- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.981
öyle kuzum...hayırlısı benim canımı sıkan keşke bebek olsa ama dün dayanamadım test yaptım tek çizgi hemde nasıl koyu... e pko luyken en korktuğum adet düzensizliği...e raporda bildiğim kadarıyla süreli.... aman düşündükçe düşün....düşündükçede olma
canım benim keşke yapmasaydın testi boşver düşünmemeye çalış desemde öle olmuyor biliyorum umarım aşılamanın ilk seferinde bebişin konuverir göbüşüne de bu tatlı sıkıntılar mazide kalır inşallah canım.
saolasın canım ınsallah her daım mutlu olurlarrrresim eklemişsin ona bakıyodum tatlım maşallah çok güzel çıkmışlar rabbim ikisinide birbirine hayırlı kılsın inşallah
gunaydın edutum naban bakalım ...günaydın kuzular...adetim bugğün gelecek galiba...kasıklarım sızım sızım sızlıyor
lorkem naber...bu arada yarın ramazan allah hepimize güç kuvvet versin arkadşlarım.... çok sevrim ramazanı ....bu şehirde yanlız olsamda...çünkü aile ile kalabalıkla ramazan ramazan oluyor
saolasın canım ınsallah her daım mutlu olurlarrr
gunaydın edutum naban bakalım ...
yahu sen dusunme bakalım reglını gelırse gelır zaten...
raporun suresı gıbı bısey de bılmıom ama onu bı ara doktoruna sor ıstersen aklında bıseyler kalmaz en azından ...
yanı kan testı yapıp emın olup ıstersen adet sokturucu alırısın duruma gore doktorunla gorusup
halevım sen nasılsın bakalım
calısmalar aynı yogunlukla devam edıyormuuuu aklinialirimsmile
günaydın tatlım çalışmalara bugün başlıyoruz Allahın izniyle :Saruboceq: dün eşimle çok komiktik acaba yapsak mı yapmasak mı diye düşünüp durduk yapsak nolur yapmasak nolur dedik sonra da uyumaya karar verdik:fisfisfis
ıyılık canım benımmm
bende dun sabah 6 da evdeydım esımı ugurlayıp 8 de yattım 11 de kalktım temızlıgımı yaptım
bugun bende mukabele baslıo ınsallah ogle namazından sonraa
bugun ne de olsa oruc yok dıye bı kekle yapıom dıom yanına da soguk bıseyler ıkram ederım
sonra 30 gun ıkram yok nede olsa sempatiksalakcinni
valla bende ramazanda kendımı cok farklı hıssedıom dedıgın gıbı ama kalabalıkta daha anlamlı oluyo
bızde gecen sene esımle uzulmustuk burda kımsemız yok pek nası gececek dıye
ramazan sonu bı baktık kı
sadece 1 gun evde 1 gunde dısarda basbasa ıftar yapmısız opuyorumnanaktan
ıyılık canım benımmm
bende dun sabah 6 da evdeydım esımı ugurlayıp 8 de yattım 11 de kalktım temızlıgımı yaptım
bugun bende mukabele baslıo ınsallah ogle namazından sonraa
bugun ne de olsa oruc yok dıye bı kekle yapıom dıom yanına da soguk bıseyler ıkram ederım
sonra 30 gun ıkram yok nede olsa sempatiksalakcinni
valla bende ramazanda kendımı cok farklı hıssedıom dedıgın gıbı ama kalabalıkta daha anlamlı oluyo
bızde gecen sene esımle uzulmustuk burda kımsemız yok pek nası gececek dıye
ramazan sonu bı baktık kı
sadece 1 gun evde 1 gunde dısarda basbasa ıftar yapmısız opuyorumnanaktan
neyse dusunmekle olmuyo bılıyorsun uyumakla en ıyısını yapmıssınız bence de ...
hadı bakalım bugun buyuk gun yaniiii aklinialirimsmile
gunaydın bafoocanSENİN EVİNDE Mİ 30 GUN BOYUNCA OKUNACAK. AYY NE GUZEL ALLAH KABUL ETSIN. BENDE EVE TASINDIKTAN SONRA BIR MEVLUT OKUTAMADIM HALA ICIMDE UKTE KALDI ARTIK BEBEK DOĞUNCA KISMETSE...
şimdiden allah hepinizin dualarını, oruçlarını,ibadetlerini kabul etsin. Ülkemize ve tüm müslümanlara huzur, sağlık, barış getirsin.
le dolsun tüm kucaklar inşallah
herkse günaydınnnnnnnnnn:teytey:
günaydın millet
test yaptım her zaman ki gibi negatif çıktı
üzüldümj aslında ama eskisi kadar çok degil
ilk defa bu sefer önümüzdeki 2 ay hamile olmak istemiyorum
hem rahatça orucumu tutmak için hem rahat sınava çalışmak için hemde tatilime gidebi,lmek için
ama yine de üzüldüm ben ya ne kadar kendimi kandırmak istesem de uffffff :1no2:
gunaydın caaanım benım ...
sen teste bakma bosver ne zamandıkı senın gunun bu ay yazdırmamıstın ya bızde bılmıoz tabıkı...
sen gelecek gelmeyecek dıye dusunme
dedııgın gıbı onunde planladıgın seylere bak
hayırlısı ne zamansa o zamanı beklıoz sabırla ınsallah
bugün yarın olur canım bekliyorum
mukabeleler hayırlı olsun orda olsam bende gelirdim ne kadan güsel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?