Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

masallaah bayagı toparlamıs kızımız...
hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun ınsallah kolaylıkla atlatırsın
bugun baska bı hamıle arkadasımla konustum da ...
bol bol ya fettah cekmek ıyıymıs
aklına geldıkce sen de cek ıstersen rahat dogum yapmana vesıle olur ınsallah
bı de son 2 hafta hurma yemegı cok tavsıye edıolar bnılıosun kasların rahatlamasını saglıo hormoneel olarak
bızım bıolojı hocamız soylemıstı

evet zaten çok severim ya fettah ismini hayır kapılarını açması için hep dilimde inş bundan sonra daha çok çekerim. Ay hurmalarım varda kıyamıyorumki, özel medineden geldi kızıma saklıyodum ben mi yesemki kaydirigubbakcemile3... canım bol bol eglen bari sende bu sıcakları unuttttt

kızına ayır bı kac tane de gerısını sen ye benceee
aman valla eglenebılrısem ne ala
eskısehıre gıdınce kılo verıp dönuyorum dusun o kadar yogun gecıyor kııı
neyse bunlar guzel telaseler derler ya hep oyle cok sukur zemuszemus

hıhh işte hem vesile de olur kilo verirsin işte

sarjımın son 5 dk sı kaldı
pat dıye kapanabılır ...
hepınzı optum
edutum doktor sonrası gel bıseyler yaz hemen senı cok merak edıyorum eve gıdınce hemen bakıcam ınsallah yazdıklarına

kıvrckım sen gelmıssın hosgelmıssın ama benım bılg kapanacak sımdıııı

gittim biraz uzandım içerdeki odada... serin olduğu için orası uyumuşum birazcık... böyle yarım yamalak uyuyunca sersem gibi oluyorum.

Handecim hoşgeldin canım... Maaşallah kızına... 2600 olmuş... bende doğduğumda 2600gr mışım kaydirigubbakcemile3 Annem falan tutamamış,korkmuş... Ama sonrasında maaşallah hiç zayıf senem olmadı... hep tostoparlak gezdim kaydirigubbakcemile3
Dayandığı kadar dayanacak minik kız... Sonradaaaa Ramazanda annesinin en güzel Ramazan ayını yaşatacak ona cennet kokusuyla.

sende hoşgeldin kuşumm ay okadar sıcakki nemden de yapış yapış oluyo insan hiçbişey yapmak istemiyo canım.. evet kızım toparladı çokşükür ya küçücüktü 2 kiloydu biliyosun şimdi iyi ama ben fena düşünmeye başladım doğumu haftaya sezeryan isticem bakalım ne dicek doktorbilmiyorumkismile 38 bitmiş olucak hem bebişte 3ü geçmiş olur inş

hoşgeldinnnnnn ne kursu kısss?
gümüş işlemesi ama ben devamlı katılmıycam konuştum ordakilerle arada gidicem istedigim kadar kalıcam güzel bi degişiklik oldu bana ya üzerimden büYÜK BİR YÜK KALKTI SANKİ
sen napıyosun dogum yaklaşmış
hayırlısı olsun bakalım belki bebiş dönerde normal dogum yaparsın

Canım benim hem senin hemde bebişin hakkında hayırlısı ne ise o olsun... Artık iyice toparlamış zaten... Ama 2900 falan olursa daha iyi çünkü ilk günler 300-400gr veriyorlar.Sonra almaya başlıyorlar...
Ayy nazlı prenses bu kız... Bi adını da nazlı mı koysanız?

hoşgeldin kıvırcığım... nasılsın? Kurs başladı mı?
başladı sıkıcı biraz ama daha sonra düzelecekmiş yeni başladıgım için sadece tel sarıyorum onları kesiyorum falan
ama iyi oldu ya kafamı dagıtmış oldum
hem kızlar gırgır kızlar şen şakraklar hep iyi oldu

lorkem yollardamısın sen yine kız
bu arada benim rejim me4yvelerini vermeye başladı 71 olmuşum zemuszemus

çok güzel böyle sosyal faaliyatler ya süper olmuş valla. bebiş döndü de çatım çok darmış bakalım nolucak bilmiyorumkismile

ay canım benim sorma ya, nazlı bişey çıktı. 1hafta da ortalama 250-300 gr almaya başladı doğuma kadar 3ü bulur sanıyorum:Saruboceq: sen nasılsınn

hadi hayırlısı canım sonuna doğru 3 kilo oluverir inşallah

hurmaları sen ye annesi bi kaç tane ayır kızına yeter zaten madem size çok yararlıymış yemeyi ihmal etme

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kurstan geliyorummmmm

lorkem yollardamısın sen yine kız
bu arada benim rejim me4yvelerini vermeye başladı 71 olmuşum zemuszemus

hoşgeldin tatlım güzel geçmesine sevindim kursunun hadi bakalım uğraş iyi oldu sana bu arada aferin kilo vermişsin ne hız tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…