- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.181
saolasın gultun hanım ...
yemek ısıne acılınden bı cozum dusunmen lazım hakkaten
kızım bılıom ıste sen 62 ye dusunceee o yumurtaların da pko olmıcak guzel guzel yumurtaların olacak belkıdee
ohh bol cesıt ...
sulu kofte dıoz bız o patateslı yuvarlak koftelı sulu bır yemek dedıgın seye
hadı bakalım hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah ...
rapordan sonra ne zaman baslıo tedavı surecı peekiii
sende varya beni salak yaptın....ben biliyorum herhalde sulu köfteyi...o kadar sulu değil bu danacannnnn...sanatçıyım diye o kadamda halka uzak biri değilim:smiley-cool:
bu ay bi bekleseydin edutum yaaa... gaye gibi elinde kalıcak raporlar kaydirigubbakcemile3
valla surecı nası oluo asılamam hıc bılmıom da orucunu yemen sartmı kıhiç bir fikrim yok ama rapor adetime çıkmış olursa hemen başlıyacağım...ramazan varya inşallah tek dozaj der doktorda orucmu yemek zorunda kalmam
ay bacım inşallahh,:teselli:gülümsettin beni bu cuma saati....eşimde problem olmasa beklerimde...ben elimden geleni yapayımda Allah bilsin hayırlısını
valla surecı nası oluo asılamam hıc bılmıom da orucunu yemen sartmı kı
oruca mani oluyordur ama dimi
neyse hıc fıkrım yok cıdden
canım ya hıııc bellı olmaz emın ol ...
ama dedıgın gıbı bıze elımızden gelenı yapıp sonra beklemek dusuyorr
keşke be bacım...Allah ağzından duysunhalev;edutcanım hadi hayırlısı olsun raporu alınca inşallah elinde patlar gayecik gibi
bayars;Edut o ne güzel bir menü öyle
bizim yemekler pek iyi çıkmıyor
sizinkilerse süper
walla çok şanslısın
ay bacım inşallahh,:teselli:gülümsettin beni bu cuma saati....eşimde problem olmasa beklerimde...ben elimden geleni yapayımda Allah bilsin hayırlısını
orası hiç belli olmaz...son gülen iyi güler şekerim =)) iyi bi kahkaha atabilirsin bu işin sonunda....
miniş gelsinde yeter ki... varsın elinde raporun olsun.. gaye gibi çereveletirsin sende =))))
kız öle gülümsedim derken hoşuma gitti keşke dedim yüzüm kocaman gülümsedi anlamında dedim...keşke:teselli:
ilaç dozuna bağlı sabah akşam olmazsa ayarlanır....aşılama günü olmaz zaten... doktor 2 sinde gel dedi diye bişi diyemedim...hayırlısı
keşke be bacım...Allah ağzından duysun
yanlız dün zehirlenen oldu bu firmadan....menülerimiz güzel oluyor ama haklısın az kişiyiz....
Kızlaaarrrr ben geldimmm...
Kızlaaarrrr ben geldimmm...
Kızlaaarrrr sebamed bana çanta hazırlamış gittim aldıııımmm...
Bebişim için bebek sabunu (4adet),bebek şampuanı (4 adet), bebek banyo köpüğü (4 adet) ,pişik tedavi edici krem (4 adet) ve anne için genital bölge temizleme losyonu (4 adet) koymuşlar içine... bide o resimdeki çantası var...
Tanıtımcı kızda hamileymiş 1,5aylık haftaya bizim burdaki kozmetikçide olacakmış o zaman bana bir çanta daha hazırlicakmış gebelik döneminde kullanılabilecek şeyler koyacakmış..
çok sevindirik olduuummm....
bize bizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?