Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

benimde rejim çok işe yaradı 1 kioo aldım

maşallah edutum senin ticker almak için o zaman kaydirigubbakcemile3

iyiydi tatlım biraz biraz bişiler yapmaya başladık zaman nasıl geçiyor anlamıyorum süper oldu bu bana

:roflol: aferin sana guclubacismile

iyi sevindim canım zamanın geçtiğini anlamamak ve kafanın boş olması güzel birşey inşallah bi bebiş haberiyle şenlendirirsin bizleri

maşallah edutum senin ticker almak için o zaman kaydirigubbakcemile3

iyi sevindim canım zamanın geçtiğini anlamamak ve kafanın boş olması güzel birşey inşallah bi bebiş haberiyle şenlendirirsin bizleri

çabalayınca oluyor kuzum...bende yedim:))

Kızlar demin annem burdaydı doğum günüm için gelmiş biraz oturduk lafladık... Bizim bebek erkek olursa ismi belli ama kız olursa sadece ilk ismi belli yanına başka isim bulamadık. ben 3 tane isim beğenmiştim annem üçünede burun kıvırdı sevmedi... Eşimde pek beğenmiş gibi davranmadı isimler (Bera,Feray ve Zeren) idi.
Eşimde tutmuş anneme diyorki herkesten fikir alıp kura çekicez diyor.Kuraya katılım ücreti 1000 tl
1000tl karşılığında isim söyleyebilirsiniz anne diyor kaydirigubbakcemile3 Biz işi iyice ticarete döktük.

bencede başka isim bul canım bu arada eşin de 1000tl iyi istemiş alkisalkisalkis

bu arada rapora sadece etken madde yazılıyormuş(( adetimin ilk günü gidip yazdıracağım ilaçlarımı...

bu arada rapora sadece etken madde yazılıyormuş(( adetimin ilk günü gidip yazdıracağım ilaçlarımı...

iyi olmuş o zaman canım hadi müjdeli haber bekliyoruz senden de Allahın izniyle inşallah canım

yaaa bulamadım kiiii.... kız ismi beğenemedim kiii... zaten ilk ismi İlknur olacak.
şimdi İlknur'un yanına bir isim arıyorum yani..

Beren nasıl?

canım beren ismi güzel ama ilknurun yanın uymuyor uyan bi isim bul ayrıca neden 2 isim koyuyorsunuz ki:uhm: benim arkadaşım sadece Duru koydu kızının adını bence çok güzel bi isim

canlar ben geldim:çok üzgünüm:
canim islerini halletmene sevindimm insallah cabalarin bosuna cikarmasin yuce rabbimm:Saruboceq:
dün sonuncusunu içtim bitti canım perşembe dra gideceğim yumurtalarıma bakılacak ama sanki büyümemişler gibi geliyor ya hayırlısı olsun
canim onu sen anlayamazsinki oyle negatif dusunmeeŞenizsen once allah sonra dr birak kafan rahat olsun ki sonucunu iyi alalimm:Saruboceq:

gayem dogum gunun kutlu olsun guzelimma.s.
annen hediye n almis kiz. ben kiz ismi tabiki basta RAVZA
ikinci kiz ismide ZÜMRA dusunuyorumm iki isim cok hosuma gidiyor:1hug:

senin canın niye sıkkın

hoşgeldin canım nassın bakem

neden 2 isim
ne güzel işte ilknur...kız kodla kodla bitremez sınavda

yok ben erkekte olsa kızda olsa iki isim koyacağım... Zaten önceden kodlayacak... hiç bir sınavda da sınav süresi dahilinde kodlatmıyorlar zaten... Benim gibi o da erken gitsin sınavlara erkenden kodlasın yerimseniben

canım beren ismi güzel ama ilknurun yanın uymuyor uyan bi isim bul ayrıca neden 2 isim koyuyorsunuz ki:uhm: benim arkadaşım sadece Duru koydu kızının adını bence çok güzel bi isim

Yaa zaten İlknur ismini ben isteyerek koymuyorum... İlknur ismini koymak zorunda olduğum için koyacağım... Kayınvalidemin isteği bu.Kayınbiraderim bu isteği uygulamış şimdi biz uygulamasak olmaz o nedenle ilk ismi İlknur olacak mecburi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…