- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.021
ya kuzum desene konu bu diye... ben sana hemen söyleyeyim.... bende cinsiyet öğreneceğim haftalar aynı muhabbeti yaptım... eylül anneleri topiğindeydim o zaman.. herkes değerlerini yazdı..sonra cinsiyetler tek tek öğrenilince o muhabbetin geyikten ibaret olduğunu bir sürü örnekle gördük....
sanada o muhabbte çok takılmamanı ve cinsiyetle o değerin hiç ilgisi olmadığını söylemek isterim =)))))
birde ben doktora sordum erkek olursa karın sivri kız olursa yanlara doğrumu olur diye.... öyle şey olmaz minicik bir bebek o nasıl olurda bir karını sivriltir yada genişletir dedi.. kız bebekle erkek bebek arasındaki tek fark minicik pipisi başka bir fark yokki dedi.. tek etken annenin rahminin yapısı, iç karın boşluğu falan dedi...
işte durum bu şekerim... azcık sabırlı olup cinsiyetini göstermesini beklemekten başka çare yok gibi görünüyo =)
slmm arkadaşlar bende geldimmm a.s.
Fakat aynı haftalarda yapılmış kişilerin test sonuçlarına bakılınca (genelde 12. hafta) çoğu doğru çıkmış...
Birde bizim klomen topicinde bir arkadaşın doktoru hamileliği öğrendiğindeki kan beta-hcg sinin değerine görede bir tahmin yapıyormuş ve bunun açıklamasında da erkek bebeğin beta hcg'yi kullandığını bu nedenle kanda daha az mikarda beta hcg kaldığını sonucun emsallerine göre düşük olduğunu kız bebekte ise beta hcg nin tamamen salgılandığı için kanda daha yüksek çıktığını söylemiş.
deneyın bence erısteyı tabı hazırlarını bılmıom hıc almadım ama ev yapımı olan super ...Bizde de genelde kahvaltılık bişeyler yenir yanında da börek,açma,makarna v.s. bişeyler olur mutlaka... Bu sene kocişim çorba istedi.. Bende akşama çorba yapıcam,kahvaltılık bişeyler çıkarıcam bide börek yapmayı düşünüyorum... Ama erişte de güzel fikirmiş aslında.
lorkem..evde laptop var ama internet yok.... fırsat bulupda araştıramadımki şu taşınabilen internet paketlerini... uygun olan bi tanesinden alıcam.... irtibatı koparmıcaz yannii =)) bebişten fırsat bulupda girebilirsem tabi =))))
cep telimide veririm.. doğum olduğunda msj atarım...liste yaptım zaten haber verilcek kişiler diye =)
Hoşgeldin canım... Nasılsın?
hoşgeldin fıstık..naber nasılsın..
12 hafta olmuşsun maşallaahhh..riskli zamanları geçmişsin artıkın
hoşgeldin canım
hosgeldınız gultun hanım nasılsınız bakalımmmm
hoşbulduk lapaciim iyiyim çok şükür valla zaman akıp gidior allah sağlık versin hepimize bebişlerimize seninde az kaldı ya ne guzel valla zamanında gelsin minik erkeğimiz hadi bakalım zemuszemus yatağınıda aldınmı
bısey sorucam topıge yenı katılanlar gıbı olacak ama delikafadulden
ya bu yumurtlama zamanında kı akıntı hanı uzayan
o geldıgınde yumurta buyumusmu demek olmus mu demek yoksa o akıntı catladıgına delalet mı :uhm:
biz sahur yapamayacağız eşim sıcaklarda tutamam diyor bende bebek düşündüğümden dolayı vitaminlerden düşmek istemiyorum zaten midemde eskisi kadar direçli değil açlığa
vallahi o kadarını bilemiyorum gayecim...
dediğim gibi bizde cinsiyet öğrenme haftalarında bu muhabbeti çok yaptık.. herkesi kıyasladık... ve gördükki b-hcg değeri ile cinsiyet uyuşanda var ama uyuşmayanda çok var... bu bilgi doğrumudur değilmidir bilemiyorum o nedenle...
mesela benim 5+5 de b-hcg değerim 30188 çıkmıştı... normal değer aralığı o hafta için 158-31795 mIU/mL.... benimki epey yüksek çıkmış..
deneyın bence erısteyı tabı hazırlarını bılmıom hıc almadım ama ev yapımı olan super ...
annemde kayınvalıdemde doldurdu saolsun gelırken
Ayy dayanamıyorum yaaa... hemen belli olsun ona göre bişiler bakınmak istiyorum... bebişime ilk hediyesini almak istiyorum.hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın yine cinsiyet muhabbeti geçio dur azcık sabırlı ol kaydirigubbakcemile3
aldım çok şükür..artık eksik bişi kalmadı.. bu h.sonuda yıkayıp güzelce tülücem hepsini..hazır edicem.. ne oluurrrr ne olmmaaazz =)
Kendini çok dirençli hissetmiyorsan zorlamanın da bir manası yok diye düşünüyorum. Eşinin çalışma koşulları da çok zor.Hele ki bu yıl 16 saat falan oruçlu kalınacak.Süre çok uzun ve sıcaklar çok fazla.
Bakalım belki bu gidişimde gözükür... yarın randevum var sabahtan.
Bende de biraz ev eriştesi olacaktı bakiim eğer isterse eşim yapayım sahura.
Ayy dayanamıyorum yaaa... hemen belli olsun ona göre bişiler bakınmak istiyorum... bebişime ilk hediyesini almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?