Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Bu yöntemi ben birinden daha duydum... Eşi çocuk istemeyen bayanlar ilişkiden sonra prezervatifteki spermi şırınga ile alıp içine şırıngalıyor... Fakat artık biçok prezervatifin içinde sperm hareketliliğini öldürücü ilaçlar var.Yani bu yöntemle hamile kalmış birini daha hiç duymadım...
Kaldı ki kadın hamile kalsa ve eşi yine de çocuğu istemese ve aldırması için diretse bu sefer daha mı hoş olacak.
Adam demekki 2. bir çocuğun sorumluluğunu alabileceklerini düşünmüyor... Hani hiç çocukları olmasa neyse diicem ama 1 tane varmış zaten... Demekki adam 2. ye bakamayacak durumda.
İnsanlar neden şanslarını zorlarlar anlamıyorum.Ondan sonra da geçinemiyoruz,çocuğumu istediğim okula yollayamıyorum v.s. Bakabileceğinden fazla çocuk yaparsan tabi geçinemezsin ve istediklerini veremezsin çocuklara...
:dance:

oha diyorum afedersiniz ama

bilmiyorum ama boş domatesli kızratma yada yemek...ya ben hamile kalırsam nolcak merak ediyorum

hımmmm genelde bende böle alakasız zamanlarda garip şeyler isterim eşimde hamileliğini hiç düşünemiyorum diyor kaydirigubbakcemile3

ayy gaye öyle söyleme
ben eylülde serinler diye kendimi avutuyordum
çok bunaldım dayanmakta zorluk çekiyorum
hayır evden yedek birşeyler getirsem diyorum ama
günde kaç kere ter atıyorum mümkün değil yani
off dün geceden uykusuzum bugün sıcak keyfim hiç yok

bende eduta katılıyorum ohaaaaaaa diyom başkada bişi demiyommmmakannehir

gunaydın gaye edut halev gultun lapacı ayseeelll nasılsınız
ben yıne otobusteyım esk e gıdıom
sarj yettıgı kdr bakayım sıze dedım
dun nişana giitttim catalcaya bu sıcakta ve toplam da 6 saattım yolda 2 saatım nişanda gectı
olu gıbıyım suan yıne yoldayım

ben bugün ö.sonra hastaneye gidiyorum...belgelerim tamam...bakalım aşılma için ne zaman başlayacağız tedaviye....tuhaf bir gerfginlik var bugün bende dua edin hayırlı olsun
canım Allah yardı olsun ınsallaaah coook guzel habelrerrle gelırsın buraya
cook ısterım

kızım hafta sonu sinemaya gittik süper film, ve süper serin 2,5 saat:))) leonardonun yeni filmi şiddetle tavsiye ederim
baslangıca gıttın dımı merak edıom bende donunce gıdelım dedım esıme ınsallah

kız nerelerde bu dıodum bende demekkı gezmelere gıttın
ıyı olmana sevındım
bulantıların da yavaas yavas azalır ınsallah

hakkaten eduta katılıyorum ohaa valla

hımmmm genelde bende böle alakasız zamanlarda garip şeyler isterim eşimde hamileliğini hiç düşünemiyorum diyor kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Valla düşünmeye başlasa iyi olur... Birazcık nazımızı çekecekler artık...
Yoksa biz tüm sıkıntıyı çekelim ondan sonra onların oğulları kızları olsun! yok öyle şey!

Yaa artık resmen gün ortasında ekşi ekşi kokuyorum... ve nefret ediyorum kendimden....
İnşallah düşündüğümün tersine olur ve Eylülde serinleriz.

Hayırlı yolculuklar canım... bizlerde bildiğin gibi sıcaklardan şikayet ede ede çalışıyoruz yine... Şimdi senin otobüste klima çalışıyordur püfür püfür

biteerriim... iyiyim canım saolasın.. bebiş büyüdü vaallaaaaaa........ haftaya kontrol var sanırım 2,5 kg olur o zamana.... 2.2 kg du geçen hafta =)

gayecim.. zaman öyle çabuk geçiyorkii.. inanki hiçbirşey anlamadım.. hatta geçen 2-3 hfataya kadar hamileliğim bitmesin diyordum.. burdada yazdım bi kaç kez =) inan hiç anlamadım biraz daha uzasın istiyordum.. ama artık istemiyorum.. iyice ağırlaştım.. hımbıllaştım..ağrılar başladı falan...zor geçiyo.. o yüzden doğsun da bitsin bu iş istiyorum...
defterimi açıp bakıyorum ilk öğrendiğimiz günü, ilk cinsiyetin belirlendiği günü, ilk tekmelerini.... hespi dün gibi... çabuk geçiyor..sizlerde bunları hep yaşayacaksınız
gultun... hazırlıkları bitti gibi..sadece odası kaldı.. karyolasını yatagını alıcam işte... onuda bu hafta bitirmeyi planlıyorum.. epey bir gezdim kararımı vericem ve bitcek =) sonrada hepsini güzel güzel yıkayo ütüleyip yerleştircem =)

Hayırlı yolculuklar canım... bizlerde bildiğin gibi sıcaklardan şikayet ede ede çalışıyoruz yine... Şimdi senin otobüste klima çalışıyordur püfür püfür

evet otobus ıyı tabıkı ama dunku halım ıcler acısıydı
kendım kasındım gercı cok lazım nısana gıtmek sankiii

dun bırlıkte nısana gıdecegımız arkadasa mesaj attım aklı olan bugun dısarı cıkmazmıs dıye
o da haklısın canım ama soyledıgın gıbı bu bızım ıcın degıl aklı olanlar ıcın gecerlı dedı ve dustuk yollara delikafadulden

hoşgeldin tatlım iyi yolculuklar hayırlı olsun umarım güzel geçer herşey

hoşgeldin tatlım iyi yolculuklar hayırlı olsun umarım güzel geçer herşey
saol canım bakalım yıne yorucu bı hafta benı beklıo aman sonucu guzel olsun da dınlenrıız nabalım
lorkkeemmm.. gez bakalım sen gezzzz.....bizim içinde gezz boshayallersmile

ayyy yok ya lapacım valla dun dıyorum kı kendımden yoruldum artık kaydirigubbakcemile3
gez gez nereye kadar oldum dun
aksam da arkadasta kaldım esı dedı sızı camlıcaya gotureyım cok yorulmussunuz bugun saat olmus 00.00 ben hemen tamam dedım
esım y dısında ya onla msn de konusuyoduk dedım burak camlıcaya gotuıucekmıs bızı olur mu
esım de dıo kı bı evınde otur be kadın delikafadulden
lorke sende hoşgeldin iyiyiz canım seninde haftasonun yorucu geçmiş iyi yolculuklar
saolasın canım ..sen nasılsın sen de pıknıkte yorulmussun
.ızmıte geldık bilem ...
edutumun memlekete

oh oh gez bakalım kuşum ya, neçok gesdin kıss=)))) hava sıcak yollar nasıldır kimbilir kolay gelsin canım ya.
evet doğurmadım daha =)))))) ctesi kontrolum vardı 2600 olmuş bebek ve 37 haftalık, biraz daha dur diyo doktor. bu cuma tekrar kontrolum var dicemki haftaya pztesi sezeryana alabilir, ramazanda gelmeden nasipse hayırlısıyla sağlıkla olsun bitsin eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…