- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.381
oh oh gez bakalım kuşum ya, neçok gesdin kıss=)))) hava sıcak yollar nasıldır kimbilir kolay gelsin canım ya.
evet doğurmadım daha =)))))) ctesi kontrolum vardı 2600 olmuş bebek ve 37 haftalık, biraz daha dur diyo doktor. bu cuma tekrar kontrolum var dicemki haftaya pztesi sezeryana alabilir, ramazanda gelmeden nasipse hayırlısıyla sağlıkla olsun bitsin eyvahedigeldismile
masallaah bayagı toparlamıs kızımız...
hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun ınsallah kolaylıkla atlatırsın
bugun baska bı hamıle arkadasımla konustum da ...
bol bol ya fettah cekmek ıyıymıs
aklına geldıkce sen de cek ıstersen rahat dogum yapmana vesıle olur ınsallah
bı de son 2 hafta hurma yemegı cok tavsıye edıolar bnılıosun kasların rahatlamasını saglıo hormoneel olarak
bızım bıolojı hocamız soylemıstı
evet zaten çok severim ya fettah ismini hayır kapılarını açması için hep dilimde inş bundan sonra daha çok çekerim. Ay hurmalarım varda kıyamıyorumki, özel medineden geldi kızıma saklıyodum ben mi yesemki kaydirigubbakcemile3... canım bol bol eglen bari sende bu sıcakları unuttttt
kızına ayır bı kac tane de gerısını sen ye benceee
aman valla eglenebılrısem ne ala
eskısehıre gıdınce kılo verıp dönuyorum dusun o kadar yogun gecıyor kııı
neyse bunlar guzel telaseler derler ya hep oyle cok sukur zemuszemus
oh oh gez bakalım kuşum ya, neçok gesdin kıss=)))) hava sıcak yollar nasıldır kimbilir kolay gelsin canım ya.
evet doğurmadım daha =)))))) ctesi kontrolum vardı 2600 olmuş bebek ve 37 haftalık, biraz daha dur diyo doktor. bu cuma tekrar kontrolum var dicemki haftaya pztesi sezeryana alabilir, ramazanda gelmeden nasipse hayırlısıyla sağlıkla olsun bitsin eyvahedigeldismile
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kurstan geliyorummmmm
kurstan geliyorummmmm
Handecim hoşgeldin canım... Maaşallah kızına... 2600 olmuş... bende doğduğumda 2600gr mışım kaydirigubbakcemile3Annem falan tutamamış,korkmuş... Ama sonrasında maaşallah hiç zayıf senem olmadı... hep tostoparlak gezdim kaydirigubbakcemile3
Dayandığı kadar dayanacak minik kız... Sonradaaaa Ramazanda annesinin en güzel Ramazan ayını yaşatacak ona cennet kokusuyla.
gümüş işlemesi ama ben devamlı katılmıycam konuştum ordakilerle arada gidicem istedigim kadar kalıcam güzel bi degişiklik oldu bana ya üzerimden büYÜK BİR YÜK KALKTI SANKİhoşgeldinnnnnn ne kursu kısss?
sende hoşgeldin kuşumm ay okadar sıcakki nemden de yapış yapış oluyo insan hiçbişey yapmak istemiyo canım.. evet kızım toparladı çokşükür ya küçücüktü 2 kiloydu biliyosun şimdi iyi ama ben fena düşünmeye başladım doğumu haftaya sezeryan isticem bakalım ne dicek doktorbilmiyorumkismile 38 bitmiş olucak hem bebişte 3ü geçmiş olur inş
başladı sıkıcı biraz ama daha sonra düzelecekmiş yeni başladıgım için sadece tel sarıyorum onları kesiyorum falanhoşgeldin kıvırcığım... nasılsın? Kurs başladı mı?
gümüş işlemesi ama ben devamlı katılmıycam konuştum ordakilerle arada gidicem istedigim kadar kalıcam güzel bi degişiklik oldu bana ya üzerimden büYÜK BİR YÜK KALKTI SANKİ
sen napıyosun dogum yaklaşmış
hayırlısı olsun bakalım belki bebiş dönerde normal dogum yaparsın
Canım benim hem senin hemde bebişin hakkında hayırlısı ne ise o olsun... Artık iyice toparlamış zaten... Ama 2900 falan olursa daha iyi çünkü ilk günler 300-400gr veriyorlar.Sonra almaya başlıyorlar...
Ayy nazlı prenses bu kız... Bi adını da nazlı mı koysanız?
lorkem yollardamısın sen yine kız
bu arada benim rejim me4yvelerini vermeye başladı 71 olmuşum zemuszemus
1 hafta falan oldu canımoy bu ne hız ne zaman başlamıştı rejim hihoyyyt
evet zaten çok severim ya fettah ismini hayır kapılarını açması için hep dilimde inş bundan sonra daha çok çekerim. Ay hurmalarım varda kıyamıyorumki, özel medineden geldi kızıma saklıyodum ben mi yesemki kaydirigubbakcemile3... canım bol bol eglen bari sende bu sıcakları unuttttt
kurstan geliyorummmmm
lorkem yollardamısın sen yine kız
bu arada benim rejim me4yvelerini vermeye başladı 71 olmuşum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?