Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ben kendime şaşarak çok sabırlı davrandım.. hiç birşey almadım.... çünkü zaten ne alınır, hangi boyutta alınır, bebek eylülde doğacak ne giyer bilmiyordum.. araştırdım öğrendim listeler yaptım ve 7. ayda aldım ihtiyaçlarını..iyikide öyle yapmışım hiç gereksiz birşey almadım...

lorkem ben ne zamandır ugraşıyorum sadece bir ya da iki kere o uzayan akıntı oldu başkada olmadı
ama burdan bi çok kişi o uzayan akıntısı hiç olmadan hamiş kaldıgını söylemişti
yani ne yapılması gerektigi hala anlaşılmış diil
bugün eşimin yanında çalışan sekreterin eşinin hamile oldugunu ögrenmişler
eşim aradı beni nasıl heycanlı bu ay çok umutluyum hadi bi an önce test yapta bizde sevinelim dedi kapattı telefonu
diyemedim ki sonuç negatif diye

bende bilmiorum valla sorup oğrencez artıkın

kaydirigubbakcemile3 Yaa bende dayanamıyorum... aslında ortak renklerde bişey almak istiyorum... Mesela beyaz,yeşil,turuncu,mor falan olabilir... Eşime kalsa bebek doğmadan hiç bişey almazmış... Dedim çocuğu cıbıl bırakcan herhalde... yok asma yaprağı takarız önüne arkasına diyor kaydirigubbakcemile3

İnşallah gösterir yaa... 13. hafta oluyor neredeyse... Aslında tam 13. hafta gidecektim Cuma günü ama bizim merkez taşınıyor o gün ve randevuyu 2 gün erkene aldılar.
Ultrasondan önce çikolata yiyeceğim belki hareketlenir ve etkisi olur...
Valla yüksek ihtimalle bir tahmin yapsınlar ben ona göre yine de ortak renklerde bişiler alcam ilk hediye olarak Aslında bebişimin ilk hediyesini Sebin teyzesi getirmişti turuncu-beyaz çorapları var.
Annem bana hamileyken hep erkek demişler.son 10 gün kala kız olduğum anlaşılmış
kaydirigubbakcemile3

yavrum benim kıyamam sana sende eşinde gayet sağlıklı insanlarsınız şu doktor olayını çözseniz olacak yavrum olacak

Allah razı olsun canım benım sızın dualarınız kabul olur ınsallah suan
çatladığına delalet şekerciimmm
yahu benım o zaman bı kac yumurtam oluo sanırım bazen ve sıra sıra catlıyolar
cunku ben o akıntıyı cok barız hıssederım hep gecen hafta bı salı bı ctesı oldu o akıntıdan
bıde bu sabah oldu sımdıde sag kasıgımda batıyo
ben gecen hafta olunca kacırdık dıe dusundum de esım yoktu ya
sımdı bu sabahda olunca aksama guzel bıseyler dusuneyım bariii Şeniz

Bakalım belki bu gidişimde gözükür... yarın randevum var sabahtan..
en guzelı en hayırlısı neyse o olur ınsallah saglıklı guzelce gelır bebıslerınız...
ama ben gayenın paşası dıyorum hep

lorkeee çalış çalış sen es geçirme kocişede yeni kavuştun aklinialirimsmile
calısıcam valla nabalım
calısmayana ekmek yok sempatiksalakcinni

canım gecen ay bılıyorsun 21. gunde o akıntıyı gordum tam 14 gun sonra reglım geldı
herkeste barız olmuyomus o akıntı ama benım cok barız oluyor her seferınde
neyse nasıb bız elımızden belimizden sempatiksalakcinni gelenı yapıcaz beklıcez
sen de uzme canını daha 2 gun varmıs teste guvenme hemen
negatıfsede negatıf zaten senın sınavın tatılın var

kız nabmıssın sen 10 gun kalana kadar parmagınımı koydun acaba oraya delikafadulden
ana babayı keklemek ıcın
aman senınkıde sana benzerse yandın

