Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sende varya beni salak yaptın....ben biliyorum herhalde sulu köfteyi...o kadar sulu değil bu danacannnnn...sanatçıyım diye o kadamda halka uzak biri değilim:smiley-cool:

hadı bakalım hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah ...
rapordan sonra ne zaman baslıo tedavı surecı peekiii

hiç bir fikrim yok ama rapor adetime çıkmış olursa hemen başlıyacağım...ramazan varya inşallah tek dozaj der doktorda orucmu yemek zorunda kalmam

sende varya beni salak yaptın....ben biliyorum herhalde sulu köfteyi...o kadar sulu değil bu danacannnnn...sanatçıyım diye o kadamda halka uzak biri değilim:smiley-cool:

lülülülülülü lülülülülülü
aferin sana o zaman halktan uzak olmamak lazım nıhayetınde sanatında yatarıcılıgında bızım de payımız var dımı ama aklinialirimsmile

bu ay bi bekleseydin edutum yaaa... gaye gibi elinde kalıcak raporlar kaydirigubbakcemile3

ay bacım inşallahh,:teselli:gülümsettin beni bu cuma saati....eşimde problem olmasa beklerimde...ben elimden geleni yapayımda Allah bilsin hayırlısını

hiç bir fikrim yok ama rapor adetime çıkmış olursa hemen başlıyacağım...ramazan varya inşallah tek dozaj der doktorda orucmu yemek zorunda kalmam
valla surecı nası oluo asılamam hıc bılmıom da orucunu yemen sartmı kı
oruca mani oluyordur ama dimi
neyse hıc fıkrım yok cıdden

ay bacım inşallahh,:teselli:gülümsettin beni bu cuma saati....eşimde problem olmasa beklerimde...ben elimden geleni yapayımda Allah bilsin hayırlısını

canım ya hıııc bellı olmaz emın ol ...
ama dedıgın gıbı bıze elımızden gelenı yapıp sonra beklemek dusuyorr

edutcanım hadi hayırlısı olsun raporu alınca inşallah elinde patlar gayecik gibi aklinialirimsmile

ilaç dozuna bağlı sabah akşam olmazsa ayarlanır....aşılama günü olmaz zaten... doktor 2 sinde gel dedi diye bişi diyemedim...hayırlısı
halev;edutcanım hadi hayırlısı olsun raporu alınca inşallah elinde patlar gayecik gibi
keşke be bacım...Allah ağzından duysun

bayars;Edut o ne güzel bir menü öyle
bizim yemekler pek iyi çıkmıyor
sizinkilerse süper
walla çok şanslısın

yanlız dün zehirlenen oldu bu firmadan....menülerimiz güzel oluyor ama haklısın az kişiyiz....

orası hiç belli olmaz...son gülen iyi güler şekerim =)) iyi bi kahkaha atabilirsin bu işin sonunda....
miniş gelsinde yeter ki... varsın elinde raporun olsun.. gaye gibi çereveletirsin sende =))))

orası hiç belli olmaz...son gülen iyi güler şekerim =)) iyi bi kahkaha atabilirsin bu işin sonunda....
miniş gelsinde yeter ki... varsın elinde raporun olsun.. gaye gibi çereveletirsin sende =))))

kız öle gülümsedim derken hoşuma gitti keşke dedim yüzüm kocaman gülümsedi anlamında dedim...keşke:teselli:

neyse bakalım ptesı ogrenırısın surec nası ıslıyormus

senı zorlayacak bı sey olmaz ınsallah
esın ızın mı alacak pekı

Kızlaaarrrr sebamed bana çanta hazırlamış gittim aldıııımmm...
Bebişim için bebek sabunu (4adet),bebek şampuanı (4 adet), bebek banyo köpüğü (4 adet) ,pişik tedavi edici krem (4 adet) ve anne için genital bölge temizleme losyonu (4 adet) koymuşlar içine... bide o resimdeki çantası var...
Tanıtımcı kızda hamileymiş 1,5aylık haftaya bizim burdaki kozmetikçide olacakmış o zaman bana bir çanta daha hazırlicakmış gebelik döneminde kullanılabilecek şeyler koyacakmış..
çok sevindirik olduuummm....

Bide sebin'in bahsettiği temizleyici duş yağından aldım...gebeler için çok iyiymiş bu yağ. hemde köpürüyormuş... bakalım kullanmaya başliicam.

bize bizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…