- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.421
canım gecmıs olsun yaaaSelam kızlar sanırım ben gittikten sonra site bakıma alınmış ve sayfalar çok ilerlememiş...
Ben rahatsızlandım birden... önce mide ağrısı başladı... sonra karın ağrısı... yattım,wc'ye girdim falan geçmedi.Bende dedim nasıl olsa gittiğim merkez yakında bi telefon edeyim acil gideyim... Aradım doktorum yıllık izne çıkmış... Başka bir doktor ile görüştüm gel ama biraz beklersin dedi... gittim hemen taksiye binip.Biraz değil baya bi beklemek zorunda kaldım çünkü randevusuz gittim...
Bebiş büyümüş gayet iyi gözüküyor.Bu arada doktor dediki hazır gelmişken 2'li taramanı da yapalım bi dahaki gelişine sonuçlar çıkmış olur ve doktorun değerlendirir dedi... Ense kalınlığı ölçümü yapıldı ve "maaşallah çok iyi" dedi...Kan verdim,idrar tahlili verdim ve ancak gelebildim işyerine...
karnımdaki ağrının sebebi sanırım üşütmekten ve midemde hazımsıklık yaptı bu nedenle...
Ama kliniğe gitmeden önce cidden çok kötü oldum... soğuk terler döktüm resmen...
Doktora cinsiyet belli mi dedim? hayır ama bence senin çok güzel bir kızın olacak içime öyle doğuyor dedi.
Selam kızlar sanırım ben gittikten sonra site bakıma alınmış ve sayfalar çok ilerlememiş...
Ben rahatsızlandım birden... önce mide ağrısı başladı... sonra karın ağrısı... yattım,wc'ye girdim falan geçmedi.Bende dedim nasıl olsa gittiğim merkez yakında bi telefon edeyim acil gideyim... Aradım doktorum yıllık izne çıkmış... Başka bir doktor ile görüştüm gel ama biraz beklersin dedi... gittim hemen taksiye binip.Biraz değil baya bi beklemek zorunda kaldım çünkü randevusuz gittim...
Bebiş büyümüş gayet iyi gözüküyor.Bu arada doktor dediki hazır gelmişken 2'li taramanı da yapalım bi dahaki gelişine sonuçlar çıkmış olur ve doktorun değerlendirir dedi... Ense kalınlığı ölçümü yapıldı ve "maaşallah çok iyi" dedi...Kan verdim,idrar tahlili verdim ve ancak gelebildim işyerine...
karnımdaki ağrının sebebi sanırım üşütmekten ve midemde hazımsıklık yaptı bu nedenle...
Ama kliniğe gitmeden önce cidden çok kötü oldum... soğuk terler döktüm resmen...
Doktora cinsiyet belli mi dedim? hayır ama bence senin çok güzel bir kızın olacak içime öyle doğuyor dedi.
Selam kızlar sanırım ben gittikten sonra site bakıma alınmış ve sayfalar çok ilerlememiş...
günaydın kuzular....öncelikle gayecim geçmiş olsun ve happy birthday to uuuuu happy birthday tooo uuuu ........alkisalkisalkis...
ben dün kabus gibiydi....üniversite hastanesi şehirden baya uzak taaa tepede...gittim rapor için kurula teslime gittim dedilerki bu hizmet dökümü onaysız olmaz....ssk da izmit girişinde....o sıcakta saat 3 te bindim minübüse...45 dkda ssk dayım onaylattım yetişemiycem diye tırsa tırsa leş kokuları arasında hastaneye gittim....teslim ettim...ama bu kadar kendimi ıslak sünger gbi hissettiğim olmamıştır.....evde saat 6,30 da gittim...10 tane ilaç bir iğne yazdı galiba...şimdi çarşambaya raporum çıkacak, ve adetimin 2 yada 3. günü olacak.... o gün başlasam olurmu acaba ki....
günaydın canım işini halletmene sevindim o sıcakta baya bi bitik halde olmuşsundur tahmin edebiliyorum neyseki hallolmuş istersen druna bi sor ilac şu zaman elime geçecek o zaman başlasam olurmu diye
sen kaçıncı gün başladın
5.günü ile 9.günü arası alacaksın dedi drum yani 5 gün kullandım canım
bana 10 adet yazmış....senin 5 adetmiydi yoksam 2 defamı içtin
canım benim klomen de 10 adetti ama dr 5 ini kullanacaksın dedi yani 1 doz verdi günlük
iğne varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?