- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.141
geçen sene 1.300 ödedik kalorifer mayıs ayına kadar yandısızın oralar cok soguk bı de tabı
bız yakıttan yana cok sanslıyız sukur
kombılı ev
altta ustte cocuklu aıle var
bıde bına yalıtımı cok kalıtelı yapmıslar
en fazla bu kıs 120 verdık
toplam da zaten 3 ay falan verıon ıstanbulda bu mıktarı
yok ya dogrudur toplam 3 geçiyo eline ama eminolun daha fazlasını hakediyolar adam aylardır şehir dışına çıkamadı sürekli hasta yakınlarından tehditler gece 2 de 3 te kalkıp gidiyor sürekli psikolojisi bozuk
mesela diyo ki ya bi kere şu telefonu kapatsam
sürekli çalıyo telefonu ya
biz bebek yaparken bile arıyolar düşün aklinialirimsmile
ayyyy yavyum benim ne kötü bi durum sizinki de Allah yardımcınız olsun bu arada tickerın hayırlı olsun bende yapmak isterim ama verecek kilom yok o yüzden 1.55 boy 46 kilo akannehir
senin ticker ın çok güzel ki zatennnnnnn opuyorumnanaktan
valla sesı cıkmıo yapayım dedı attı lafı ama cıt yok :icecream:edut hadi korktun dimi ticker yapmayaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni
ayyyy yavyum benim ne kötü bi durum sizinki de Allah yardımcınız olsun bu arada tickerın hayırlı olsun bende yapmak isterim ama verecek kilom yok o yüzden 1.55 boy 46 kilo akannehir
hımm pek de mesgulsunuz bu aralar ...ayy ne çok ilerlemişsiniizzzzzz.....
toplantıdaydım aniden gitmem gerekti....
kıvırcık takfim güsel olmuşşş... takvimin hedefine ulaşmadan başka takvimlere geçersin inş... ==) minişi takip etme takfimine meseeelllaaaa
valla sesı cıkmıo yapayım dedı attı lafı ama cıt yok :icecream:
yoksa yemege mı gıtttııııı
ben yedım az once hemde cook yedım :1shok:
anaam kızım sen kopacan zaten ne tıckerı
hımm pek de mesgulsunuz bu aralar ...
ıslerınızı arttırsın Allah
bencedeee kaydirigubbakcemile2
ınsallah bı daha kı aya kalkacak bu tıckerlar
delikafaduldenyav sorma lorkem...
işte çok yoğun...evde çok yoğun... heryerde yoğunum... ne zaman bi rahat nefes alıcam acaba? bebek doğuncada çalışsaydım herhalde topice bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden girebilirdim ancak sempatiksalakcinni
hangisini yapıştırcaz
hangisini yapıştırcaz
hangisini yapıştırcaz
kıslaaarrr naparsınız???
Annişkom gelmişti öğlen tatilinde.Şimdi gitti... Aslında onunla şu sebamed'in tanıtımına gidecektik ama eve vestel'in servisi gelecekmiş eşim gitmek zorunda kaldı o yüzden gidemedik... Bİzde şirkette oturduk biraz lafladık...
kıslaaarrr naparsınız???
Annişkom gelmişti öğlen tatilinde.Şimdi gitti... Aslında onunla şu sebamed'in tanıtımına gidecektik ama eve vestel'in servisi gelecekmiş eşim gitmek zorunda kaldı o yüzden gidemedik... Bİzde şirkette oturduk biraz lafladık...
uykum geldi valla gayecim..
ooh ıyı olmus sana muhabbet
yemek yedın mı pekiii
aynen varya ıyı yedım uyku bastı o yuzden dee mirmirmirmir
sen yedın mı yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?