- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.301
canim burda havalar 2 haftadir cok soguk kazakla badiyle dolasiyoruz .bugun bir yagmur yagmadi sadece ama yinede serindihayırdır hava sıcak degilmiydi bugün burası çok sıcaktı
hımm anladım ama bence umudunu kaybetme sperm içirde 3 gün yaşıyabiliyorcanim o ticet gecen ay sasti gunu bende degistirmedim.normalde 28 gunde regli oluyodum gecen ay 3 gunum gecti sonra reglim geldi .bende ticketi degistirmedim yani daha 5 gunum var canim yaa.ama hic ama hicc umitli degilim cunku dr dedigi gun beraber olmadikaklinialirimsmile
burdada hava serindi ama 2 gündür süper sıcakkkkkk bende bunu degerlendirmeye çalışıyorummm aklinialirimsmilecanim burda havalar 2 haftadir cok soguk kazakla badiyle dolasiyoruz .bugun bir yagmur yagmadi sadece ama yinede serindiartik kis geldi sayiyoz burda bundan sonra oyle sicak goremeyizzsenağlama
hayirli geceler opuldun canimm iyi uykularr .bak bu gece beni fgor ruyanda tamam miihımm anladım ama bence umudunu kaybetme sperm içirde 3 gün yaşıyabiliyor
burdada hava serindi ama 2 gündür süper sıcakkkkkk bende bunu degerlendirmeye çalışıyorummm aklinialirimsmile
hayırlı geceler tatlım çıkıyorum ben
bende beenndeeeee
güzel bir hafta olsun herkes için
nasılsınız kızlar.. nasıl geçti h.sonlarınız?
ben sıcaktaaaaaaannnnnnn bayılma noktasındaydım hep =(( ne olacak halimiz yavv.. üstelik bu hafta daha da artacak sıcaklıklar mafoldumben
bende beenndeeeee
ben sıcaktaaaaaaannnnnnn bayılma noktasındaydım hep =(( ne olacak halimiz yavv.. üstelik bu hafta daha da artacak sıcaklıklar mafoldumben
bende beenndeeeee
ben bugün ö.sonra hastaneye gidiyorum...belgelerim tamam...bakalım aşılma için ne zaman başlayacağız tedaviye....tuhaf bir gerfginlik var bugün bende dua edin hayırlı olsun
aminn inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağolun kızlar Allah binkere razı olsun sizden...sizinkileride duyarız inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda....
edutumm... Hayırlısı bakalımmm.. Inş gerek kalmaz rapora mapora.... Zınk diye gelir dersin burdan hamileyim diyee :saruboceq:
halev.. Senin içinde hayırlısı olsun bakalım... Klomenler iğneler tedaviler deryasına sende katıldın... Inş sonucun biizmkisi gibi olur canımcım... Inşallaahhhhh güzel haberini alırız...
taçsız prenses.. Sende klomen kullanıp iğneyi olmuşsun.. Inşallaahh sende de alırız güzel haberi.. Inşallah tutar... Hayırlısı olsun
inşallah....yani bugün o zaman hamileyim demem lazım ki gögüs uçlarım neredeyse beyaza yakın yani azcık imkansız ama hayali bile güzel kuşum
yav sen bakma renklere, belirtiye ona buna..burda bir sürü örnek gördük edut yavv... belli olmaz hiç... bu ay olmazsa önümüzdeki ay hem aşılama yaptırdığın için hemde HSG çektirdiğin için hamile kalma şansın epey yükseeekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?