Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Yaw kızlar galiba bu iğneden 3 kutumu ne alıcam...170 çarpı 3 mü acaba ya..birde çatlatma iğnesi neydi sizin

canlarım iyi akşamlar yarın görüşürük ayyyyy bugün çalışmalara başlıyoruz dua edin emi öpüyorum hepinizi

Yaw kızlar galiba bu iğneden 3 kutumu ne alıcam...170 çarpı 3 mü acaba ya..birde çatlatma iğnesi neydi sizin

edutcan....
iğne başına o fiyatı verceksin.. devlet 3 iğneyi karşılıyor... 4-5 iğne olursan o zaman cepten ödersin tamamını...
bende klomenle yumurta gelişimi sağlandı sonrada ovitrelle iğne ilede çatlama yapılması sağlandı.. klomeni 6 defadan fazla kullanmıyorlar.. artık işe yaramıyor denilip aşılamaya geçiliyor... aşılamada yumurta gelişiimi klomenle değil iğneyle yapılıyor... sende bu iğneleri alıcaksın.... yumurtaların iğne ile gelişecek..sonra toplayacaklar spermleri ve enjekte edecekelr rahmine...

canım bende iğne başına 150-200 lira fark verildiğini duymuştum. benim çatlatma iğnesi pregnyl 5000 idi

GONAL 450 YA GALİBA 3 KUTU ONDAN MALUM 1500 LÜK YA RAPOR, BİRDE OVİTRELLE İĞNE ....345 TEK KUTU 345*3=1035 YARISINI DEVLET VERİYOR 518 TL, ÇATLATMA İĞNESİ: 85 YARISI...42,5 AŞILAMA DEVLET KATKISI HARİÇ 160 TL
ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN KIZLAR:1shok:

kııızz masallah yaa ne guzel haberlerle gelmıssın ... sonuna kaadr hep boyle guzel seyler duyarda gelırsın ınsallah

valla kızlar nasıl tatlı geldi içim bayıldı:)))
oohh ıyı olmus kızım hadı bızı gec arada hamılelere yazık oluyo valla bebeler tepecek analarını senın yuzunden sempatiksalakcinni

Bende akşama gözleme yapayım dimi...sahura ama çokmu tuzlu olur kine

yap bence tuzunu az koy ne olcakkı
hem doyurucu olur

benım sahurda sıgara boregı var bugun yanına kahvaltılık
yarın ıftarda da esım dolma ıstedı yanına buyuk ıhtımal domates corbası ve soslu makarna salata yaaprım
tatlı olarakda esım kemalpasa hastası onu yapıcam

bir aşılamada bir tane ovitrelle kullanıcaksın ama.. belki 2. ye gerek kalmaz.. yada 3. gerek kalmaz....
eğer 3 kez tedavi görürsen doğru olur yaptığın hesap

ay sen doğru yapmışsın hesabı yaaa... ben yanlış okumuşum =(
3 yumurta geliştirici, 1 çatlatma iğnesi.. birde aşılama ücreti....aynen dediğin rakam bir aşılama için geçerli....

kızım ben onların iştahını açıyoruum....ben bunları gaza getircem ki bizim bebeler doysun...analarına kalsa yok yani:)))

benim endişem karbonhidrat çok acıktırmasın...hamur işi felan ya

ay sen doğru yapmışsın hesabı yaaa... Ben yanlış okumuşum =(
3 yumurta geliştirici, 1 çatlatma iğnesi.. Birde aşılama ücreti....aynen dediğin rakam bir aşılama için geçerli....

kuzum devlet yardımıyla 720 ki bunun hastaneye gitmesi iğnelerinin yapılması de sen 800-850 abicim nasıl verebilir herkez bunu yazık değilmi millete...günah kuzu valla günah...hem diyorlar 3 yapın yapmak isteyene engellere bak...asıl şimdi yeni aile hekimliği deniyor ya...bebeklere yapılan aşılar annelerin kontrolleri ücretsiz şu anda aile hekimlğinden sonra hepsi ücretlenecek....parası olmayan bebek aşıda olmasa olur yani....süper dimi...ve insanlar bunu bilmiyor çok üzülüyorum

Bence sahurda kesin haşlanmış yumurta peynir kepekli ekmek belki az yağlı bi hamur işi....çay gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…