- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.201
:)) paylaşırız şekerim ... Sebamed'e mail atınca hemen dönüş yaptılar çok memnun oldum... ilgilenen kız da çok şeker biriydi.
Kızlaaarrrr sebamed bana çanta hazırlamış gittim aldıııımmm...
Bebişim için bebek sabunu (4adet),bebek şampuanı (4 adet), bebek banyo köpüğü (4 adet) ,pişik tedavi edici krem (4 adet) ve anne için genital bölge temizleme losyonu (4 adet) koymuşlar içine... bide o resimdeki çantası var...
Tanıtımcı kızda hamileymiş 1,5aylık haftaya bizim burdaki kozmetikçide olacakmış o zaman bana bir çanta daha hazırlicakmış gebelik döneminde kullanılabilecek şeyler koyacakmış..
çok sevindirik olduuummm....
Bebişim için bebek sabunu (4adet),bebek şampuanı (4 adet), bebek banyo köpüğü (4 adet) ,pişik tedavi edici krem (4 adet) ve anne için genital bölge temizleme losyonu (4 adet) koymuşlar içine... bide o resimdeki çantası var...
Tanıtımcı kızda hamileymiş 1,5aylık haftaya bizim burdaki kozmetikçide olacakmış o zaman bana bir çanta daha hazırlicakmış gebelik döneminde kullanılabilecek şeyler koyacakmış..
kizlar ben geldimmhihoyyyt
gecmisi okumadimm hicbirseydern haberim yok yeni haberler varmii
ama sadece gayenin hediye sepetini gordum:1shok::1shok::1shok: allahim saglikla kullanmayi nasip etsin bebisini gayemŞeniz
bizim boyle bir arkadasimiz yikkiisositosositosositososito
kizlar bmen dogum yapmis sezeryanlee bak tarihini unuttum dur bakayimm:uhm:
slm kızlar 14 temmuz da sezeryanla doğum yaptım bebişle uğraşmaktan size haber veremedim darısı başınıza
alinti kizlarrkaydirigubbakcemile3
ne güzel minişine kavuşmuuşş artıkın...
darısı hepimizin başınnaaa..sanada ravzanuuurrrr :Saruboceq:
uyku iyi gelir bebise hadi sen biraz kestir bakalimkaydirigubbakcemile2 annesiiopuyorumnanaktanayran içtim uyku bastıı :1closedeyes:
delii gibi aciiimmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook ne yesem acabaaCADIARZUHoşgeldin Ravzacım bende bakmıştım bmen 'in yazılarına ve ayselciğe söylemiştim sanırım kızı oldu ve ismi de Melis İrem... Listeye eklemiş olması lazım Ayselin.
Sen nasılsın deli hatun?
suppeeer bısuru sey koymuslar yaa ne hos...
sadece hamılelere mı verıolar kı bızde maıl atsak kale alırlar mı acaba
denemek lazım
ravzanur
kız nasılsın hosgeldın
hıc gorunmuyon valla
canim esimle ayni zamanda iseten geliyozz o varken girmiyorum netttealsanaalsanasmile oda spora gidiyo o zaman bana gun doguyo buraya girebilmem icinnzemuszemusama spordan geline kadarda yemek islerimi v.s bitirmmem lazimm o yuzden kisacik kisacik giriyorum buraya:hulya:suppeeer bısuru sey koymuslar yaa ne hos...
sadece hamılelere mı verıolar kı bızde maıl atsak kale alırlar mı acaba
denemek lazım
ravzanur
kız nasılsın hosgeldın
hıc gorunmuyon valla
canim esimle ayni zamanda iseten geliyozz o varken girmiyorum netttealsanaalsanasmile oda spora gidiyo o zaman bana gun doguyo buraya girebilmem icinnzemuszemusama spordan geline kadarda yemek islerimi v.s bitirmmem lazimm o yuzden kisacik kisacik giriyorum buraya:hulya:
yani deneme paketleri icindekilöerrbilmiyorumkismilecanım ben maili hamilelik üzerine yollamıştım...Bu alana yönelik ürünlerinizi denemek istiyorum diye... Farklı bir amaçla da atılabilir.. Mesela cildim çok hassas ve kuru temizleme ve bakım konusunda bana yarar sağlayacak ürünlerinizi denemek istiyorum falan diye.
nurzulle kvrck gelmıs hosgeldınız kızlarrr
kvrckkkk adacayı ıcıyormusun delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:smiley-cool:gayeeeeeeeeeeeeeeeee
onlardan banada göndersene
benim bebek yok ama şu genital bölge temizleme şeyi iyiymiş bakkk
senin işine yaramaz artıkın nasıl olsa anne olucak sex te falan gözün olmaz nasılsa aklinialirimsmile
tamam askitomm tamammmŞenizŞenizo zaman hemen yapılabılcek pratık seyler bul yemek ıcın
bıze daha fazla vakıt ayır meselaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?