Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

dün sonuncusunu içtim bitti canım perşembe dra gideceğim yumurtalarıma bakılacak ama sanki büyümemişler gibi geliyor ya hayırlısı olsun

iyi duşunmeye çalış sen anlayamazsın zaten inşallah buyurler buyumese bile bir sonraki ay 2tane verir onla buyurler

slm,iyi akşamlar arkadaşlar

gyshnky geçmiş olsun canım,dikkat et havalar sıcak da olsa içtiklerin falan fazla soğuk olmasın

Maşallah herşey normalmiş,inşallah Allah gönlüne göre verir

Teşekkür ederim canım... çok şükür herşey normal gözüküyor.

gayecim gecmis olsun canimmŞeniz
bebisininde saglikli olmasina sevindimmopuyorumnanaktankendine dikkat et guzelimm.ben sana demistim kizin olcak diyee bakalimm cikacakmii icimdeki hisskaydirigubbakcemile2
Sağol arkidişim... Bakalım kız mı? :)) bir çok kişi hala erkek olduğunu iddia ediyor.

canım gecmıs olsun yaaa
ıyı bebegını gormene ve herseyın yolunda olmasına sevındım ...
yanı bızım tahmınler yanlıs mı acaba
bana hala pasa gıbı gelıo senın bebek hayırlsı bakalım
Valla canım ben hala erkek hissediyorum ve birçok kişi de erkek diyor.. Hayırlısı olsun. Benim için hiç önemi yok... Rabbim sağlıkla kucağıma aldırsın,hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin yeter.

doğum günün kutlu olsun gayeee :)
Allah sevdıklerınle saglıklı huzurlu omur nasıb etsın ınsallah
yenı yasına bebegınde eslık edıyor ne mutlu sana

Sağol canım benim... Amin inşallah dediğin gibi hep sevdiklerimle birlikte sağlıklı yaşlar kutlarım...

Sağol Lapacım.... İnşallah kan ve idrar sonuçları da temiz çıkar ve içim en azından bir süre ferahlar...

Edutcanım benim sağol hayatım... Bak bu çektiğin sıkıntıların hepsinin mikkemmel bir hediyesi gelecek sana inşallah çok yakında... Sonra ne bu rapor koşturmacasını,ne ıslak sünger gibi hissetmeni,nede leş kokuları hatırlayacaksın...
yetiştirdiğin domtimeslerin bebişine can olacak,kan olacak inşallah.

Sağol Halevcim... aslında suyu soğuk içmiyorum,gaz yapacak şeylerden kaçınıyorum falan ama sanırım terleyip soğumak üşüttürdü beni ve midemde gaz yaptı... Kabus gibiydi valla...

Ayselim canım teşekkür ediyorum... hem eşimle hem bebişimle hemde sizlerle kutlarım inşallah bundan sonraki yaşlarımı...

Canım sağol,aslında su falan içmiyorum... sanırım üşüttüm terleyip soğumaktan ve ondan dolayı hem karında hem midede gaz sıkışması oldu...
Şükran hanım baktı dün gittiğimde...

1 tane iğne yazmış bana neden acaba...tabi klomen ve iğnemi onuda bilmiyorum...raporda yazdığı şey...kızlar benim işlerim yoğun kusura bakmayın olurmu
...herkeşlere günaydınnn

1 tane iğne yazmış bana neden acaba...tabi klomen ve iğnemi onuda bilmiyorum...raporda yazdığı şey...kızlar benim işlerim yoğun kusura bakmayın olurmu
...herkeşlere günaydınnn

normalde 1 iğne yazılıyormuş canım benim yumurtalar çatlamıyor ya belki ondan 2 tane yazmış olabilir diye düşündüm bende bu arada kolay gelsin tatlım

gayecimmmmm
doğum günün kutlu olsun canımm

nice senelere rabbim miniğinle eşinle tüm mutuluklarında girmeni nasip etsin

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…