- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.461
Lorkeeeeeee
gayecimmmmm
doğum günün kutlu olsun canımm
nice senelere rabbim miniğinle eşinle tüm mutuluklarında girmeni nasip etsin
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
edut+, EKAKAL, gyshnky+, bitte+, gultun+
gunaydın bacılar nassınız bakalım ...
edutum hadı hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ınsallah guzel sonuclar alırsın ..
kızlar kayınvalıdemlerdeyım sımdı yıne bahceye gıdıoz fasulye falan toplamaya
nasıbse yarın kendı annemlerın evıne gecıcem hazırlıklar vs mısafırler gelecek ...
suan cıkıyorum yanı sıze selam vermek ıstedım :)
opuyorum sızlerı ıyı muhabbetler hepınızeee
selam kızlar......
edutcum bende noldunu anlatim belki yardımcı olur kafandaki sorulara
ben doktora 3.günümdee gittim iğnelere 4. günde (c.tesi) başladım 7 gün kullandım 10.günü (cuma) gittim daha yeterince büyümemiş dedi 13. gün (pazartesi) tekrar gittim olmuştu artık saat belirledik ogün akşam 10 da çatlatma iğnesi vuruldum ilişki yok çarşamba sabah 10 da aşılama yapıldı.....
selam kızlar......
edutcum bende noldunu anlatim belki yardımcı olur kafandaki sorulara
ben doktora 3.günümdee gittim iğnelere 4. günde (c.tesi) başladım 7 gün kullandım 10.günü (cuma) gittim daha yeterince büyümemiş dedi 13. gün (pazartesi) tekrar gittim olmuştu artık saat belirledik ogün akşam 10 da çatlatma iğnesi vuruldum ilişki yok çarşamba sabah 10 da aşılama yapıldı.....
kız fasülye turşusu yap süper oluyor
ekakal cım neden ilişki yokki
belkı sperm kalıtesı dusmesın dıyedır
edut+, EKAKAL, gyshnky+, bitte+, gultun+
gunaydın bacılar nassınız bakalım ...
edutum hadı hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ınsallah guzel sonuclar alırsın ..
kızlar kayınvalıdemlerdeyım sımdı yıne bahceye gıdıoz fasulye falan toplamaya
nasıbse yarın kendı annemlerın evıne gecıcem hazırlıklar vs mısafırler gelecek ...
suan cıkıyorum yanı sıze selam vermek ıstedım :)
opuyorum sızlerı ıyı muhabbetler hepınızeee
kuzum benim aderim 7-8 inde gelecek ya rapor 11 inde çıkacak gecikirmi diye endişem
ya sanırım kaliteli sperm için çatlatma iğnesinden sonra ilişki olmadı zaten sadece 36 saat sonra aşılama yapılıyor......ekakal cım neden ilişki yokki
senin aşılamaylamı oldu peki
ben tanıdık bir eczaneden aldım ilaçları rapor gelince hesabı gördük reçeteyi o şekilde işleme soktular seninde varsa bi danış istersen ....
ya sanırım kaliteli sperm için çatlatma iğnesinden sonra ilişki olmadı zaten sadece 36 saat sonra aşılama yapılıyor......
benim aşılama tutmadı hatta 25. günde adet oldum çok üzüldüm çoookkkkk ilk defa bu kadar erken adet oldum ama hayırlısı böyleymiş 2. aşılama için randevu alacaktım adetimi bekliyodum ve olmadım nasip canım inşallah senin ilk seferde tutar...... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım bilmediğimden çok sordum kusura bakma kuzum...nedense ben 2 seferinde de tutmaz sonra tüpte olacak gibi geliyor...senin eşinde varmıydı sorun
niye kusura bakim canım ya umarım yazdıklarımdan öle bişe anlaşılmıyodur bende yardımcı olmak için yazıyorum bide öyle olumsuz düşünme inşallah tez zamanda olur..
biz sebepsiz infertilite grubundaydık canım inanki bu daha kötü niye olmuyo diye kafayı sıyırıyosun 1 yıl sonra nasip oldu inşallah rabbim seni çok bekletmez...
ama şu eczane işini bi araştır vakit kaybetme yada dr la bidaha konuş geç kalırmıyım diye....
hoşgeldin edutum nasılsın bakiimmm opuyorumnanaktanben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?