- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.221
hadi kvrck kim tutar seniiiiiiiiiiiiitam 4 siklus dönemi düzenli içtim işe yaramadı bende koyverdim gitti bu ay içmedim
oh canıma degsin kilo vercem ben bayramdan sonraya kadar
sonra doktora gitcez hem bende zayıflamış olcam
saglıklı bir anne olcam işte guclubacismile
kizlarr bende tabiri caizse OKUZ gibi yiyomm-tatlicadiarzu-doymak bilmiyomm yaa ..ha bide ramazan geliyoya diyom zaten istedigim vakit yemicem yiyomm .eger yediklerimi buraya yazsamm bogggg gelir icinizdenkafamçokkarıştıben sabah 1,5 simit+peynir+salatalık+domates yemiştim ve hala bişey yemedim... bide öğlen 2 top dondurma yemiştim... sıcaktan canım hiç bişey istemiyor.Daha doğrusu düşününce bile midem bulanıyor.
gayeeeeeeeeeeeeeeeee
onlardan banada göndersene
benim bebek yok ama şu genital bölge temizleme şeyi iyiymiş bakkk
senin işine yaramaz artıkın nasıl olsa anne olucak sex te falan gözün olmaz nasılsa aklinialirimsmile
ben demistimmmzemuszemuszemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::hooray::hooray:öyle deme....hormonlar tavan yapıyo...libido da :jeyyar:
canim hosbulduk .su acligimi giderdim simdilik kaydirigubbakcemile5o cok onemliydi simdide nohut yemegini koycam atese geliyomm hemen okkopuyorumnanaktanama kimse yazmis deli gibi ben yazip duruyomlaelaelaelaelaeravzanurcum asıl sen hoşgeldin hadi işlerini hallet de gel belki sen gelene kadar ben çıkrım öpüyorum seni kocaman
kaydirigubbakcemile3 delisin kızım bak sana cevaplar gelmıs hemen asagı da ...gayeeeeeeeeeeeeeeeee
onlardan banada göndersene
benim bebek yok ama şu genital bölge temizleme şeyi iyiymiş bakkk
senin işine yaramaz artıkın nasıl olsa anne olucak sex te falan gözün olmaz nasılsa aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni ne alaka kızım bulent ablayla ...yani deneme paketleri icindekilöerrbilmiyorumkismile
okk anlasildiizemuszemus
LORKEM fece deki resmin n kiz oylee bulent ersoyami imrenmeye basladin yoksam:1shok:
tam 4 siklus dönemi düzenli içtim işe yaramadı bende koyverdim gitti bu ay içmedim
oh canıma degsin kilo vercem ben bayramdan sonraya kadar
sonra doktora gitcez hem bende zayıflamış olcam
saglıklı bir anne olcam işte guclubacismile
gayee yaa suan neyse de bebe de senden yemege baslayınca boyle olmazsın ınsallahben sabah 1,5 simit+peynir+salatalık+domates yemiştim ve hala bişey yemedim... bide öğlen 2 top dondurma yemiştim... sıcaktan canım hiç bişey istemiyor.Daha doğrusu düşününce bile midem bulanıyor.
delikafadulden tööbee ınsan kendıne okuz dermı kızkizlarr bende tabiri caizse OKUZ gibi yiyomm-tatlicadiarzu-doymak bilmiyomm yaa ..ha bide ramazan geliyoya diyom zaten istedigim vakit yemicem yiyomm .eger yediklerimi buraya yazsamm bogggg gelir icinizdenkafamçokkarıştı
öyle deme....hormonlar tavan yapıyo...libido da :jeyyar:
ben cikiyom kizlarr hadi size iyi shbetlerrr ..alkisalkisalkis
kızlar şu bebe yağını vücudu tamamen kuruladıktan sonramı sürüyoruz ve kıyafete geçmez mi yağbilmiyorumkismile
canim dus aldiktan sonra iyice kurulaniyosun sonra o yagi surup biraz vucudunun emmesini beklliyosunn sonra herseyi giye bilirsin oyle kup kuru olana kadar beklemen gerekmezzkızlar şu bebe yağını vücudu tamamen kuruladıktan sonramı sürüyoruz ve kıyafete geçmez mi yağbilmiyorumkismile
kızlar şu bebe yağını vücudu tamamen kuruladıktan sonramı sürüyoruz ve kıyafete geçmez mi yağbilmiyorumkismile
hos geldin edutummmŞenizŞenizvalla reklamında daha duştayken çıkmadan sürün emsin sonra kurulanın diyor ama sen kurulandıktan sonra sürüp bekleyedebilirinbayanssulusmile
canım hafıf nemlıyken vucudun surersen daha kalıcı oluyo ve daha cok emıyorr tenın
valla ben surunce beklıom bıraz sonra gıyınıom ama leke yapmadı benım kıyafetlerımı bılmem kııı
canim dus aldiktan sonra iyice kurulaniyosun sonra o yagi surup biraz vucudunun emmesini beklliyosunn sonra herseyi giye bilirsin oyle kup kuru olana kadar beklemen gerekmezz
LORKEM
sempatiksalakcinni ne alaka kızım bulent ablayla ...
bı arkadasımın hedıyesı olur da anıyım dedım
CANIM BULENT ABLA ERKEKDI KADIN OLDUYA SENDE KADINSIN ERKEK OLDUYA
sende biyik var o yuzden dedim deli kizzzz alinma haaa ..
delikafadulden tööbee ınsan kendıne okuz dermı kız
ya valla ben de yemegı o kadar cok sevıom kııı
suan mutfakta masada sutlu nurıye var bı tabak ve ben normalde hepsını bı kerede yerım amaaaaa
kendıme hakım olmaya calısom abartmamak lazım saglık var ısın ucundaa
eweet canim yeme seklimi okuze benzetiyomm yani arsizzzemuszemus sagligimm icin ewet ama bazen geliyolar boyle hic doymak bilmiyom nedenseebayanssulusmile
ayyy yok bacım ne alınıcam oole klasık alıngan kız moduna hayatımda hıc gırmedım cok sukursende biyik var o yuzden dedim deli kizzzz alinma haaa ..
e
evet bende dustan cıkınca azıcık kurulanıp nemlıyken suruyom daha ıyı emıo o zamanvalla reklamında daha duştayken çıkmadan sürün emsin sonra kurulanın diyor ama sen kurulandıktan sonra sürüp bekleyedebilirinbayanssulusmile
booole canım bundan sonra bebe cızelgesı olmayan kılo verecek kaydirigubbakcemile3hos geldin edutummmŞenizŞeniz
kizlar herkez bir kilo cizelgesi yapmis hayirdirrCADIARZU
ben demincek yoğurtaln bir dilim ekmek yedim
hos geldin edutummmŞenizŞeniz
kizlar herkez bir kilo cizelgesi yapmis hayirdirrCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?