- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.161
pastel renklerle ruhumu yansıtan bir çalışmaaklinialirimsmile
evet sonunda kı yumurta kazanı da hos olmus kaydirigubbakcemile3pastel renklerle ruhumu yansıtan bir çalışmaaklinialirimsmile
yedim:1shok:
kıslar tickerlarınız hayırlı olsuuuunn inşallah bebeklere donuşecek onlar opuyorumnanaktan
ya ben daha yemek yemedim burda yemek sıkıntısı çekiorum işyerinin olduğu yerde pek lokanta yok varda yok temizlik ve guzel yapma açısından.ramazanda ne yapacam bilmiorum
ooh ıyı olmus sana muhabbet
yemek yedın mı pekiii
6:30'a kadar vaktim var birazdan gidicem... ben annemle gideyim istemiştim ama olmadı.şimdi tek gidicem.hoşgeldin canım demek gidemedin sebamedin tanıtımına
kıslar tickerlarınız hayırlı olsuuuunn inşallah bebeklere donuşecek onlar opuyorumnanaktan
ya ben daha yemek yemedim burda yemek sıkıntısı çekiorum işyerinin olduğu yerde pek lokanta yok varda yok temizlik ve guzel yapma açısından.ramazanda ne yapacam bilmiorum
sen ramazanda oruç mu tutacaksın yoksa???? hamile halinle...
evden yemek getirme imkanın yokmu? ben evden getiriyorum çoğunlukla
evet sonunda kı yumurta kazanı da hos olmus kaydirigubbakcemile3
ne yedın bakıyım
gayeyı acıktırma gorevı senındı unuttun muu
ben valla dunden kızartma vardı karısık ve soguk onu ekmek arasına koydum heppsını yedım sositososito
daha yemedim yemeğimi annem biber dolması getirmiş ama dün akşam da biber dolması vardı yemekte ve bu akşamda variçim dışım biber dolması olacak
boooğğğ yeme bence
6:30'a kadar vaktim var birazdan gidicem... ben annemle gideyim istemiştim ama olmadı.şimdi tek gidicem.
Canım yemeksepeti.com'dan bölgenize servisi olan yerlere bir bak istersen... Belki kafana göre bişey bulursun.
o benim pko yumurtalarım kızım...sen kazanda yumurta olarak görüyorsun ya inanamadım sanat sanat içindir
Edutcan sizin menüde neler vardı?
çorba mercimek, pirinç pilavı, patetsli yuvarlak köftelerli sulu bi yemek, salata, zeytinyaşı enginarlı bezelyeli yemek, hoşaf....
ooo rejim topiğimi olduk
az daha bekleseydiniz benim oğlan doğunca beraber yapardık ohaoldumsmile
şaka bi yana sanatsallığınız süper sevdim
saolasın gultun hanım ...kıslar tickerlarınız hayırlı olsuuuunn inşallah bebeklere donuşecek onlar opuyorumnanaktan
kızım bılıom ıste sen 62 ye dusunceee o yumurtaların da pko olmıcak guzel guzel yumurtaların olacak belkıdeeo benim pko yumurtalarım kızım...sen kazanda yumurta olarak görüyorsun ya inanamadım sanat sanat içindir
ohh bol cesıt ...çorba mercimek, pirinç pilavı, patetsli yuvarlak köftelerli sulu bi yemek, salata, zeytinyaşı enginarlı bezelyeli yemek, hoşaf....
gule gule gıt elın dolu gel hadı bakalımzeytnyağlı dışında hepsi süper yine !!!
Kızlar ben sebamed tanıtımına gidiyorum hemde eşantiyonlarımı alıcam öptüm herkescikleri
sanat sanat içindir bayarasımm...imgeler içindeki yok oluşun incili kadınlara etkisi koyacağım bu çaışmamı
sanat sanat içindir bayarasımm...imgeler içindeki yok oluşun incili kadınlara etkisi koyacağım bu çaışmamı
ben bu arada pazartesi belgerlimle gidiyorum doktora...aşılama raporu için
ben bu arada pazartesi belgerlimle gidiyorum doktora...aşılama raporu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?