- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.261
Canım yumoşlarının büyüklükleri süpermiş...İnşallah ikiside çatlar ve döllenirler... İkiz bebişler gelir...
naber annecik nasılsınız bugün
ayy canım ne güzel dua ediyorsun Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq: ikiz olması beni daha çok mutlu eder zemuszemus zemuszemus
Sen nasılısın?nasıl geçiyor hamilelik?
Güzel annemiz hoşgeldin... minişin nasıl? Emre bey üzüyor mu seni?selam tatlişkolar naber a.s.
canım benim yaaaaaaa inşallah senin güzel haberlerini alırda halayları beraber çekeriz inan aklıma geldin berat kandilinde senin için de dua ettim opuyorumnanaktanayy canım ne güzel dua ediyorsun Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq: ikiz olması beni daha çok mutlu eder zemuszemus zemuszemus
Sen nasılısın?nasıl geçiyor hamilelik?
kıvırcığım söyle bakalım akşam iskender+kadayıf+2 kilo fındığın enerjisini nasıl attınız kaydirigubbakcemile3:roflol: Duyduğuma göre sizin apartmanda küçük çaplı bir zelzele olmuş :roflol:canım benim yaaaaaaa inşallah senin güzel haberlerini alırda halayları beraber çekeriz inan aklıma geldin berat kandilinde senin için de dua ettim opuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlımselam tatlişkolar naber a.s.
sorma ya canım sıkıldıTünaydın kıvırcığım...nasılsın?
İnşallah dualarımız kabul olur canım... benim hamilelikte bir sıkıntım yok çok şükür bebekte iyidir herhalde... daha randevumuza çok var... çok merak ediyorum ama.
Güzel annemiz hoşgeldin... minişin nasıl? Emre bey üzüyor mu seni?
delüüüüüüüüü :roflol:kıvırcığım söyle bakalım akşam iskender+kadayıf+2 kilo fındığın enerjisini nasıl attınız kaydirigubbakcemile3:roflol: Duyduğuma göre sizin apartmanda küçük çaplı bir zelzele olmuş :roflol:
hoşgeldin tatlım
sorma ya canım sıkıldı
sınav aralıktaymış ve sadece bizden 10 kişi alıcaklar sınava 8bin kişiden fazla başvuru oluyor fena canım sıkıldı napcam bilemedim :gitme:
selam tatlişkolar naber a.s.
İnşallah dualarımız kabul olur canım... benim hamilelikte bir sıkıntım yok çok şükür bebekte iyidir herhalde... daha randevumuza çok var... çok merak ediyorum ama.
canım benim yaaaaaaa inşallah senin güzel haberlerini alırda halayları beraber çekeriz inan aklıma geldin berat kandilinde senin için de dua ettim opuyorumnanaktan
kıskandım mı kocişini yoksa sen bakıyımmmmmm ilgilenmiyo mu senleafiyet olsun kıvırcıgım , o nasıl menü öyle korktum valla aklinialirimsmile
emre bey uyuyor da ben depresyona giricem. koca sürekli işte . geç geliyor.bebege agu bugu yatıyor- dogrusu yorgunluktan sızıyor ..... kardeş kardeş geçen 6. ay falan. sıkıldım bu durumdan. evde sürekli birileri var doğal olarak.. zaten acaip sıcak. dokunsan yapışıyosun, sarılıp yatmak bile işkence.. off yani offff
ben miiii kaydirigubbakcemile3selam nasılsın anniş
:Saruboceq: Sıkıntı olmaması güzel ama o kadar bekledik ki hamilelik sıkıntılarının bizim gibilere koymaması lazım :) ilk 3ayı atlatmak üzeresin bundan sonrası daha da iyi olur opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim cnm,Allah razı olsun,dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq:
Ne kadar sevindim,mutlu oldum bilemezsin opuyorumnanaktan
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Sen ne yaptın?
kıskandım mı kocişini yoksa sen bakıyımmmmmm ilgilenmiyo mu senle
ben olsam geri sokardım bebegi içeri azıcıkta bana agu bugu yap diye aklinialirimsmile
ona kalsa neler olcakda kaydirigubbakcemile , lohusalık bitmesi lazım , birde enfeksiyon oluşmuş dikişlerde- salak dr farketmedi gittiğimde. ben sızı devam ediyor diye baska doktora da gittim Allahtan. ilaç ve fitil kullanıyorum. . en az 2 hafta daha var yani iyileşmeme. sızı kalmadı ama korkuyorum enfeksiyon ilerler diye..
dinende lohusalık bitmes igerekiyomuş diye duydum.
bekliyoz yani... Şeniz
..
sağol porrakalım suyum , hamilelik bitti lohusalıkla ugrasıyoz.. hamilelik pek güzelmiş yahu diyorum...
sen nasılsın opuyorumnanaktan
anladım canıom ya hayırlısı bakalım rabbim acil şifalar versin beklenen gün çabuk geliyor
kaydirigubbakcemile3 aman canım yaaa bizde kardeş olduk eşimle artık... hatta arada bana KANKAAA diyorafiyet olsun kıvırcıgım , o nasıl menü öyle korktum valla aklinialirimsmile
emre bey uyuyor da ben depresyona giricem. koca sürekli işte . geç geliyor.bebege agu bugu yatıyor- dogrusu yorgunluktan sızıyor ..... kardeş kardeş geçen 6. ay falan. sıkıldım bu durumdan. evde sürekli birileri var doğal olarak.. zaten acaip sıcak. dokunsan yapışıyosun, sarılıp yatmak bile işkence.. off yani offff
ona kalsa neler olcakda kaydirigubbakcemile , lohusalık bitmesi lazım , birde enfeksiyon oluşmuş dikişlerde- salak dr farketmedi gittiğimde. ben sızı devam ediyor diye baska doktora da gittim Allahtan. ilaç ve fitil kullanıyorum. . en az 2 hafta daha var yani iyileşmeme. sızı kalmadı ama korkuyorum enfeksiyon ilerler diye..
dinende lohusalık bitmes igerekiyomuş diye duydum.
bekliyoz yani... Şeniz
..
sağol porrakalım suyum , hamilelik bitti lohusalıkla ugrasıyoz.. hamilelik pek güzelmiş yahu diyorum...
sen nasılsın opuyorumnanaktan
tek iyi haber: hamilelikten önce 72.5 kiloydum. şimdi 70 oldum kaydirigubbakcemile2
ben miiii kaydirigubbakcemile3
bizi hiç sorma iskender kadayıf ve fındıktan sonra aklinialirimsmile
bekliyoruz işte canım ya bugün 15. gün çalışmalar devam ediyor bakalım 13. deneme olucak bu pardon 12. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?