben midem kazınmış kalkıyorum sbah.. hemen bi ceviz atıyorum ağzıma...sonra yine acıkırsam bir salatalık... yada azcık peynir..ekmeksiz.. onlar beni idare ediyo kahvaltıya kadar... aralarda meyve yiyorum..yada yoğurt... öyle şeyler.. sürekli yemek yersen zaten kilo alır başını gider.. 8. ayıma girdim toplamda 8 kg aldım ben:lepi:
hoşgeldin gultun.. evet bayramda doğabilir miniğimiz.. bakalım hayırlsıı =))
sen nasılsın... minik nasıl? yok dimi bir yaramazlık..
maşallah sanada gayeye de.... benim 8. haftada kanamam olmuştu =(((( çok sık rastlanıyo 8. haftalarda falan... çok şükür sizde birşey yok... sonuna kadar böyle güzel geçirirsiniz inş...
hoşgeldin gayeeee....senin menü güzelmiş.. şimdi böyle yarım saat 1 saat aç kalabilirsin ama 3 aydan sonra görürüm ben seni =))))))))))) tahta bulsan yersin =)))))))))))))))
sabah kalkar kalkmaz karnım gurulduyor açlıktan =))))))))))))))))) şu an bebek senin depodan yiyor... kendi sindirim sistemi yok.. ama 3. aydan sonra başlıcak kendi besinini almaya o zaman feci acıkıyosun...
3. ayda benim o kadar açlığım olmadı ama 6. aydan sonra krize girmeye başladım =) hele şu aralar yemenin doruk noktasındayım =) sürekli açım sanki =)
günaydın gaye, aysel hoşgeldiniz canlarım
Benim 4. 5. haftalar olmuştu lekelenmem.şu sıralar çok şükür yok öyle bişey... Allahım hepimize güzel doğum süreçleri nasip etsin.sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah.
Valla canım şimdilerde iştahım normale göre kesildiği için 1 saatten fazla bile aç kalabiliyorum hiç yemek gelmiyor içimden... 3. ayın bitmesine 2 hafta kaldı hayırlısıyla. İnşallah birden çok aşırı derecede açılmaz iştahım... Bende depo çok bebiş onları tüketsin mümkünsezaten çok hızlı gidersem direkt diyetisyen yolu gözükecek bana.
Günaydın Halev'im nasılsın? hayırlı olsun klomene başlıyorsun... İnşallah ağustosta bu suskunluk bozulacak ve yine arka arkaya halaylar çekeceğiz..
kızlar mikrodalga fırın kullanan varmı ve en ucuzunu bilen varmı......
günaydın hatunlar nabersiniz
yemeklerden açılmış konu bende dün akşamdan tibaren söz vermiş bulunuyorum kendime rejime başladım
valla ben de yok canım bılgım de yokkızlar mikrodalga fırın kullanan varmı ve en ucuzunu bilen varmı......
günaydın hatunlar nabersiniz
yemeklerden açılmış konu bende dün akşamdan tibaren söz vermiş bulunuyorum kendime rejime başladım
inat edersem tam ederim ben 76 kilodan 58 kiloya düşmüş insanınCanım bende kullanıyorum mikrodalga fırın... eşimin çeyizinden geldibenimki Vestel marka. Fiyatını inan bilmiyorum... Ben genelde defrost yani çözücü özelliğini kullanıyorum... buzluktam çıkardığım şeyleri hemencik çözüveriyor.
Perşembe günü başlanan fakat pazartesi günü bitirilen daha doğrusu dayanamayıp delinen bir diyet olmaz umarım :roflol:
valla ben de yok canım bılgım de yok
ama almısken ıyısını al mıkrodalga hassas bı alet
gunaydın kııızzz
nasılsın bakalım
ben sana sonuna kadar destekcı olmaya hazırım
tebrık edıyorum
burda takıp edebılırız bırbırımızı ıstersen
bende ozendım dun facebooka resım koymustum buraya da koydum gorunuyo mu bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?