Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

pastel renklerle ruhumu yansıtan bir çalışmaaklinialirimsmile
evet sonunda kı yumurta kazanı da hos olmus kaydirigubbakcemile3

ne yedın bakıyım
gayeyı acıktırma gorevı senındı unuttun muu

ben valla dunden kızartma vardı karısık ve soguk onu ekmek arasına koydum heppsını yedım sositososito

kıslar tickerlarınız hayırlı olsuuuunn inşallah bebeklere donuşecek onlar opuyorumnanaktan

ya ben daha yemek yemedim burda yemek sıkıntısı çekiorum işyerinin olduğu yerde pek lokanta yok varda yok temizlik ve guzel yapma açısından.ramazanda ne yapacam bilmiorum

sen ramazanda oruç mu tutacaksın yoksa???? hamile halinle...
evden yemek getirme imkanın yokmu? ben evden getiriyorum çoğunlukla

ooh ıyı olmus sana muhabbet
yemek yedın mı pekiii

daha yemedim yemeğimi annem biber dolması getirmiş ama dün akşam da biber dolması vardı yemekte ve bu akşamda var içim dışım biber dolması olacak

hoşgeldin canım demek gidemedin sebamedin tanıtımına
6:30'a kadar vaktim var birazdan gidicem... ben annemle gideyim istemiştim ama olmadı.şimdi tek gidicem.

Canım yemeksepeti.com'dan bölgenize servisi olan yerlere bir bak istersen... Belki kafana göre bişey bulursun.

sen ramazanda oruç mu tutacaksın yoksa???? hamile halinle...
evden yemek getirme imkanın yokmu? ben evden getiriyorum çoğunlukla

yok canımmmmm burdakilerle sulu yemek yapan biryere gidioruz e ramazanda onlar oruç bende tek gidemem araçla gidilior çünkü diğer yerde sadece kebap turu yapıo oda hergun yenmez bende mecbur ramazanda evden getirecem.

o benim pko yumurtalarım kızım...sen kazanda yumurta olarak görüyorsun ya inanamadım sanat sanat içindir

nerdeymişkine tanıtım??

Canım yemeksepeti.com'dan bölgenize servisi olan yerlere bir bak istersen... Belki kafana göre bişey bulursun.

yok anam yok burası kızılay çankaya ulus değilkine

ooo rejim topiğimi olduk
az daha bekleseydiniz benim oğlan doğunca beraber yapardık ohaoldumsmile
şaka bi yana sanatsallığınız süper sevdim

çorba mercimek, pirinç pilavı, patetsli yuvarlak köftelerli sulu bi yemek, salata, zeytinyaşı enginarlı bezelyeli yemek, hoşaf....

zeytnyağlı dışında hepsi süper yine !!!

Kızlar ben sebamed tanıtımına gidiyorum hemde eşantiyonlarımı alıcam öptüm herkescikleri

ooo rejim topiğimi olduk
az daha bekleseydiniz benim oğlan doğunca beraber yapardık ohaoldumsmile
şaka bi yana sanatsallığınız süper sevdim

sanat sanat içindir bayarasımm...imgeler içindeki yok oluşun incili kadınlara etkisi koyacağım bu çaışmamı

saolasın gultun hanım ...
yemek ısıne acılınden bı cozum dusunmen lazım hakkaten

o benim pko yumurtalarım kızım...sen kazanda yumurta olarak görüyorsun ya inanamadım sanat sanat içindir
kızım bılıom ıste sen 62 ye dusunceee o yumurtaların da pko olmıcak guzel guzel yumurtaların olacak belkıdee
çorba mercimek, pirinç pilavı, patetsli yuvarlak köftelerli sulu bi yemek, salata, zeytinyaşı enginarlı bezelyeli yemek, hoşaf....
ohh bol cesıt ...
sulu kofte dıoz bız o patateslı yuvarlak koftelı sulu bır yemek dedıgın seye

zeytnyağlı dışında hepsi süper yine !!!

Kızlar ben sebamed tanıtımına gidiyorum hemde eşantiyonlarımı alıcam öptüm herkescikleri
gule gule gıt elın dolu gel hadı bakalım

sanat sanat içindir bayarasımm...imgeler içindeki yok oluşun incili kadınlara etkisi koyacağım bu çaışmamı

delikafadulden mikemmel eserınle cok ozdeslesmıs hatta ıcıce gecmıs bı ısım olmus

yaaa tam uzandım dalıyordum yengem aradııı yaaa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…