- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.961
ayy valla abım depresyona gırdı zatenKız Lorkee valla hiç veresim gelmedi kardeşini damada... Ayy benim kızım olursa ben naparım... hiç veremem elin oğluna dünyalar güzeli kızımıııı...
Kimi kime veriyorsunuz şekerler?
kız nerlerdesın sen Allah askınaselam kızlarrrrrr
nabersınızzzzzzzz
ayy ben kaçtımm.. iyi akşamlar herkeşlereee..öpeerriimmm sempatiksalakcinni
Lorkeee cık benm ne kadar zor gecıyor hamılelık anlatamam
serum hastane
sonra 2 gun ev
sonra yıne hastane seklındeyım
bıttım resmen bulantıdann
kıvrck sultan nabeer kız calıstın mı bakıyım :1hug:
Allah yardımcın olsun
her okudugun anında gırsın kafana ınsallah :Saruboceq:
esımı beklıom markete gıtmek ıcın arada bakıyım dedım
kacıom ben ıyı bak kendıne
ohh ohhh massallahh halevimm insallah guzel haberi senden ve eduttan alicaz gibime geliyor bu ayy:Saruboceq:günaydın canlarımmmmmmmm hepinize güzel bir hafta diliyorum
cumartesi kontrolümde soldaki yumoşlarımın biri 22mm diğeri 18mm olmuş sağdaki da 15,5mm olmuş ve bugün saat 9 da iğnelerimi vurulacağım çarşambadan itibaren de gün aşırı ilişki önerdi drum ama yumurta 36 saat sonra çatlıyorsa neden bi gün sonra ilişki öneriyor anlamadım neyse hayırlısı olsun
günaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı
canim hayirlisi insallahh . reglin de gelmez o raporada ihtiyac kalmaz insallahh:Saruboceq::Saruboceq:aşılama raporum çıkmış kızlar:)))
hos geldin canim AKSAMA NE YEMEK VAR topigine bak ben hep oradan faydalaniyorum k.k hatunlari guzel menuler hazirliyoalrr dogrusu:lepi:ee daha ne var ne yok...ramazan geldi.ilk iftar menüleri hazır mı? 1 haftadır düşünüyorum. kayınvalidemde gelicek :sinifsinif:
saglikla al bebisini insallahh canimm:Saruboceq:Selam kızlar
doktora gittim bugün kalp atışlarını gördüm nerede ise ağlayacaktım çok fena oldu içimm :CüvCüv: çok heyecanlandım doktorum 8 haftalık ve gelişimi güzel zamanında ilerliyor dedi çok mutlu oldum..
Rabbim isteyen bütün arkadaşlarımıza danasip etsin inş. :Saruboceq:
hamis kalan yok ama dogum yapan arkadaslar var guzelim sirayla gelyio bebislerimizzzhihoyyythihoyyytselam kızlaaarrr nasılsınız bakalım??
bende az kalsın doğuruyodum ama direkten döndüm... şu an istirahat ediyorum. sıcaklar çok zorluyor. varmı doğum yapan? hamiş kalan vs?
bittemmm cikolatammmmmm bende seni cokkkkk opuyorummmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizyavru kuşlar hepinizi çok öpüyoruummmmmmmmm.
ne trafik kuralli lannnalsanaalsanasmilelaelaelaelaelaekıss sen burda mıydın trafik kurallarına uy bakimmm
ohh ohhh massallahh halevimm insallah guzel haberi senden ve eduttan alicaz gibime geliyor bu ayy:Saruboceq:
günaydın kuzular...adetim bugğün gelecek galiba...kasıklarım sızım sızım sızlıyor
günaydın tatlım sen adet olarak nitelendirme ne gelirse gelsin yeterki hayırlı gelsin kafayı odaklayıp erteletme Allah hayırlsını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?