- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.281
Kıvırcığım iskender + kadayıf ve fındık 3'lüsünden sonra senin bu ay kesin hamiş kalman lazımHatta 3üz falan olması lazım kaydirigubbakcemile3
80 de bitirdim. hastaneden çıktıgımda 72 y dim.. ama ev sauna gibi. sürekli ter atıyorum ...
abur cubur yamedim hiç. sadece dondurma . arada sırada tatlı. sık yemek çok etkliyo. günde az porsiyonlu 4 ögün. 3-4 tane ara öğün. meyve- meyve suyu yoğurt falan gibi...
Bakalım benim halim ne olacak kaydirigubbakcemile3 benim 90da falan bitecek herhalde Allahım nasip ederse... Sonrası Allah kerim... Doğumdan sonra herhalde baya bi kilo vermek için uğraşıcam.
eeee herşey çocuk için ravzanurcummmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden 2 kilo findukkkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensizin evde asil bu aralarr adranelin TAVAN yapacak desene kvrck:lepi::lepi:
Allah yardımcın olsun guzel buyumusler masallah ...Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan Yumoşlarımın biri 18mm diğeri 21mm olmuş,dün gece 12 de iğnemi yaptırdım,inşallah çatlar da tutar hayırlısıyla :Saruboceq:
Dualarınızı esirgemeyin
delikafadulden delikafaduldendelüüüüüüüüü :roflol:
sadece zelzele mi hissedilmiş biz deprem yaşadık halbuki
ama hakkaten muhteşem bi geceydi tavsiye ederim kızlar aklinialirimsmile
nasılsın pınarcım yaaafiyet olsun kıvırcıgım , o nasıl menü öyle korktum valla aklinialirimsmile emre bey uyuyor da ben depresyona giricem. koca sürekli işte . geç geliyor.bebege agu bugu yatıyor- dogrusu yorgunluktan sızıyor ..... kardeş kardeş geçen 6. ay falan. sıkıldım bu durumdan. evde sürekli birileri var doğal olarak.. zaten acaip sıcak. dokunsan yapışıyosun, sarılıp yatmak bile işkence.. off yani offff
oo bu super bı haber ... daha da verırsın kesın hem emzırıon hem sıcak hem yoruluyosundurtek iyi haber: hamilelikten önce 72.5 kiloydum. şimdi 70 oldum kaydirigubbakcemile2
lorkem hoşgeldin. ses ver canımcım. az sonra kaçıcam
Lorkee'cim canım hoşgeldin... bugün topic biraz geç hareketlendi ama kıvırcık,pınar,ben,portakal suyu biraz sohbet ettik.
saolasın hosbuldum seni
evet okudum gecmısı
ben de sıparıs vardı eskısehırden carsıya gıttım geldım
haftaya nişanımız var malum
yarın esım y dısına gıdıo bende eskısehıre bakalım
bu gun bavul hazırlıgı var yaanı
haftaya haftasonu da biz orada olacağız Allah izin verirse... Bakalım duruma göre bakıcaz...
Bugün çok sıcak yaaa... yanıyorum...
aynen burdada yagmur yagacak gıbı bır basıklık vardı zor nefes aldım hatta
Allah tan ılk magazada buldum etegı hemdeee cok ıyı bı magazada ındırım varmıs
baktım etıkette 50 yazınca sasırdım hemen kasaya gıttım
kasada kız 28 deyınce daha da şok oldum
yengemı aradım hemen baska renk ıstıyosan alayım bı kac tane daha dıye ama bedenı yok maalesef denk geldı bı tane Allah tan
yokk hayatim bugunku gecmisi okudum .bugun nete hicc giremedimdeeopuyorumnanaktanravzanur uykumu tutmadı hayatım aklinialirimsmile
ticker ın sona yaklaşmış kaç günün kaldıyokk hayatim bugunku gecmisi okudum .bugun nete hicc giremedimdeeopuyorumnanaktan
esim yok evde o yuzden biraz gec yaatacagim herheálde o gelmeden yatamam cunkuu..sen n yapiyosunn
aslinda yatsam uyurum bugun cookkk gezdimm:smiley-cool:
canim o ticet gecen ay sasti gunu bende degistirmedim.normalde 28 gunde regli oluyodum gecen ay 3 gunum gecti sonra reglim geldi .bende ticketi degistirmedim yani daha 5 gunum var canim yaa.ama hic ama hicc umitli degilim cunku dr dedigi gun beraber olmadikaklinialirimsmileticker ın sona yaklaşmış kaç günün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?