Aslında bu onu biraz daha hareketlendirir...Bu ay bu kadar ümitlenmişken negatif sonuç duyması ona senin hissettiklerini biraz daha yakından hissettirir ve bence bu konuda daha atak hale gelir...
Bana sorarsan çoook önceden eşinin harekete geçmesi gerekiyordu... onu bunu bahane etmeden gerekirse 5 saat yol gidip dönüp bu işe artık daha ciddi bir boyuttan yaklaşmanız gerekiyor... Bunu infertiite olarak nitelendirme... Gerçekten infertilite yaratan biyolojik bir sorun da olabilir sadece stres kaynaklı da olabilir...
Önemli olan bu işe artık tıbbi destekle devam etmeniz...
İnşallah hakkınızda hayırlı olan neyse o olur...
Şimdi sen derslere de başladın kafan daha rahat... Hayattaki önceliğini değiştirdin şu an onun için çabalıyorsun bana öyle geliyor ki bu değişim sana olumlu şekilde dönecek.Belki sınavda istediğin başarıyı yakalayamaya bilirsin ama inanıyorum ki bu arada bebişini kazanmış olacaksın...

gaye kusura bakma işim çıktı cevap yazamadım
ben 2li test yaptırmadım direkt 4lü test yaptırmıştım
benim sıpayı dr 10 haftalıkken anlamıştı sonra 12.hafta da onayladı
sonra dr um değişti 16. hafta da yeni dr da aynı şeyi söyledi
elindeki cihazlarda çok etkili

yavrum benim kıyamam sana sende eşinde gayet sağlıklı insanlarsınız şu doktor olayını çözseniz olacak yavrum olacak
öyle bi bahsediyosunuz ki sanki doktora gitsek hemen çocuk olacak
al işte lorke gittide noldu 1 ay dkh kullanmak zorunda kaldı kist oldu dengesi bozuldu
biz saglıklı insanların tedavisi yok bi degeride yok
ama pkoluları hemen alıyolar tedaviye

yok canım benim adetlerim düzenli test yok diyosa yoktur bu kesin

kız nabmıssın sen 10 gun kalana kadar parmagınımı koydun acaba oraya delikafadulden
ana babayı keklemek ıcın
aman senınkıde sana benzerse yandın

aynen öyle olmuş canım parmağımı koymuşum pipi taklidi yapmışım kaydirigubbakcemile3:roflol:
Allahtan genelde hep ortak renklerde şeyler hazırlamışlar.erkek kıyafetleriyle kalakalmamışım.

öyle degil işte
eşimin içi yanıyo farkediyorum
adamın elinden gelen bişey yokki
burda götürdü doktora defalarca adam aşılama bile ayarlattı bana
ama trabzona onun gitme işi çok çok çok zor
adamı gece uyutmuyorlar ki sürekli çagırıyolar trabzona yollatcaklar
hem size bu yo az geliyor yolu bi gitseniz o zaman hak verirsiniz bana
en son bi doktor virajı alamadı ve uçuruma yuvarlandı
sizin eşiniz olsa her iki günde bir yumoş takibi yaptırmak için sizi yalnız o yoldan gönderir mi

canım sen benım olaya bakma benımkı resmen daldı olaya yanı gunde 2 klomenle
yumurta takıbı bıle yapmadan
duzgun bı doktora gıttıgımızde bu sekılde olmayacak ınsallah
ben bayramdan sonrakı ılk reglımın 3.gunu gıdıyorum ınsallah
sen de bana katıl oldumu herseyımız aynı zamanda tedavıye baslamamızda aynı zamanda olsun olumunekankayizsmile

ilkinde olmasa ikincide olur üçüncüde olur ama olur bende bir yıl uğraştım olmadıkça doktora gittiğimde beni resmen kovuodu gayet sağlıklısın git kendin dene die ben ısrar edttimde klomenle başlattı.doktorla devam etmek onun yonlendirmesiyle hareket etmek gayet rahatlatıcı oluo stresten uzaklaşıosun benim duşuncelerim bu.lorkeye gelince onun doktorunun hatası yumurtası gayet buyuyen kıza gunde 2 tane klomen vermesiydi bence doktorun iyisini bulmakta sizin şansınıza kalıor.

tam bayramda adet görücem canım yine 1 ay beklemem gerekecek kısmet napalım bizimde sınavımız bu demekki nasıl olcak bilmiyorum ama ya sabır dicez

oda imkansız burda iyi bi doktor bulmak
zaten şubat mart gibi evi taşıycaz ben annemlerin yanına gidicem eşimde askere
hepsi saçma yalan hayal gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…