Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

lorkem yollardamısın sen yine kız
bu arada benim rejim me4yvelerini vermeye başladı 71 olmuşum zemuszemus

Canım yaptığın şeyi boşver önemli olan kafanı rahatlatmış olman... yeni insanlar tanıman... ,
Ohhh diyette sonuç vermiş hihoyyyt
Bak herşey güzel gidiyor hakkında. İnşallah devamı da gelecek.

tel kırma kursuna mı gidiyorsun canım bende gittim bartında 1 ay =))) keyiflidir

kıvırcııkk.... hoşgeldin canıımm
bak ne güzel hobi buldun kendine işte.... hem zaman geçer hemde birşeyler öğrenirsin....

hanndeeee
maşallahh prenseseeeeee...... daha da büyüsün inş....
sen nasılsın? son zamanlar iyice ağırlaşılıyormuş o moda girdin mi?

hanndeeee
maşallahh prenseseeeeee...... daha da büyüsün inş....
sen nasılsın? son zamanlar iyice ağırlaşılıyormuş o moda girdin mi?

canım hoşgeldin, evet büyüyoruz çokşükür cuma tekrar gidicem kontrole doğum için konuşucaz pztesi olsun dicem inş bi mani olmazsa. evet ağırlaşıyo insan ben nefes alamamaya başladım, bide kalkamıyorum ya oturduğum yerden ters dönmüş kaplumbağa gibiyim sırnaşık şey sen nasılsın nevar ne yok

Hadi bakalım inş güzel geçer... olabildiğince geç bir tarih alsan? bbek durabildiği kadar dursun yerinde... ne kadar dursa kardır...
bende başladım artık ağırlaşmaya sanırım...eski enerjim hiç kalmadı... yattığım yerde kalıyorum =))))) yoruluyorum falan... ben de 1-2 haftaya ters dönmüş kaplumbağa olurum sanırım =)))))

az kaldı seninde ya hızla geçiyo zaman.Bizim pztesi 38 bitmiş olucak normal bi zaman yani doktorda öyle diyodu. cuma konuşucaz tekrar ozamana kadar doğum sancısı falan gelmezse tabi.

slm arkadaslar. yrn rahim filmiçekilcem ve çok korkuyorum bennnnnn.anesteziliolcak. nasıl oluyo. hissediyomusunuz. yardımcı olun lütfennnnn

az kaldı seninde ya hızla geçiyo zaman.Bizim pztesi 38 bitmiş olucak normal bi zaman yani doktorda öyle diyodu. cuma konuşucaz tekrar ozamana kadar doğum sancısı falan gelmezse tabi.

hhıımmmm.. o zaman normal tabi... ayy bu kadar oldunuzmu siz hande yaaaaa ? 36lardasın falan sanıyorum ben... ticker ına da bakmamışım hiç...
hayırlısı olsun.... inşallah sağ salim gelir 2. bebişimiz... =)

ya kuşum sorma banada sanki hep daha var gibi gelıyo 40 haftamız 20 agustosta oluyo. cok fena tırsıyorum heeee laf aramızda akannehir sağlıkla alalım kucaklarımıza inş hepimiz

kızlar birde doktor bana 11den sonra bişey yemeiçme dedi.acaba akşam 11mi. sabah 11mi.sormayı unuttumda. yrn öğlen 3te cekilcek film

slm arkadaslar. yrn rahim filmiçekilcem ve çok korkuyorum bennnnnn.anesteziliolcak. nasıl oluyo. hissediyomusunuz. yardımcı olun lütfennnnn

canım anestezilik bi durum yok bence de bende normal çektirdim ve 5 dk sonra hemen kalktım hiçbirşeyin de engeli olmadı korkulacak bi durum yok ama anestezili yaptıran arkadaşlara sormak lazım sonrasını

hoşgeldin tatlım güzel geçmesine sevindim kursunun hadi bakalım uğraş iyi oldu sana bu arada aferin kilo vermişsin ne hız tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5
ewet canım ama şuan su kaybediyoruz sadece bunlar hızla alınabilir önemli olan yaglardan verebilmek bakalım kısmet

