Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hepiniz opuldunuz kizlarr -bende soylee bir guzel dusumu alayim bakimimi yapayim hafta sonuu guzel guzel olayimmmzemuszemuszemuszemuszemuszemus

canlarım iyi akşamlar iyi haftasonları öpüyorum hepinizi pazartesi görüşmek üzere hoşcakalın

hepiniz opuldunuz kizlarr -bende soylee bir guzel dusumu alayim bakimimi yapayim hafta sonuu guzel guzel olayimmmzemuszemuszemuszemuszemuszemus

canlarım iyi akşamlar iyi haftasonları öpüyorum hepinizi pazartesi görüşmek üzere hoşcakalın

hadı bakalım sıze de ıyı tatıller hanımlarrr

bende cıkıyorum
pazar esım arnavutluga gıdıo
bende buyuk ıhtımal bıkac gun ızmıre gıdıcem arkadasıma ordan daaa
eskısehıre kardesımın nısanına tabııkı

arada gelıcem mutlaka bekleyın zemuszemus

]

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:smiley-cool:
kivircik hamislerde sex daha tavan yapiyomus biliyonmuu:hooray:

tamam askitomm tamammmŞenizŞeniz
hadi ya desene gayenin daha çok ihtiyacı var buna diye kaydirigubbakcemile3

öyle deme....hormonlar tavan yapıyo...libido da :jeyyar:
yaaa ama ben öyle bilmiyodum ki hani doktor ilişki yasagı falan veriyor ya ne biliyim :uhm:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR
hemen çıkmak zorunda kaldım çünkü kociş çabul aşagı in diye aradı
güya ben rejim yapıyorum bizim ki bunu ögrendi ya
kesin o yüzdendir beyfendini canı iskender istiyormuş gittik yedik bi güzel
paşam yemekten sonra tatlı hiç yemez ama bu sefer yiycegi tuttu
bide bol şerbetlisinden kadayıf yedirttirdi
eve dönerkende 2 kilo taze fındık aldı :gitme:
bide utanmadan diyo ki eee bana söylemicektin rejim yaptıgını çattık ya vazgeçtim mi desem napsam ki kaydirigubbakcemile2

kivircikk

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR
hemen çıkmak zorunda kaldım çünkü kociş çabul aşagı in diye aradı
güya ben rejim yapıyorum bizim ki bunu ögrendi ya
kesin o yüzdendir beyfendini canı iskender istiyormuş gittik yedik bi güzel
paşam yemekten sonra tatlı hiç yemez ama bu sefer yiycegi tuttu
bide bol şerbetlisinden kadayıf yedirttirdi
eve dönerkende 2 kilo taze fındık aldı :gitme:
bide utanmadan diyo ki eee bana söylemicektin rejim yaptıgını çattık ya vazgeçtim mi desem napsam ki kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden 2 kilo findukkkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensizin evde asil bu aralarr adranelin TAVAN yapacak desene kvrck:lepi::lepi:

hadııı yaaa
ama senın kocan da kendı kasınıo vallaa
neyse sen yıne de dıkkat etmeye calıs ...
ama bu fındık meselesı benım de kafama takıldı snaırım sızde dolu dolu gecıreceksınız bu haftalarıııı
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden 2 kilo findukkkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensizin evde asil bu aralarr adranelin TAVAN yapacak desene kvrck:lepi::lepi:[/QUOTE]

ay ne fesatsınız kızlar yaaaaaaaaaaaa
hiç yakıştıramadım aklinialirimsmile

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden 2 kilo findukkkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensizin evde asil bu aralarr adranelin TAVAN yapacak desene kvrck:lepi::lepi:[/QUOTE]
eeee herşey çocuk için ravzanurcummmmmm

Ooooo kızım siz akşam enerji deposu olmuşsunuz kaydirigubbakcemile3 Sonucunu tahmin edebiliyorum :roflol: Şeniz

Günaydın kızlar bugün kimsecikler uğramamış topic'e... İlk günaydın benden oldu sanırım...
Deli Ankara sıcağında bir iş günü daha başladı...

günaydın
bu kadar sıcak bir günde ayaklarım halen şişken işe geldim
hiç keyfim yok
akşam olsa da gitsem

Sorma Aysel'im yaaa...sabah ter içinde uyandım... hemen girdim duş yaptım ve vücudumun o serinliği ile evden çıktım ama ancak şu ana kadar sürebildi o serinlik... Yine yanmaya başladım hafiften...
akşam olsa da evimize gidip ayaklarımızı uzatıp dinlensek...
Yaa bu arada ben farkettim ki benim bebiş bana hep dondurma yedirtiyor...
dondurma manyağı oldum... Öğlen iş yerinde maraş dondurması yiyorum 1 yada 2 kere :)) sonra akşam yemekten sonra tv karşısında 2lt'lik ülker golf dondurma paketini önüme alıp kaşık kaşık yiyorum... :icecream: Bebem dondurmacı olcak.

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

Yumoşlarımın biri 18mm diğeri 21mm olmuş,dün gece 12 de iğnemi yaptırdım,inşallah çatlar da tutar hayırlısıyla :Saruboceq:

Dualarınızı esirgemeyin

dondurma süt içeriyor tatlım bebek için iyi ama
kendin içindikkat et kalori değerini inceleyerek yemeye çalış

Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

Yumoşlarımın biri 18mm diğeri 21mm olmuş,dün gece 12 de iğnemi yaptırdım,inşallah çatlar da tutar hayırlısıyla :Saruboceq:

Dualarınızı esirgemeyin

Canım yumoşlarının büyüklükleri süpermiş...İnşallah ikiside çatlar ve döllenirler... İkiz bebişler gelir...

dondurma süt içeriyor tatlım bebek için iyi ama
kendin içindikkat et kalori değerini inceleyerek yemeye çalış
Valla şimdilik hiç bakmıyorum kalori durumuna Şekerim :)) :icecream: Ohh serin serin yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…