- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.061
öyle bi bahsediyosunuz ki sanki doktora gitsek hemen çocuk olacak
al işte lorke gittide noldu 1 ay dkh kullanmak zorunda kaldı kist oldu dengesi bozuldu
biz saglıklı insanların tedavisi yok bi degeride yok
ama pkoluları hemen alıyolar tedaviye
oda imkansız burda iyi bi doktor bulmak
zaten şubat mart gibi evi taşıycaz ben annemlerin yanına gidicem eşimde askere
hepsi saçma yalan hayal gibi geliyor
gayeee cok guzel yazmıssın sonuna kadar arkandayız...
kızlar ben cıkıyorum komsular gelır sımdı
sızlerde ogle yemegıne gıttınız sanırım...
hadı gorusuruz tekrarr
sagol canım Allah razı olsunHadi Allah kabul etsin canım...
ben geldim...doktra gidip raporumu aldım ilacımı yazdırdım....2. günü adetinin gel dedi ultrasonla bakıp kullanıp kullanmayacağımıza karar vericez dedi....gittim 1 eczanedende alıcam tam...doktor yazmış reçeteyi bugüne rapor yarın tarihli....elim boş döndüm sıcakta((
ben geldim...doktra gidip raporumu aldım ilacımı yazdırdım....2. günü adetinin gel dedi ultrasonla bakıp kullanıp kullanmayacağımıza karar vericez dedi....gittim 1 eczanedende alıcam tam...doktor yazmış reçeteyi bugüne rapor yarın tarihli....elim boş döndüm sıcakta((
sagol canım Allah razı olsun
olsun edutum kafan rahatlamıstır nabalım yarın yıne gıdersın bu bebeler bızı cok yoruyo gelınce alırız hesabını artık ınsallah
Tüh yaaa neyse vardır bir hayır herşeyde... Yarın düzeltir inşallah alırsın ilaçlarını...
Bebe doğduğunda sende onu zırt pırt bakkala yolla... ekmeği alsın gelsin Aaaa şekeri unutmuşum hadi onuda al dersin :roflol: koştursun azcık sıpalar... biz çok koştuk.
kaydirigubbakcemile3
Yaa bende dayanamıyorum... aslında ortak renklerde bişey almak istiyorum... Mesela beyaz,yeşil,turuncu,mor falan olabilir... Eşime kalsa bebek doğmadan hiç bişey almazmış... Dedim çocuğu cıbıl bırakcan herhalde... yok asma yaprağı takarız önüne arkasına diyor kaydirigubbakcemile3
İnşallah gösterir yaa... 13. hafta oluyor neredeyse... Aslında tam 13. hafta gidecektim Cuma günü ama bizim merkez taşınıyor o gün ve randevuyu 2 gün erkene aldılar.
Ultrasondan önce çikolata yiyeceğim belki hareketlenir ve etkisi olur...
Valla yüksek ihtimalle bir tahmin yapsınlar ben ona göre yine de ortak renklerde bişiler alcam ilk hediye olarakAslında bebişimin ilk hediyesini Sebin teyzesi getirmişti turuncu-beyaz çorapları var.
Annem bana hamileyken hep erkek demişler.son 10 gün kala kız olduğum anlaşılmış
kaydirigubbakcemile3
Allah razı olsun canım benım sızın dualarınız kabul olur ınsallah suan
yahu benım o zaman bı kac yumurtam oluo sanırım bazen ve sıra sıra catlıyolar
cunku ben o akıntıyı cok barız hıssederım hep gecen hafta bı salı bı ctesı oldu o akıntıdan
bıde bu sabah oldu sımdıde sag kasıgımda batıyo
ben gecen hafta olunca kacırdık dıe dusundum de esım yoktu ya
sımdı bu sabahda olunca aksama guzel bıseyler dusuneyım bariii Şeniz
canım gecen ay bılıyorsun 21. gunde o akıntıyı gordum tam 14 gun sonra reglım geldı
herkeste barız olmuyomus o akıntı ama benım cok barız oluyor her seferınde
neyse nasıb bız elımızden belimizden sempatiksalakcinni gelenı yapıcaz beklıcez
sen de uzme canını daha 2 gun varmıs teste guvenme hemen
negatıfsede negatıf zaten senın sınavın tatılın var
lorkem ben ne zamandır ugraşıyorum sadece bir ya da iki kere o uzayan akıntı oldu başkada olmadı
ama burdan bi çok kişi o uzayan akıntısı hiç olmadan hamiş kaldıgını söylemişti
yani ne yapılması gerektigi hala anlaşılmış diil
bugün eşimin yanında çalışan sekreterin eşinin hamile oldugunu ögrenmişler
eşim aradı beni nasıl heycanlı bu ay çok umutluyum hadi bi an önce test yapta bizde sevinelim dedi kapattı telefonu
diyemedim ki sonuç negatif diye
bir mucize yaratmak ne kadar zormuş
anneme bi kere daha teşşekkür edicem beni taşıdığı için
valla vardır hayır.... ne kadar ödeyeceğim acaba sen almışmıydın iğnelerini?
slm hatunlarrr
nasılsınız ben iyiyim
zeytin hoşgellddiinn.... biz iyiyiz sen nasılsın?
ha bu arada gayecim yazdığın o uzuuuun yazıya aynen katılıyorum... bu kıvırcık hatun kişisine sorucam ben işte bende hamileyim kızlar dediğinde
kızlar dün ne oldu alışveriş yapıp eve geldik eşim arabanın bagajında tavuğu unutmuş "şimdi bi sıpa olsaydı da git şunu getir derdim" dedi :sinifsinif:
kızlar dün ne oldu alışveriş yapıp eve geldik eşim arabanın bagajında tavuğu unutmuş "şimdi bi sıpa olsaydı da git şunu getir derdim" dedi :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?