- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.401
başladı sıkıcı biraz ama daha sonra düzelecekmiş yeni başladıgım için sadece tel sarıyorum onları kesiyorum falan
ama iyi oldu ya kafamı dagıtmış oldum
hem kızlar gırgır kızlar şen şakraklar hep iyi oldu
lorkem yollardamısın sen yine kız
bu arada benim rejim me4yvelerini vermeye başladı 71 olmuşum zemuszemus
başladı sıkıcı biraz ama daha sonra düzelecekmiş yeni başladıgım için sadece tel sarıyorum onları kesiyorum falan
ama iyi oldu ya kafamı dagıtmış oldum
hem kızlar gırgır kızlar şen şakraklar hep iyi oldu
hanndeeee
maşallahh prenseseeeeee......daha da büyüsün inş....
sen nasılsın? son zamanlar iyice ağırlaşılıyormuş o moda girdin mi?
canım hoşgeldin, evet büyüyoruz çokşükür cuma tekrar gidicem kontrole doğum için konuşucaz pztesi olsun dicem inş bi mani olmazsa. evet ağırlaşıyo insan ben nefes alamamaya başladım, bide kalkamıyorum ya oturduğum yerden ters dönmüş kaplumbağa gibiyim sırnaşık şey sen nasılsın nevar ne yok
Hadi bakalım inş güzel geçer... olabildiğince geç bir tarih alsan? bbek durabildiği kadar dursun yerinde... ne kadar dursa kardır...
bende başladım artık ağırlaşmaya sanırım...eski enerjim hiç kalmadı... yattığım yerde kalıyorum =))))) yoruluyorum falan... ben de 1-2 haftaya ters dönmüş kaplumbağa olurum sanırım =)))))
az kaldı seninde ya hızla geçiyo zaman.Bizim pztesi 38 bitmiş olucak normal bi zaman yani doktorda öyle diyodu. cuma konuşucaz tekrar ozamana kadar doğum sancısı falan gelmezse tabi.
slm arkadaslar. yrn rahim filmiçekilcem ve çok korkuyorum bennnnnn.anesteziliolcak. nasıl oluyo. hissediyomusunuz. yardımcı olun lütfennnnn
hoşgeldin....
hiç korkma sadece 5 dk sürüyor.. anestezi almana üzüldüm... anestezilik hiç bir şey yok çünkü...
hhıımmmm.. o zaman normal tabi... ayy bu kadar oldunuzmu siz hande yaaaaa ? 36lardasın falan sanıyorum ben... ticker ına da bakmamışım hiç...
hayırlısı olsun.... inşallah sağ salim gelir 2. bebişimiz... =)
slm arkadaslar. yrn rahim filmiçekilcem ve çok korkuyorum bennnnnn.anesteziliolcak. nasıl oluyo. hissediyomusunuz. yardımcı olun lütfennnnn
ewet canım ama şuan su kaybediyoruz sadece bunlar hızla alınabilir önemli olan yaglardan verebilmek bakalım kısmethoşgeldin tatlım güzel geçmesine sevindim kursunun hadi bakalım uğraş iyi oldu sana bu arada aferin kilo vermişsin ne hız tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5
ewet canım ya 3 saat durdum ama o 3 saat aklımda ne ailem vardı ne eşim ne bebek ne sınavlar süper oldu zemuszemusCanım yaptığın şeyi boşver önemli olan kafanı rahatlatmış olman... yeni insanlar tanıman... ,
Ohhh diyette sonuç vermiş hihoyyyt
Bak herşey güzel gidiyor hakkında. İnşallah devamı da gelecek.
yok tatlım tel kırma degil gümüş işleme bizimkisi
tel kırma kursuna mı gidiyorsun canım bende gittim bartında 1 ay =))) keyiflidir
evet evet süper oldu lapacım ohhhhhhhh zemuszemuskıvırcııkk.... hoşgeldin canıımm
bak ne güzel hobi buldun kendine işte.... hem zaman geçer hemde birşeyler öğrenirsin....
peki cnm sontasında o bölgeye gazlı bez koyuyolarmı. birde kalkınca ağrı sızı oluyomu. gündelik hayatına devam edebiliyomusun
canım ben anestezili oldum iyi de oldu hiçbişey hatırlamıyorum agrım sızımda olmadıkızlar birde doktor bana 11den sonra bişey yemeiçme dedi.acaba akşam 11mi. sabah 11mi.sormayı unuttumda. yrn öğlen 3te cekilcek film
anladım tatlım napıyosun bakalımherkeşler gitmiş kıvırcığım site bi ara bakıma alındığı için sanırım
anladım tatlım napıyosun bakalım
çıkıcam bende birazdan kociş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?