Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hımm anladım ama bence umudunu kaybetme sperm içirde 3 gün yaşıyabiliyor
canim burda havalar 2 haftadir cok soguk kazakla badiyle dolasiyoruz .bugun bir yagmur yagmadi sadece ama yinede serindiartik kis geldi sayiyoz burda bundan sonra oyle sicak goremeyizzsenağlama
burdada hava serindi ama 2 gündür süper sıcakkkkkk bende bunu degerlendirmeye çalışıyorummm aklinialirimsmile
hayırlı geceler tatlım çıkıyorum ben

hayirli geceler opuldun canimm iyi uykularr .bak bu gece beni fgor ruyanda tamam mii

bende beenndeeeee
güzel bir hafta olsun herkes için
nasılsınız kızlar.. nasıl geçti h.sonlarınız?
ben sıcaktaaaaaaannnnnnn bayılma noktasındaydım hep =(( ne olacak halimiz yavv.. üstelik bu hafta daha da artacak sıcaklıklar mafoldumben

ben bugün ö.sonra hastaneye gidiyorum...belgelerim tamam...bakalım aşılma için ne zaman başlayacağız tedaviye....tuhaf bir gerfginlik var bugün bende dua edin hayırlı olsun

kızım hafta sonu sinemaya gittik süper film, ve süper serin 2,5 saat:))) leonardonun yeni filmi şiddetle tavsiye ederim

evet yaff çoook sıcak daralıyor insan dışarı çıkasım gelmiyor :bbo: :bbo: :bbo:

Benim ki yine mücadele ile geçti herzaman olduğu gibi elbette..

Edut canım inş. Rabbim hayırlısı ile nasip eder içini ferah tutmaya çalış..Dualarımız seninle..

bende eşimle cumartesi Gayenin yanına gittik iğneyi almaya pazarda evde temizlik yaptım o kadan ama sıcaktan zor kalktım mayışıklık yapıyor bende

ben bugün ö.sonra hastaneye gidiyorum...belgelerim tamam...bakalım aşılma için ne zaman başlayacağız tedaviye....tuhaf bir gerfginlik var bugün bende dua edin hayırlı olsun

hadi hayırlısı olsun tatlım inşallah hamiş haberini duyarız aşılamaya gerek kalmadan duymazsak bile inşallah tek seferde hamiş kalırsın tatlım dualarım seninle

sağolun kızlar Allah binkere razı olsun sizden...sizinkileride duyarız inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda....

sağolun kızlar Allah binkere razı olsun sizden...sizinkileride duyarız inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda....

Cümlemizden inş. canım hep destek tam destek :enbuyukkk: turkbayragi

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Rabbim kimsenin muradını gözünde koymasın..Hayırlısı ile dileklerimizi dualarımız kabul etsin inş.

edutumm... hayırlısı bakalımmm.. inş gerek kalmaz rapora mapora.... zınk diye gelir dersin burdan hamileyim diyee :Saruboceq:
halev.. senin içinde hayırlısı olsun bakalım... klomenler iğneler tedaviler deryasına sende katıldın... inş sonucun biizmkisi gibi olur canımcım... inşallaahhhhh güzel haberini alırız...
taçsız prenses.. sende klomen kullanıp iğneyi olmuşsun.. inşallaahh sende de alırız güzel haberi.. inşallah tutar... hayırlısı olsun

inşallah....yani bugün o zaman hamileyim demem lazım ki gögüs uçlarım neredeyse beyaza yakın yani azcık imkansız ama hayali bile güzel kuşum

inşallah....yani bugün o zaman hamileyim demem lazım ki gögüs uçlarım neredeyse beyaza yakın yani azcık imkansız ama hayali bile güzel kuşum

yav sen bakma renklere, belirtiye ona buna..burda bir sürü örnek gördük edut yavv... belli olmaz hiç... bu ay olmazsa önümüzdeki ay hem aşılama yaptırdığın için hemde HSG çektirdiğin için hamile kalma şansın epey yükseeekk

ay inşallah bacım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…