- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.481
hoşgeldin edutum nasılsın bakiimmm opuyorumnanaktan
cnım ya bu lorkeyi yakalayamıyorum ona söylermisin görürsen ben 71.4 oldum ama degiştiremiyorum
iyiydi tatlım biraz biraz bişiler yapmaya başladık zaman nasıl geçiyor anlamıyorum süper oldu bu banakıvırcığım nasıl geçti bugünün
benimde rejim çok işe yaradı 1 kioo aldım
benimde rejim çok işe yaradı 1 kioo aldım
iyiydi tatlım biraz biraz bişiler yapmaya başladık zaman nasıl geçiyor anlamıyorum süper oldu bu bana
:roflol: aferin sana guclubacismile
maşallah edutum senin ticker almak için o zaman kaydirigubbakcemile3
iyi sevindim canım zamanın geçtiğini anlamamak ve kafanın boş olması güzel birşey inşallah bi bebiş haberiyle şenlendirirsin bizleri
GAYECİM
rahatsızlanmışsın tatlım geçmiş olsun iyimisin şimdi
Kızlar demin annem burdaydı doğum günüm için gelmiş biraz oturduk lafladık... Bizim bebek erkek olursa ismi belli ama kız olursa sadece ilk ismi belli yanına başka isim bulamadık. ben 3 tane isim beğenmiştim annem üçünede burun kıvırdı sevmedi... Eşimde pek beğenmiş gibi davranmadı isimler (Bera,Feray ve Zeren) idi.
Eşimde tutmuş anneme diyorki herkesten fikir alıp kura çekicez diyor.Kuraya katılım ücreti 1000 tl
1000tl karşılığında isim söyleyebilirsiniz anne diyor kaydirigubbakcemile3Biz işi iyice ticarete döktük.
bencede başka isim bul canım bu arada eşin de 1000tl iyi istemiş alkisalkisalkis
yaaa bulamadım kiiii.... kız ismi beğenemedim kiii... zaten ilk ismi İlknur olacak.
şimdi İlknur'un yanına bir isim arıyorum yani..
Beren nasıl?
bu arada rapora sadece etken madde yazılıyormuş(( adetimin ilk günü gidip yazdıracağım ilaçlarımı...
yaaa bulamadım kiiii.... kız ismi beğenemedim kiii... zaten ilk ismi İlknur olacak.
şimdi İlknur'un yanına bir isim arıyorum yani..
Beren nasıl?
canim islerini halletmene sevindimm insallah cabalarin bosuna cikarmasin yuce rabbimm:Saruboceq:ben dün kabus gibiydi....üniversite hastanesi şehirden baya uzak taaa tepede...gittim rapor için kurula teslime gittim dedilerki bu hizmet dökümü onaysız olmaz....ssk da izmit girişinde....o sıcakta saat 3 te bindim minübüse...45 dkda ssk dayım onaylattım yetişemiycem diye tırsa tırsa leş kokuları arasında hastaneye gittim....teslim ettim...ama bu kadar kendimi ıslak sünger gbi hissettiğim olmamıştır.....evde saat 6,30 da gittim...10 tane ilaç bir iğne yazdı galiba...şimdi çarşambaya raporum çıkacak, ve adetimin 2 yada 3. günü olacak.... o gün başlasam olurmu acaba ki....
canim onu sen anlayamazsinki oyle negatif dusunmeeŞenizsen once allah sonra dr birak kafan rahat olsun ki sonucunu iyi alalimm:Saruboceq:dün sonuncusunu içtim bitti canım perşembe dra gideceğim yumurtalarıma bakılacak ama sanki büyümemişler gibi geliyor ya hayırlısı olsun
canlar ben geldim:çok üzgünüm:
canim islerini halletmene sevindimm insallah cabalarin bosuna cikarmasin yuce rabbimm:Saruboceq:
canim onu sen anlayamazsinki oyle negatif dusunmeeŞenizsen once allah sonra dr birak kafan rahat olsun ki sonucunu iyi alalimm:Saruboceq:
gayem dogum gunun kutlu olsun guzelimma.s.
annen hediye n almis kiz. ben kiz ismi tabiki basta RAVZA
ikinci kiz ismide ZÜMRA dusunuyorumm iki isim cok hosuma gidiyor:1hug:
canlar ben geldim:çok üzgünüm:
canim islerini halletmene sevindimm insallah cabalarin bosuna cikarmasin yuce rabbimm:Saruboceq:
canim onu sen anlayamazsinki oyle negatif dusunmeeŞenizsen once allah sonra dr birak kafan rahat olsun ki sonucunu iyi alalimm:Saruboceq:
gayem dogum gunun kutlu olsun guzelimma.s.
annen hediye n almis kiz. ben kiz ismi tabiki basta RAVZA
ikinci kiz ismide ZÜMRA dusunuyorumm iki isim cok hosuma gidiyor:1hug:
neden 2 isim
ne güzel işte ilknur...kız kodla kodla bitremez sınavda
canım beren ismi güzel ama ilknurun yanın uymuyor uyan bi isim bul ayrıca neden 2 isim koyuyorsunuz ki:uhm: benim arkadaşım sadece Duru koydu kızının adını bence çok güzel bi isim
canim cok sikkin evet cok dogruuusenin canın niye sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?