Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

geçen sene 1.300 ödedik kalorifer mayıs ayına kadar yandı

ayyyy yavyum benim ne kötü bi durum sizinki de Allah yardımcınız olsun bu arada tickerın hayırlı olsun bende yapmak isterim ama verecek kilom yok o yüzden 1.55 boy 46 kilo akannehir

ayyyy yavyum benim ne kötü bi durum sizinki de Allah yardımcınız olsun bu arada tickerın hayırlı olsun bende yapmak isterim ama verecek kilom yok o yüzden 1.55 boy 46 kilo akannehir

senin ticker ın çok güzel ki zatennnnnnn opuyorumnanaktan

edut hadi korktun dimi ticker yapmayaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni
valla sesı cıkmıo yapayım dedı attı lafı ama cıt yok :icecream:
yoksa yemege mı gıtttııııı

ben yedım az once hemde cook yedım :1shok:

anaam kızım sen kopacan zaten ne tıckerı

kıvırcık takfim güsel olmuşşş... takvimin hedefine ulaşmadan başka takvimlere geçersin inş... ==) minişi takip etme takfimine meseeelllaaaa

ayy ne çok ilerlemişsiniizzzzzz.....
toplantıdaydım aniden gitmem gerekti....
hımm pek de mesgulsunuz bu aralar ...
ıslerınızı arttırsın Allah
kıvırcık takfim güsel olmuşşş... takvimin hedefine ulaşmadan başka takvimlere geçersin inş... ==) minişi takip etme takfimine meseeelllaaaa

bencedeee kaydirigubbakcemile2
ınsallah bı daha kı aya kalkacak bu tıckerlar

valla sesı cıkmıo yapayım dedı attı lafı ama cıt yok :icecream:
yoksa yemege mı gıtttııııı

ben yedım az once hemde cook yedım :1shok:

anaam kızım sen kopacan zaten ne tıckerı

kaydirigubbakcemile3 sizinle bir olayım istedim ama kilom el vermiyor tabi vermesinide istemem ama size yandaş olmak isterdim canlarım benimŞeniz

hımm pek de mesgulsunuz bu aralar ...
ıslerınızı arttırsın Allah

bencedeee kaydirigubbakcemile2
ınsallah bı daha kı aya kalkacak bu tıckerlar

yav sorma lorkem...
işte çok yoğun...evde çok yoğun... heryerde yoğunum... ne zaman bi rahat nefes alıcam acaba? bebek doğuncada çalışsaydım herhalde topice bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden girebilirdim ancak sempatiksalakcinni

delikafadulden
kaydirigubbakcemile3

hangisini yapıştırcaz

ılk basta html yazan adresın basını kırpıp
---http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wkKr42Z/weight.png---
suna benzeyen halını yapıstıracaksın

kıslaaarrr naparsınız???
Annişkom gelmişti öğlen tatilinde.Şimdi gitti... Aslında onunla şu sebamed'in tanıtımına gidecektik ama eve vestel'in servisi gelecekmiş eşim gitmek zorunda kaldı o yüzden gidemedik... Bİzde şirkette oturduk biraz lafladık...

hangisini yapıştırcaz

hayırlı olsun edutum tickerın

hoşgeldin canım demek gidemedin sebamedin tanıtımına

ooh ıyı olmus sana muhabbet
yemek yedın mı pekiii
uykum geldi valla gayecim..

aynen varya ıyı yedım uyku bastı o yuzden dee mirmirmirmir
sen yedın mı yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…