Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

80 de bitirdim. hastaneden çıktıgımda 72 y dim.. ama ev sauna gibi. sürekli ter atıyorum ...
abur cubur yamedim hiç. sadece dondurma . arada sırada tatlı. sık yemek çok etkliyo. günde az porsiyonlu 4 ögün. 3-4 tane ara öğün. meyve- meyve suyu yoğurt falan gibi...

Bakalım benim halim ne olacak kaydirigubbakcemile3 benim 90da falan bitecek herhalde Allahım nasip ederse... Sonrası Allah kerim... Doğumdan sonra herhalde baya bi kilo vermek için uğraşıcam.

Bakalım benim halim ne olacak kaydirigubbakcemile3 benim 90da falan bitecek herhalde Allahım nasip ederse... Sonrası Allah kerim... Doğumdan sonra herhalde baya bi kilo vermek için uğraşıcam.

kilo her zaman verilir. sen sağlıklı beslen . önemli olan bu değilmi şeker cokacimcoook

selam kızlar nasılsınız ctesı kımse olmaz dedım ama yakaladım yıne bı kac kısı
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden 2 kilo findukkkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensizin evde asil bu aralarr adranelin TAVAN yapacak desene kvrck:lepi::lepi:
eeee herşey çocuk için ravzanurcummmmmm [/QUOTE]
bacııım ıste esıne dıyeceksın bu rejımde cocuk ıcın zayıfladıkca daha saglıklı yumurtalarım olabılır hormonlarım dengeye gırer vs dıye...
tabı sana yemek baska yonlerden de ıyı gelmıs o yuzden Allah bılır sonuncu ne olacak bakalım aklinialirimsmile
Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan Yumoşlarımın biri 18mm diğeri 21mm olmuş,dün gece 12 de iğnemi yaptırdım,inşallah çatlar da tutar hayırlısıyla :Saruboceq:
Dualarınızı esirgemeyin
Allah yardımcın olsun guzel buyumusler masallah ...
catlatma da hayırlısı ıle denk gelır ve bu ay senden guzel haberler alırız
delüüüüüüüüü :roflol:
sadece zelzele mi hissedilmiş biz deprem yaşadık halbuki
ama hakkaten muhteşem bi geceydi tavsiye ederim kızlar aklinialirimsmile
delikafadulden delikafadulden
benım kocada yarın gıdıo 1 hafta ayrıyız yıne donuste bende fındık alıcam 1 kılo yedırıcem hepsını Şeniz ozendım valla kaydirigubbakcemile
gercı benım kı ne fındık arıyoo ne sıcaktan kacıyo ama olsun :kedi:

nasılsın pınarcım yaa
yazıdıklarını okuyunca aklıma sıyah sut geldı elıf safagın kıtabı okudunmu bılmıom ama kesınlıkle tavsıye ederım
ben hamıle kalırsam tkrr okumayı dusunuom hatta...
coook haklısın ınsan cocuk olduktan sonrada bellı sure hassaslıgı devam edıyormus
esın de bıraz daha sabredecek sen de ınsallah
sonraaa 3 kısılık mutlu mesut devam edeceksınız hayatınızaaa
tek iyi haber: hamilelikten önce 72.5 kiloydum. şimdi 70 oldum kaydirigubbakcemile2
oo bu super bı haber ... daha da verırsın kesın hem emzırıon hem sıcak hem yoruluyosundur

:icecream: :icecream: gayecım
nasılsın bakalım dondurmacı oldun demekkı aman dokunmasın da fazlası
yoksa bu sıcaklarda emınım cok guzel gelıyodur sana da bebesıne de

Lorkee'cim canım hoşgeldin... bugün topic biraz geç hareketlendi ama kıvırcık,pınar,ben,portakal suyu biraz sohbet ettik.

Lorkee'cim canım hoşgeldin... bugün topic biraz geç hareketlendi ama kıvırcık,pınar,ben,portakal suyu biraz sohbet ettik.

saolasın hosbuldum seni
evet okudum gecmısı
ben de sıparıs vardı eskısehırden carsıya gıttım geldım
haftaya nişanımız var malum
yarın esım y dısına gıdıo bende eskısehıre bakalım
bu gun bavul hazırlıgı var yaanı

haftaya haftasonu da biz orada olacağız Allah izin verirse... Bakalım duruma göre bakıcaz...
Bugün çok sıcak yaaa... yanıyorum...

haftaya haftasonu da biz orada olacağız Allah izin verirse... Bakalım duruma göre bakıcaz...
Bugün çok sıcak yaaa... yanıyorum...

aynen burdada yagmur yagacak gıbı bır basıklık vardı zor nefes aldım hatta
Allah tan ılk magazada buldum etegı hemdeee cok ıyı bı magazada ındırım varmıs
baktım etıkette 50 yazınca sasırdım hemen kasaya gıttım
kasada kız 28 deyınce daha da şok oldum
yengemı aradım hemen baska renk ıstıyosan alayım bı kac tane daha dıye ama bedenı yok maalesef denk geldı bı tane Allah tan

Ayy bu sıcakta çarşı pazar gezmeyi düşünemiyorum bile... kabus gibi resmen... hemen bulman iyi olmuş.

ticker ın sona yaklaşmış kaç günün kaldı
canim o ticet gecen ay sasti gunu bende degistirmedim.normalde 28 gunde regli oluyodum gecen ay 3 gunum gecti sonra reglim geldi .bende ticketi degistirmedim yani daha 5 gunum var canim yaa.ama hic ama hicc umitli degilim cunku dr dedigi gun beraber olmadikaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…