Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

eferin bu gıbı seylerde ınat ıse yarıo bende de var o ınattan
aksamları cayın yanında ekstralar dedın ya onlar cok sorun oluyordu bızde de
ben esıme koyuyorum
bana da ısrar etmemeısını soylemıstım destek olmasını ıstedıgımı soyledım o da ok dedı
canım cok ıstedıgınde yedıgımı bılıo zaten
ıskencede etmıyoruz yanı kendımıze sadece bıraz dıkkat etmek lazım

inat edersem tam ederim ben 76 kilodan 58 kiloya düşmüş insanın
şimdi mi veremiycem sen görürsün senin göbek çıktıkça ben dal gibim olucam alsanaalsanasmile

ol hayatım ol... inşallah azimle devam eder ve istediğin sonuca ulaşırsın... hem senin için de iyi olur.. eğer evlendikten sonra çok hızlı kilo aldıysan belki o da hamileliğine engel olabilir. Çünkü ani kilo artışı yada ani kilo kaybı vücudun ve hormonların dengesini etkilediğinden gebeliğe de olumsuz etki ediyor.
Fakat sakın çok ağır bir diyet yapma... ani kilo kaybı da iyi değil.

lorkem hep söylüycem unutuyorum
eşinle ne kadar benziyosunuz ne kadar güler yüzlüsünüz maşallah rabbim bozmasın mutlulugunuzu
Allah razı olsun canım hepımızın mutlulugu ebedi olsun ınsallah opuyorumnanaktan

ya arkadaşıma düğün hediyesi alıcam...bilemedim hangisi iyi
ne kadar yakın bır arkadasın
evıne esya mı almak ıstıyorsun ne tarz bı hedıye dusunuyorsun yanı
butcenden ne kadr ayırabılırsın

hakkatten çok yakışan ve çok güzelsiniz allah bozmasın

Allah razı olsun cook tesekkur ederım kaydirigubbakcemile5

Kıvırcığım sende kilo verme ticker'ı koysana... Bizde kilo vermeni takip edelim... Bakarsın ağustosta o ticker'ın bebek için olanını koymak icap eder yerimseniben

ewet tatlım ya ama eşim destek olmaz ki benim göbegi var ya hep kilolu olmamı istiyomuş yanında küçük duruyomuşum olmuyomuş
manyakmıdır nedir

ewet canım ya benimde aklıma o geliyor senelerce zayıf kalıp birden kilo aldım belki etkiliyordur

günaydin kizlarr hepiniz erkencisinizz..nasilsinizz?
günaydın tatlım lak lak yapıyoruz işte sen nasılsın

günaydın kızlar.günlerdir geceleri düzgün uyuyamıyorum bu da biraz asabiyet yapıyor.kendimi yorgun hissediyorum.geceleri evin bütün odalarını geziyoruz uyuyayım diye ama nafile.yarım saat orda yarım saat öteki oda derken sersem gibi oluyorum.

lorkeecim çok güzel çıkmışsınız resimlerinize baktım eşinle benziyorsunuz hakkaten maşallah Allah bozmasın

ewet tatlım ya ama eşim destek olmaz ki benim göbegi var ya hep kilolu olmamı istiyomuş yanında küçük duruyomuşum olmuyomuş
manyakmıdır nedir

kızım o zaman o da kılo versın zaten
sen de ona erkeklerde gobek cok tehlıklelı Allah korusun 40 tan sonra kalp krızı rıskı vs de korkut onu o da versın kılo
ben senı gobeklı sevmıom de bıseyler de ıste
destek olursanız bırbırınıze daha kolay olur keısnlıklee

hoşgeldin canım evet çok sıcak uyulmuyor ki sen daha zor uyursun hamiş halinle neyse ki az kaldı doğuma sabret tatlım

günaydin kizlarr hepiniz erkencisinizz..nasilsinizz?

hoşgeldin canım sende iş başı yaptığımız için erkenci sayılıyoruz sen nasılsın

canım sabır az kaldı ınsallah ama kesınlılkle cok zordur hamıle olmayana bıle sabah zor oluyo bu sıcakalrda Allah yardımcınız olsun

lorkeecim çok güzel çıkmışsınız resimlerinize baktım eşinle benziyorsunuz hakkaten maşallah Allah bozmasın
saol canım amin hıc bırımızın huzurunu bozmasın Rabbım

lorkeemmm... maşallah selvi gibisin... ince uzun.... yüzünüzden gülücük eksik olmasın... neşeli fotoalr...
sebinim.. sıcaktanmı uyuyamıyorsun yoksa doğum yaklaştıkça uyuma güçlüğü oluyormuş.. vücut kendini hazırlıyomuş.. o durummu başladı sende de?

hoşgeldin kıvırcığım aferin inşallah uygulayabilirsin
hoşbuldum tatlım inşallah canım ya bi gaza geldik bakalım

Kıvırcığım sende kilo verme ticker'ı koysana... Bizde kilo vermeni takip edelim... Bakarsın ağustosta o ticker'ın bebek için olanını koymak icap eder yerimseniben

tamamda baskülüm yok ki nasıl tartılıcam da not alıcam

Kızler inş. hamileliğinizin sonu yaza denk gelmez.4-5-6. ayları yaz olursa güzel ama ilk 3 ve son 3 ay yaza denk gelince zor oluyor.izne ayrılacağım günü iple çekiyorum.en azından gündüz uyurum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…