- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.081
Olacak inşallah Halev'cim.Allahın izniyle çok tatlı bir bebişiniz olacak.Fakat "git şunu getir" dendiğinde getirir mi yoksa "yaa işim var şimdi baba/anne" mi der bilemem... Şimdiki gençlik biraz asi.
size bagajdan tavuk alcak yardımcı mı lazıımm..aaaa..... çocuk o ayol... tavuğu inip kendi alacak =)
selam kızlarrrr ben geldim gittim bebişimi gördüm henüz daha küçükmüş 2li test için 2 hafta sonra gitcez inşallahbüyümüş kız teyzeleri çok mutlu oldum gözümün önünden hiç gitmiyo doktor gözterdi burdaki çıkıntıdan ayakları pırtlıcak burdan elleri dedi 10+3 görünğyomuş herşey normal dedi mutlu olduk geldik....
selam kızlarrrr ben geldim gittim bebişimi gördüm henüz daha küçükmüş 2li test için 2 hafta sonra gitcez inşallahbüyümüş kız teyzeleri çok mutlu oldum gözümün önünden hiç gitmiyo doktor gözterdi burdaki çıkıntıdan ayakları pırtlıcak burdan elleri dedi 10+3 görünğyomuş herşey normal dedi mutlu olduk geldik....
orası öle ama küçükken herhalde laf edemez dimilmaz:
tabisi tavuğu getirecek yardımcı istemiyoruz ama yorucu bir iş ve gün sonunda eve çıkmışsan ve inmeye takatin yoksa arada ufaklığı yollamak iyi olur gamyoncuiremsu
orası öle ama küçükken herhalde laf edemez dimilmaz:
tabisi tavuğu getirecek yardımcı istemiyoruz ama yorucu bir iş ve gün sonunda eve çıkmışsan ve inmeye takatin yoksa arada ufaklığı yollamak iyi olur gamyoncuiremsu
abowww etmez olurlar mııı... çok feci şimdiki bebeler... Geçen haftalarda eşimin arkadaşları ile pikniğe gitmiştik 4,5 yaşında oğulları var... Bir çene bir çene anlatamam... Sanırsın karşında koskoca adam var.
Eşim şaka yaptı mangalları sadece ben yiicem,ben yaptım ben yiicem dedi... Gitti eşimin yanına 'Orhan amca sen varya çok vicdansız bir insansın.Senin yaptığın etlere kalmadık' dedi... :roflol:
maşallaahh minik kuzuyaaaa.... hep böyle güzel olsun gelişimi...
hadi gözünüz aydınnnn.....
bak ben sana olacğı söyleyeyim halevcim... yorucu bir gün sonunda işten eve geliceksin hadi kuzum inde şunu al arabadan diceksin... sana büyük insan gibi cevabını verecek..sonrada hadi benimle oyun oynayıınnn diye ağlayacak.. tepenizden inmeyecek... =)) sen aşağı inip tavuğu aldıktan sonra saatlerce çocukla oynayacaksın...
nerde kaldı yorgunluk? =) yok.. çocuk olan evde yorgunluğa pek yer olmuyor ne yazıkki... senden beklediği tek şey ilgi... ilgi... ilgi... oyun... sevgi...
hah işte aynen böyle olacak... yada diyeceksin ki "hadi kızım/oğlum arabada şunu unutmuşum bi getiriver" hemen cevap yapışacak " Öfff anne yaaa şimdi gidemem .... ile oynuyorum" ve sen başka çaren olmadan gidip kendin alacaksın unuttuğun şeyi.Sonrada eve dönüp o yorgunlukla çocuğunu eyleyeceksin.
Yani eşininki sadece hayalden ibaret şekerim... Kendini kandırmasın boşuna... gidip unuttuklarını almaya alışsın.
maşallaahh minik kuzuyaaaa.... hep böyle güzel olsun gelişimi...
hadi gözünüz aydınnnn.....
bak ben sana olacğı söyleyeyim halevcim... yorucu bir gün sonunda işten eve geliceksin hadi kuzum inde şunu al arabadan diceksin... sana büyük insan gibi cevabını verecek..sonrada hadi benimle oyun oynayıınnn diye ağlayacak.. tepenizden inmeyecek... =)) sen aşağı inip tavuğu aldıktan sonra saatlerce çocukla oynayacaksın...
nerde kaldı yorgunluk? =) yok.. çocuk olan evde yorgunluğa pek yer olmuyor ne yazıkki... senden beklediği tek şey ilgi... ilgi... ilgi... oyun... sevgi...
abowww etmez olurlar mııı... çok feci şimdiki bebeler... Geçen haftalarda eşimin arkadaşları ile pikniğe gitmiştik 4,5 yaşında oğulları var... Bir çene bir çene anlatamam... Sanırsın karşında koskoca adam var.
Eşim şaka yaptı mangalları sadece ben yiicem,ben yaptım ben yiicem dedi... Gitti eşimin yanına 'Orhan amca sen varya çok vicdansız bir insansın.Senin yaptığın etlere kalmadık' dedi... :roflol:
Edutcan... bak yine eski dosyalarımdan çıktı... Daha yüksek LH ve daha düşük FSH direkt PCO nedeni oluyomuş..
PCO olgularının %70 inde LH/FSH oranı artmıştır.
Yaa kızlar sizin menülerde neler vardı bugün? ben bi türlü yiyemedim öğle yemeği... makarna yapayım diyorum ama çok üşendim...Çok sıcak hava.mutfağa girmek istemiyorum.
döner pilav yoğurt mercimek çorbası ezme salata meyva suyu
Yaa kızlar sizin menülerde neler vardı bugün? ben bi türlü yiyemedim öğle yemeği... makarna yapayım diyorum ama çok üşendim...Çok sıcak hava.mutfağa girmek istemiyorum.
dün arkadaşımda FSH yüksekti dimi hatırlamıyorum
evet öyleydi.. benimde öyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?