- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.321
inşallah....yani bugün o zaman hamileyim demem lazım ki gögüs uçlarım neredeyse beyaza yakın yani azcık imkansız ama hayali bile güzel kuşum
edutumm... hayırlısı bakalımmm.. inş gerek kalmaz rapora mapora.... zınk diye gelir dersin burdan hamileyim diyee :Saruboceq:
halev.. senin içinde hayırlısı olsun bakalım... klomenler iğneler tedaviler deryasına sende katıldın... inş sonucun biizmkisi gibi olur canımcım... inşallaahhhhh güzel haberini alırız...
taçsız prenses.. sende klomen kullanıp iğneyi olmuşsun.. inşallaahh sende de alırız güzel haberi.. inşallah tutar... hayırlısı olsun
Günaydınnn..
Keyifli huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorumMm..
günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum
bende beenndeeeee
güzel bir hafta olsun herkes için
nasılsınız kızlar.. nasıl geçti h.sonlarınız?
ben sıcaktaaaaaaannnnnnn bayılma noktasındaydım hep =(( ne olacak halimiz yavv.. üstelik bu hafta daha da artacak sıcaklıklar mafoldumben
ben bugün ö.sonra hastaneye gidiyorum...belgelerim tamam...bakalım aşılma için ne zaman başlayacağız tedaviye....tuhaf bir gerfginlik var bugün bende dua edin hayırlı olsun
bencede belirtilere takılma canım kimisi belirtisiz hamiş kalıyor inşallah sende öle olucaksın.
inşallah canım benim Allah büyük hayırlısı olsun hakkımızda bugün son klomeni içiyorum perşembe günü dra gidiyorum bakalım bu arada biz çalışmalara devam ediyoruz valla aklinialirimsmile dr birşey sölemedi ilişki konusunda bilmiyorumkismile
gayecik günaydın ses ver bakemmmmmmmm
Günaydın kızlaaarrrr.... iyi haftalar olsun inşallah hepimiz için.... hayırlı günler olsun...
Sıcaklardan hepimiz yılmış durumdayız ama ne yapalım çekicez... Bol su içelim ayran içelim...
Canım benim hiç gergin olma...İnşallah hayırlı olacak senin için herşey.En azından ilk büyük adımını atmış bulunuyorsun....Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah.
Günaydın hatunlarrrrrrrrrr.....................
Ben geldimmmm ankaradaydım o ne sıcaktı yav gerçi bizim burayla kıyaslanamaz ama pekkkkkkkkkkkkkkk fenaydı evden çıkamadımyattım kaldım yav sıcaklarla bulantılarda arttı aam buna şükr herkişler napiyo bakem yeni bebişler gelmiş........
Bak yaaaa bak yaaa!!! sen Ankaraya gel bize haber verme... bizi görmeden git :umursamaz:
Biz küsmeyelim de kimler küssün!!!
Günaydın canım ancak ses verebildim :)) Face'de lise arkadaşım ile karşılaştım onunla muhabbet ettim biraz. O da hamile aramızda 3 gün var... Biraz sıkıntılarını falan anlattı...
Sen nasılsın? klomen bitiyormuş... İnşallah yumoşların çatır çatır çatliip bebiş olcaklar..
Bu arada eşinle çok uyumlusunuz canım... Arada müsait olursanız gelin çay içmeye kahve içmeye... Hiç bişi içmediniz zaten :umursamaz:
halevciimm.... iğne olduktan sonrada işin ucunu bırakmayın.. adet olana kadar gün aşırı devaaammm =) benim 30. günde yumurtladığımı unutma kaydirigubbakcemile
Günaydın hatunlarrrrrrrrrr.....................
Ben geldimmmm ankaradaydım o ne sıcaktı yav gerçi bizim burayla kıyaslanamaz ama pekkkkkkkkkkkkkkk fenaydı evden çıkamadımyattım kaldım yav sıcaklarla bulantılarda arttı aam buna şükr herkişler napiyo bakem yeni bebişler gelmiş........
annaamm kimler gelmiş...
bitter çikolata.. hemide fıstıklı..
ekakal...
hoşgeldiniz kıslarrrr... nasılsınızzzzzzz
günaydııınn kıslarrrrrrrrr
YA CANIM O KADAR İSTİYODUMKİ SENİ GÖRMEYİ AMA HİÇ FIRSATIM OLMADI KAYINVALİDE ELTİLER HERGÜN YATIYA BİYERE GİT ZATİ 1 HAFTA KALDIK KIZILAYI GÖRMEDEN GELDİM BİDE SICAK BİYANDAN YAV GECELERİ UYUYAMADIM KUSURA BAKMA CANIM YA KARDEŞİM BİLE ÜZÜLDÜ ABLA GİDEMEDİK GAYE ABLAYI GÖRMEYE DİYOR :kedi: :kedi:
inşallah canım işe yarar tek seferde bu arada sağol tatlım sizde uyumlu bi çift olmuşsunuz maşallah tekrar teşekkür ederim iğne için sende parasını almadın ama inşallah tekrar geliriz canım bu sefer birşey içmeden kalkmayız merak etme aklinialirimsmile
Günaydın fıstıklı bitterimiz. Nasılsın?günaydııınn kıslarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?