- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.341
Canım benim ben takılıyorum... zaman kısıtlı olunca hele bide bu sıcaklarda herkesi memnun etmek zor... herkes "bize de gelsinler" derdinde oluyor
Bir dahaki gelişinizde inşallah görüşmek nasip olur.Çok yorma kendini bu sıcaklarda... Yeğenimize iyi bak.
Yok zaten kaçışınız yok birdahakine kaydirigubbakcemile3 Ayrıca birdahaki sefere geldiğinizde inşallah 3 kişi geleceksiniz yerimseniben
Günaydın fıstıklı bitterimiz. Nasılsın?
klava: hani Ankaralılar buluşcaktık klava:
kıslarrr bende geldiimmm opuyorumnanaktan
yorucu ama guzel bir hafta sonu sonrası merhabaaa
dun pikniğe gittik benim ve eşimin ailesiyle gayet guzel geçti ama yordu beni sabah kalktığımda diz kapağımdan ayak bileklerime inen ağrı vardı aklıma aysel geldi yoksa benimki erkenmi başladı dedim ama yorgunluktan olsa gerek.:)
klava: hani Ankaralılar buluşcaktık klava:
edut ve halev kıslar sizler için en hayırlısı olsun rabbim çabalarınızın karşılığını tez zamanda versin inşallah
lapaciiii toparlandınmıı bakiim biraz bebişin herşeyini hazır et bir ayın kaldı
Ayy 1 ayın kaldı falan diyoruz yaaa... Acaba bizde o son 1 ay kalayı görecek miyiz? Hatta gelip burda kızlaaarrr bebeğim şu anda kucağımda falan yazacak mıyız acaba?.
Valla daha çooook uzun bir yol var gibi önümüzde.
Ayy 1 ayın kaldı falan diyoruz yaaa... Acaba bizde o son 1 ay kalayı görecek miyiz? Hatta gelip burda kızlaaarrr bebeğim şu anda kucağımda falan yazacak mıyız acaba?.
Valla daha çooook uzun bir yol var gibi önümüzde.
edut ve halev kıslar sizler için en hayırlısı olsun rabbim çabalarınızın karşılığını tez zamanda versin inşallah
lapaciiii toparlandınmıı bakiim biraz bebişin herşeyini hazır et bir ayın kaldı
Eveeettt.... sadece bi niyetlenildi sonrası gelmedi!!! planlayalım şu buluşma işiniii..
Amaaannn o piknik olayından bana illet geldi valla... Eşim piknik hastası... Ama anlatamıyorum pikniğin dinlenmekten ziyada yorgunluk olduğunu!!!
Geçenlerde de biz gittik eşimin arkadaşı ile... adam mangal işini eşime yıktı piknik boyunca yattı eşi de bana biraz yardım etti sağolsun ama onlarında çocukları var 4,5 yaşında kadın bi yandan da onun peşinde koşturdu....
Ertesi gün her yanımız ağrıyarak uyandık eşimle... Hiç dinlence olmadı bize...
Aksine eziyet çektik resmen... Ben öyle ormanlık yere gitmişken yere serilip şekerleme yapmak isterim bol oksijen içinde ama ne mümkün! anca yemek hazırla,tabak yıka,sofrayı topla....
canım yine patlıcan istiyor
bir amannnnn da benden bizde cumartesi göksuda pikniğe gittik ben ormanlık bir yer taraftarıydım ama uzak diye yine gittik göksuya bi yetişkin ağaç yok kamleyaların altında sıcak tepende etrafa çarşafler gererek oturduk 20 kişi yorgunlk yaaa helede etraftaki kokular beni öldürdü hala yprgunluğunu atamadım üzerimden.......
ne patlıcanı sabah sabah yavyum
allahın izniyle goreceğiz gayecim
İnşallah canım... Hep birlikte geçireceğiz bu günleri.merak etme göz açıp kapayıncaya kadar geçer sen sadece keyfini çıkar bu güzel duygularım tatlım:1hug:
canım yine patlıcan istiyor
bir amannnnn da benden bizde cumartesi göksuda pikniğe gittik ben ormanlık bir yer taraftarıydım ama uzak diye yine gittik göksuya bi yetişkin ağaç yok kamleyaların altında sıcak tepende etrafa çarşafler gererek oturduk 20 kişi yorgunlk yaaa helede etraftaki kokular beni öldürdü hala yprgunluğunu atamadım üzerimden.......
Amin canım... Şu sıcaklar geçse belkide bu kadar gözümde büyümez... Şimdi sıcakların etkisiyle sanki hep böyle gidecekmiş gibi düşünüp zor geliyor.
İnşallah canım... Hep birlikte geçireceğiz bu günleri.
:1closedeyes: hımmm... patlıcan aşeriyor olmayasın?
Ya o göksu olayı zaten piknik değil resmen zehirlenmek... iki tarafında vızır vızır arabalar geçiyor egzoz dumanı hat safhada bide mangalların dumanı... Zaten öyle çok ağaçta yok.... Oksijensiz bir ortamda aksine zehirleri soluyarak piknik yapmaya çalışıyorsun... Oraya sabah erken gidip kahvaltı yapacaksın ve kalabalık basmadan hemen kaçacaksın... Teyzemler hemen göksu'nun karşısında oturuyorlar eniştem diyor ki millet yer kapmak için gece 4'te gelip eşyalarını bırakıyorlarmış... Güvenlikçiler çok şikayet ediyorlarmış bu durumdan.
günaydın şekerler
nasılsınız?
çok sıcak bir gün
gecede uyuyamadım sıcaktan ağustosta bi geçseydi hayırlısıyla serin havalara kavuşsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?