- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.361
kıslar bi topik açmış kızın biri bir tane çocuğu varmış eşi başka istemior die spiral taktırmasını istemiş kadında istiomuş bu yuzden takdırdım demiş yalandan ama eşi yinede prezarvatif kullanıomuş ve ilişki sonrası adam kullandığı prezarvatifi klozete atmış sifonu çekmeyi unutmuş kadında onu almışşş içindekini şırıngaya çekmiş sonrada kendine şırıngalamış artık nası yaptıysa şu işe bakın ya insanlar neler yapıor allah allaa bunu iki kişininde istemesi gerek allah yardımcısı olsun
kıslar bi topik açmış kızın biri bir tane çocuğu varmış eşi başka istemior die spiral taktırmasını istemiş kadında istiomuş bu yuzden takdırdım demiş yalandan ama eşi yinede prezarvatif kullanıomuş ve ilişki sonrası adam kullandığı prezarvatifi klozete atmış sifonu çekmeyi unutmuş kadında onu almışşş içindekini şırıngaya çekmiş sonrada kendine şırıngalamış artık nası yaptıysa şu işe bakın ya insanlar neler yapıor allah allaa bunu iki kişininde istemesi gerek allah yardımcısı olsun
bilmiyorum ama boş domatesli kızratma yada yemek...ya ben hamile kalırsam nolcak merak ediyorum
Hoşgeldin Aysel'im... Valla bu sıcakta delirebilirim... gece 2 kere duşa girdim uykudan kalkıp 2 kere de yüzümü boynumu bacaklarımı falan ıslattım lavaboda...
Berbat bir sıcak... ve ben artık Eylül'ün serin geçeceğine pek ihtimal vermiyorum... Çünkü mevsimler kaydı resmen... sanırım Eylülde de bunun kadar olmasada sıcaklar bizi bekliyor.
canım Allah yardı olsun ınsallaaah coook guzel habelrerrle gelırsın burayaben bugün ö.sonra hastaneye gidiyorum...belgelerim tamam...bakalım aşılma için ne zaman başlayacağız tedaviye....tuhaf bir gerfginlik var bugün bende dua edin hayırlı olsun
baslangıca gıttın dımı merak edıom bende donunce gıdelım dedım esıme ınsallahkızım hafta sonu sinemaya gittik süper film, ve süper serin 2,5 saat:))) leonardonun yeni filmi şiddetle tavsiye ederim
Günaydın hatunlarrrrrrrrrr.....................
Ben geldimmmm ankaradaydım o ne sıcaktı yav gerçi bizim burayla kıyaslanamaz ama pekkkkkkkkkkkkkkk fenaydı evden çıkamadımyattım kaldım yav sıcaklarla bulantılarda arttı aam buna şükr herkişler napiyo bakem yeni bebişler gelmiş........
hımmmm genelde bende böle alakasız zamanlarda garip şeyler isterim eşimde hamileliğini hiç düşünemiyorum diyor kaydirigubbakcemile3
ayy gaye öyle söyleme
ben eylülde serinler diye kendimi avutuyordum
çok bunaldım dayanmakta zorluk çekiyorum
hayır evden yedek birşeyler getirsem diyorum ama
günde kaç kere ter atıyorum mümkün değil yani
off dün geceden uykusuzum bugün sıcak keyfim hiç yok
gunaydın gaye edut halev gultun lapacı ayseeelll nasılsınız
ben yıne otobusteyım esk e gıdıom
sarj yettıgı kdr bakayım sıze dedım
dun nişana giitttim catalcaya bu sıcakta ve toplam da 6 saattım yolda 2 saatım nişanda gectı
olu gıbıyım suan yıne yoldayım
Hayırlı yolculuklar canım... bizlerde bildiğin gibi sıcaklardan şikayet ede ede çalışıyoruz yine... Şimdi senin otobüste klima çalışıyordur püfür püfür
gunaydın gaye edut halev gultun lapacı ayseeelll nasılsınız
ben yıne otobusteyım esk e gıdıom
sarj yettıgı kdr bakayım sıze dedım
dun nişana giitttim catalcaya bu sıcakta ve toplam da 6 saattım yolda 2 saatım nişanda gectı
olu gıbıyım suan yıne yoldayım
canım Allah yardı olsun ınsallaaah coook guzel habelrerrle gelırsın buraya
cook ısterım
baslangıca gıttın dımı merak edıom bende donunce gıdelım dedım esıme ınsallah
kız nerelerde bu dıodum bende demekkı gezmelere gıttın
ıyı olmana sevındım
bulantıların da yavaas yavas azalır ınsallah
hakkaten eduta katılıyorum ohaa valla
saol canım bakalım yıne yorucu bı hafta benı beklıo aman sonucu guzel olsun da dınlenrıız nabalımhoşgeldin tatlım iyi yolculuklar hayırlı olsun umarım güzel geçer herşey
lorkkeemmm.. gez bakalım sen gezzzz.....bizim içinde gezz boshayallersmile
saolasın canım ..sen nasılsın sen de pıknıkte yorulmussunlorke sende hoşgeldin iyiyiz canım seninde haftasonun yorucu geçmiş iyi yolculuklar
selam herkese iyi haftalar =))
afıyet olsun lapacıi, halev...
hosgeldın bacım cuma senı sordum ...
h sonu da denk gelmedık ama baktım face de bıseyler yazmıssın tamam dedım evınde hala
nası gıdıyo vakıt yaklastı heyecan arttımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?