- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.441
günaydın gültun hoşgeldin
hoşbulduk canıımm klomen bittimi?
dün sonuncusunu içtim bitti canım perşembe dra gideceğim yumurtalarıma bakılacak ama sanki büyümemişler gibi geliyor ya hayırlısı olsun
slm,iyi akşamlar arkadaşlar
gyshnky geçmiş olsun canım,dikkat et havalar sıcak da olsa içtiklerin falan fazla soğuk olmasın
Maşallah herşey normalmiş,inşallah Allah gönlüne göre verir
Sağol arkidişim... Bakalım kız mı? :)) bir çok kişi hala erkek olduğunu iddia ediyor.gayecim gecmis olsun canimmŞeniz
bebisininde saglikli olmasina sevindimmopuyorumnanaktankendine dikkat et guzelimm.ben sana demistim kizin olcak diyee bakalimm cikacakmii icimdeki hisskaydirigubbakcemile2
Valla canım ben hala erkek hissediyorum ve birçok kişi de erkek diyor.. Hayırlısı olsun. Benim için hiç önemi yok... Rabbim sağlıkla kucağıma aldırsın,hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin yeter.canım gecmıs olsun yaaa
ıyı bebegını gormene ve herseyın yolunda olmasına sevındım ...
yanı bızım tahmınler yanlıs mı acaba
bana hala pasa gıbı gelıo senın bebek hayırlsı bakalım
doğum günün kutlu olsun gayeee :)
Allah sevdıklerınle saglıklı huzurlu omur nasıb etsın ınsallah
yenı yasına bebegınde eslık edıyor ne mutlu sana
günaydın kısllarrrrrrr opuyorumnanaktan
gayecim.. hem geçmiş olsun hem de gözün aydıınnnnnnnn.... maşallaahhh minişin gayet sağlıklı... eminim test sonuçlarında iyi çıkacaktır....
kızllaarrr... ben bugün yarın şirkette olmayacağım...eğitime gideceğim... perşembe görüşürüüüzzzzzzzz..kendinize iyi bakınnn
günaydın kuzular....öncelikle gayecim geçmiş olsun ve happy birthday to uuuuu happy birthday tooo uuuu ........alkisalkisalkis...
ben dün kabus gibiydi....üniversite hastanesi şehirden baya uzak taaa tepede...gittim rapor için kurula teslime gittim dedilerki bu hizmet dökümü onaysız olmaz....ssk da izmit girişinde....o sıcakta saat 3 te bindim minübüse...45 dkda ssk dayım onaylattım yetişemiycem diye tırsa tırsa leş kokuları arasında hastaneye gittim....teslim ettim...ama bu kadar kendimi ıslak sünger gbi hissettiğim olmamıştır.....evde saat 6,30 da gittim...10 tane ilaç bir iğne yazdı galiba...şimdi çarşambaya raporum çıkacak, ve adetimin 2 yada 3. günü olacak.... o gün başlasam olurmu acaba ki....
tatlım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine minişinin iyi olmasına ama dikkat et kendine geçmiş olsun yediklerine dikkat et ve soğuğu fazla kaçırma ondan da olabilir
bu arada iyiki doğdun nice mutlu yıllara hep birlikte girersin ailenle inşallah
günaydın bitte edut halev ekakal
gayeciğim doğum günün kutlu olsun bebişinle ve eşinle güzel mutlu yıllar geçirmen dileğiyle:1hug:a.s.
edutum canım baya yorulmuşsun ama işlerini halledebilmişsin canım
canım ilk seferde bebeişin göbüşüne gelir inş. tatlımm
gunaydın arkidişlerimmm
edutcan hadi gozun aydın işini halletmişsin fazla uğraştırmadan gelsin bebeişin inşallah
gayeeee geçmiş olsun yavrum soğuk şeyler tuketirken dikkat edeceksin.hangi doktor baktı sana şükran hanımmı mine hanımmı?? bu arada nice sağlıklı yaşlara canım bebişinle ailenle,doğum gunun kutlu olsunnnn
dün sonuncusunu içtim bitti canım perşembe dra gideceğim yumurtalarıma bakılacak ama sanki büyümemişler gibi geliyor ya hayırlısı olsun
helvammmmm yumoşlar büyümüştürr inşallahhhhh:lepi:
1 tane iğne yazmış bana neden acaba...tabi klomen ve iğnemi onuda bilmiyorum...raporda yazdığı şey...kızlar benim işlerim yoğun kusura bakmayın olurmu
...herkeşlere günaydınnn
GAYE geçmiş olsun canım Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnn
Sağol fıstıklı bitterim... 18 yaşıma girmiş olmanın verdiği sevinç ve heyecan içindeyim bugün :roflol:
Sağol fıstıklı bitterim... 18 yaşıma girmiş olmanın verdiği sevinç ve heyecan içindeyim bugün :roflol:
gaye sen eğer kullanacak polsaydın iğnelere ne zaman başlayacaktın
gayeeeee duymadınmı beni yafuuuuu yavlummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?