- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.101
Toyga Çorba (yarma-nohut var içinde)
İzmir Köfte
Bahar Salata
Cevizli Tel Kadayıf
valla gaye şu yemek konusunu açıyosun benim irademi deniyosun sanırım sen =))
bizde yemek yok.. multinet veriyolar..dışardan yiyoruz =((( o yüzden ne yazıkki böyle güzel menülerimiz olmuyo....
sizin menüde süpermiş bugün
Şekerim kimse Edutcan kadar şanslı olamaz herhalde... hiç kötü bir menü çıkmıyor.
yani odamı pko sence
ve o yüzden ben kadar şişko...ya kızlar adet olmadım ya yazrın oruç tutsammı sizce..olursam bozarım dimi
tutmak istiyorsan eğer tutmalısın.. eğer olursan dediğin gibi bozarsın.. ama olurmuyum acaba diye tutmamazlık etmek doğru değil
hele şu yediğimi görseniz genel müdürümüz bize muzlu çikolatalı şam fıstıklı paletten yaş pasta getirmiş....buzdolabında buz gibim olmuş.....
yaaa çok büyük eziyet ettin bana yaaa... bende istiyooomm bende istiyooomm... mafoldumben
hele şu yediğimi görseniz genel müdürümüz bize muzlu çikolatalı şam fıstıklı paletten yaş pasta getirmiş....buzdolabında buz gibim olmuş.....
yok be kuzum asıl sorun aramızda kalsın ya hamilysem...ki test yaptım artı her yanım sivilce ama şnsan acaba diyor ya
yok canım öyle denemez...sadece bu iki hormona bakılıp karar verilmiyorki..bir sürü test yapılıyo, USG ile kontrol ediliyo....v.s...vs.
bu testlerin tümü yapılıp pco yönünde karar erilmişse ve bu oranlarda dengesizse pco olgusunu güçlendirir sadece..
zaten bu pco nasıl bir illetse hala hiçbirşey %100 değil... açıklanamayan bir çok kısmı var pkonun... herşey deneme yanılma ile yapılıyor...
canımcım hamile olsanda birşey değişmezki... ilk 3 ay bebek direkt senin depolardan yiyor... sen hiçbirşey yemesende o senden besinin alır.. sadece sen aç kalmış olursun...
hamile olup oruç tutanda bir sürü kadın var...
ayy listeye baktım da... sırada sebin var... sonra tubilosh, ayşe ve beeennnnnn =) az kalmış yyaafff
sebn naptıki? inş haberdar oluruz durumundan
ayyy edut susklava:
ayyyyyyyyy ne kadan ayıp yaaaaaaaalmaz: bunların hepsi kilo olarak dönücek sana biliyon dimialsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?