Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Kız Lorkee valla hiç veresim gelmedi kardeşini damada... Ayy benim kızım olursa ben naparım... hiç veremem elin oğluna dünyalar güzeli kızımıııı...

Kız Lorkee valla hiç veresim gelmedi kardeşini damada... Ayy benim kızım olursa ben naparım... hiç veremem elin oğluna dünyalar güzeli kızımıııı...
ayy valla abım depresyona gırdı zaten
bende neler neler yapmıstı sımdı kardesıme yapıo onlar bayram sonu dugun ıstıyolar abım hayatta olmaz dıo cok erken bahara kalsın vs dıo
zor valla kız vermek hakkaten
ben evlebdıkten sonra cok duygusal oldum bu konuda her yakınımın dugununde aglıom zaten
Kimi kime veriyorsunuz şekerler?

benım kardesımı veremıoz kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrrrr
nabersınızzzzzzzz
kız nerlerdesın sen Allah askına
ınsan arada gırerr haber eder
nası gıdıo hamılelık
ayy ben kaçtımm.. iyi akşamlar herkeşlereee..öpeerriimmm sempatiksalakcinni

hadı kac bakalım sen yıne ...

Lorkeee cık benm ne kadar zor gecıyor hamılelık anlatamam
serum hastane
sonra 2 gun ev
sonra yıne hastane seklındeyım
bıttım resmen bulantıdann

Lorkeee cık benm ne kadar zor gecıyor hamılelık anlatamam
serum hastane
sonra 2 gun ev
sonra yıne hastane seklındeyım
bıttım resmen bulantıdann

canım haklısındır valla
cook gecmıs olsun Allah yardımcın olsun ınsallahh
bız de merak edıoz valla o yuzden haber beklıoz hep

edutum optum bende senııı

kıvrck sultan nabeer kız calıstın mı bakıyım :1hug:
Allah yardımcın olsun
her okudugun anında gırsın kafana ınsallah :Saruboceq:
esımı beklıom markete gıtmek ıcın arada bakıyım dedım

kacıom ben ıyı bak kendıne

resim eklemişsin ona bakıyodum tatlım maşallah çok güzel çıkmışlar rabbim ikisinide birbirine hayırlı kılsın inşallah

ohh ohhh massallahh halevimm insallah guzel haberi senden ve eduttan alicaz gibime geliyor bu ayy:Saruboceq:
günaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı

aşılama raporum çıkmış kızlar:)))
canim hayirlisi insallahh . reglin de gelmez o raporada ihtiyac kalmaz insallahh:Saruboceq::Saruboceq:
ee daha ne var ne yok...ramazan geldi.ilk iftar menüleri hazır mı? 1 haftadır düşünüyorum. kayınvalidemde gelicek :sinifsinif:
hos geldin canim AKSAMA NE YEMEK VAR topigine bak ben hep oradan faydalaniyorum k.k hatunlari guzel menuler hazirliyoalrr dogrusu:lepi:
saglikla al bebisini insallahh canimm:Saruboceq:

selam kızlaaarrr nasılsınız bakalım??

bende az kalsın doğuruyodum ama direkten döndüm... şu an istirahat ediyorum. sıcaklar çok zorluyor. varmı doğum yapan? hamiş kalan vs?
hamis kalan yok ama dogum yapan arkadaslar var guzelim sirayla gelyio bebislerimizzzhihoyyythihoyyyt

kizlar esim evde oldugundan pek vakit bulamyiosrum k.k ya o yuzden ayri kaldik sohbetlerde yahuu sinirden catliacam nerdeyseeakannehir

günaydın kuzular...adetim bugğün gelecek galiba...kasıklarım sızım sızım sızlıyor

günaydın kuzular...adetim bugğün gelecek galiba...kasıklarım sızım sızım sızlıyor

günaydın tatlım sen adet olarak nitelendirme ne gelirse gelsin yeterki hayırlı gelsin kafayı odaklayıp erteletme Allah hayırlsını nasip etsin

günaydın tatlım sen adet olarak nitelendirme ne gelirse gelsin yeterki hayırlı gelsin kafayı odaklayıp erteletme Allah hayırlsını nasip etsin

öyle kuzum...hayırlısı benim canımı sıkan keşke bebek olsa ama dün dayanamadım test yaptım tek çizgi hemde nasıl koyu... e pko luyken en korktuğum adet düzensizliği...e raporda bildiğim kadarıyla süreli.... aman düşündükçe düşün....düşündükçede olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…