Canım yaptığın şeyi boşver önemli olan kafanı rahatlatmış olman... yeni insanlar tanıman... ,
Ohhh diyette sonuç vermiş hihoyyyt
Bak herşey güzel gidiyor hakkında. İnşallah devamı da gelecek.
ewet canım ya 3 saat durdum ama o 3 saat aklımda ne ailem vardı ne eşim ne bebek ne sınavlar süper oldu zemuszemus

tel kırma kursuna mı gidiyorsun canım bende gittim bartında 1 ay =))) keyiflidir
yok tatlım tel kırma degil gümüş işleme bizimkisi

kıvırcııkk.... hoşgeldin canıımm
bak ne güzel hobi buldun kendine işte.... hem zaman geçer hemde birşeyler öğrenirsin....
evet evet süper oldu lapacım ohhhhhhhh zemuszemus
hem zorlamada yok bana karşı istedigimde gitcem istedigimde çıkcam süpper oldu

peki cnm sontasında o bölgeye gazlı bez koyuyolarmı. birde kalkınca ağrı sızı oluyomu. gündelik hayatına devam edebiliyomusun

kızlar birde doktor bana 11den sonra bişey yemeiçme dedi.acaba akşam 11mi. sabah 11mi.sormayı unuttumda. yrn öğlen 3te cekilcek film
canım ben anestezili oldum iyi de oldu hiçbişey hatırlamıyorum agrım sızımda olmadı
şimdi saat kaçta girersen gir akşamdan yemeyi bırakacaksın su bile içmiceksin
önce seni odaya alıyolar ve serum veriyolar her ihtimale karşı aynı zamanda serumun içine antibiyotik veriyolar enfeksiyona karşı
seni içeri alıyolar igne vuruyolar say diyolar 3 e gelmeden gidiyorsun akannehir
uyandıgında odanda oluyosun evet gazlı bez koyuyolar ama içeri degil ped gibi sadece enfeksiyon kapmasın diye sonra bi kaç saat bekliyosun çıkıyosun
ne agrın oluyor ne sızın
normal hayatına devam
biz gidip eşimle yemek bile yedik hastaneden çıkınca korkma çok güzel olcak herşey
sonucu ögrendiginde aldıgın güzel habere degecek opuyorumnanaktan

herkeşler gitmiş kıvırcığım site bi ara bakıma alındığı için sanırım

anladım tatlım napıyosun bakalım
çıkıcam bende birazdan kociş gelir

bende çalışıyorum iş yerinde tekim arkadaş izne ayrıldı yeni bi arkadaş var o da bilmediği için tek sayılırım benimde kociş gelecek yanıma o zaman bende kapatırım birazdan canım

iyi akşamlar canlarım ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi yarın görüşürük

Selam kızlar sanırım ben gittikten sonra site bakıma alınmış ve sayfalar çok ilerlememiş...
Ben rahatsızlandım birden... önce mide ağrısı başladı... sonra karın ağrısı... yattım,wc'ye girdim falan geçmedi.Bende dedim nasıl olsa gittiğim merkez yakında bi telefon edeyim acil gideyim... Aradım doktorum yıllık izne çıkmış... Başka bir doktor ile görüştüm gel ama biraz beklersin dedi... gittim hemen taksiye binip.Biraz değil baya bi beklemek zorunda kaldım çünkü randevusuz gittim...
Bebiş büyümüş gayet iyi gözüküyor.Bu arada doktor dediki hazır gelmişken 2'li taramanı da yapalım bi dahaki gelişine sonuçlar çıkmış olur ve doktorun değerlendirir dedi... Ense kalınlığı ölçümü yapıldı ve "maaşallah çok iyi" dedi... Kan verdim,idrar tahlili verdim ve ancak gelebildim işyerine...
karnımdaki ağrının sebebi sanırım üşütmekten ve midemde hazımsıklık yaptı bu nedenle...
Ama kliniğe gitmeden önce cidden çok kötü oldum... soğuk terler döktüm resmen...
Doktora cinsiyet belli mi dedim? hayır ama bence senin çok güzel bir kızın olacak içime öyle doğuyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…