Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kıslarrrr
ben geldiimm
nasılsınızzz
lorkem ayneenn bende sinir oluyorum o göğüs büyütücü reklama..yav işyerindeyiz biri görcek rezil olcam yaaa

ben kaçıyorum sonra yine gelirim
hadı kolay gelsın canım Allah zıhgın acıklıgı versın

bılgı kupu gunaydın ne o sabah sabah hayırdır sempatiksalakcinni

günaydın kıslarrrr
ben geldiimm
nasılsınızzz
lorkem ayneenn bende sinir oluyorum o göğüs büyütücü reklama..yav işyerindeyiz biri görcek rezil olcam yaaa

ayy hakkaten sızın ıcın daha zor yanı pat dıye bırı dıkılse yanınna neye bakıo bu kadın dıcekk
ne o memnun degılmısın falan delikafadulden

günaydın lapacım bilgiler için teşekkür ederim ama klomifen sitrat bu bizim kullandığımız klomen ilacı mı demek

Günaydın hanımlaaarrrrr... Nasılsınız?

Bu akşamki sahur menüleri hazır mı kafanızda? hadi biraz kopiş verin.

günaydın lapacım bilgiler için teşekkür ederim ama klomifen sitrat bu bizim kullandığımız klomen ilacı mı demek

Evet canım klomen'in etken maddesi.. Klomen ilacın ismi Klomifen sitrat bu tarz ilaçlardaki etken madde

günaydın tatlım teşekkür ederim bilgi için

evet halevcim.. bildiğimiz klomen ilacı.. etken maddesi klomifen sitrat klomenin...

lorkem sorma sabah sabah ışık tutayım aydınlatayım ortalığı dedim =)))))))))))))))))))))))
doğum izninne çıkıcam ağustos sonu.. bende bilgisayarımı temizliyorum..orda buldum bunları..zamanında çok araştırmıştım da..sizinlede paylaşayım dedim

Ayseeelll dün seninle pek denk gelemedim... Sen 2'li testinin sonucundaki serbest beta-Hcg dedikleri hormon değerinin kaç çıktığını hatırlıyor musun?
Free Beta-Hcg , fB-hCG , yada serbest Beta-Hcg diye yazabilir.

Ayseeelll dün seninle pek denk gelemedim... Sen 2'li testinin sonucundaki serbest beta-Hcg dedikleri hormon değerinin kaç çıktığını hatırlıyor musun?
Free Beta-Hcg , fB-hCG , yada serbest Beta-Hcg diye yazabilir.

ayy ben unuttum evde bakmaya =(((
sıcaktan yarı baygın olduğum için beynim çalışmıyor akşamları =(((

Günaydınlar şekerler
gunaydın hosgeldın ayselım nasıl ayaklarının durumu daha ıyıdır ınsallah

bu aksam bende borek var sıgara boregı ama kızartmıcam fırında yapıcam
esımınde benımde mıde kotu doktor ona kızartma yeme dedı artık
yanında da kahvaltılık bızım genelde kahvaltılık yanına ekstralar olur
bıdeee tavsıye ederım erıstenız varssa cok guzel tok tutuyor ıcınde bol yumurta oldugu ıcın
bız gecen sene sahurda hep yedık peynırlı salcalı vs
kııız sen dogum ıznıne cıkınca nabıcaz
evde bılg varmıydı
haberlesebılecekmıyız bırımızde numaran falan olursa memnun oluruz

ayyyyy kızlar içimde acayip sıkıntı var hayır olur inşallah
hayır olsun de 5 felak 6 nas oku kotu dusunmemeye calıs canım

Bizde de genelde kahvaltılık bişeyler yenir yanında da börek,açma,makarna v.s. bişeyler olur mutlaka... Bu sene kocişim çorba istedi.. Bende akşama çorba yapıcam,kahvaltılık bişeyler çıkarıcam bide börek yapmayı düşünüyorum... Ama erişte de güzel fikirmiş aslında.

ayy ben unuttum evde bakmaya =(((
sıcaktan yarı baygın olduğum için beynim çalışmıyor akşamları =(((

Önemli değil hayatım.dert etme... Ben sadece bir şeyin teyidini yapmaya çalışıyorum.
Cinsiyet belirleme topicinde bir konu var 2'li test hcg değerine göre cinsiyetler diye...
Burdaki iddiaya göre yapılan 2'li testte çıkan serbest beta-Hcg değeri 1-30 arası ise bebeğin cinsiyeti yüksek olasılıkla erkek oluyormuş eğer 50 nin üzerinde ise çok yüksek ihtimal kız oluyormuş...
35-50 arası ise normalde erkek diye yorumlanıyor ama şaşmaların olabildiği bir aralıkmış.
Topicteki bir çok kişinin tutuyor ama tutmayanlar da var tabii.. mesela 68 falan çıkıp erkek bekleyenler... yada 43 falan çıkıp kızı olacaklar.
Bende sizlere de sorayım dedim.Nasıl olsa cinsiyetleri kesinleşti sizinkilerin.

ya kuzum desene konu bu diye... ben sana hemen söyleyeyim.... bende cinsiyet öğreneceğim haftalar aynı muhabbeti yaptım... eylül anneleri topiğindeydim o zaman.. herkes değerlerini yazdı..sonra cinsiyetler tek tek öğrenilince o muhabbetin geyikten ibaret olduğunu bir sürü örnekle gördük....
sanada o muhabbte çok takılmamanı ve cinsiyetle o değerin hiç ilgisi olmadığını söylemek isterim =)))))
birde ben doktora sordum erkek olursa karın sivri kız olursa yanlara doğrumu olur diye.... öyle şey olmaz minicik bir bebek o nasıl olurda bir karını sivriltir yada genişletir dedi.. kız bebekle erkek bebek arasındaki tek fark minicik pipisi başka bir fark yokki dedi.. tek etken annenin rahminin yapısı, iç karın boşluğu falan dedi...
işte durum bu şekerim... azcık sabırlı olup cinsiyetini göstermesini beklemekten başka çare yok gibi görünüyo =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…