- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.121
yarın iftar için menümü kafamda hazırladım...
yayla çorba,sulu köfte,salata,yoğurt,tatlı
yarın iftar için menümü kafamda hazırladım...
yayla çorba,sulu köfte,salata,yoğurt,tatlı
Yaw kızlar galiba bu iğneden 3 kutumu ne alıcam...170 çarpı 3 mü acaba ya..birde çatlatma iğnesi neydi sizin
ramazandada tatlısız olmaz ya dimi,
evet bence de olmaz. ama ne tatlısı yapacağımı bilemiyorum.
Yaw kızlar galiba bu iğneden 3 kutumu ne alıcam...170 çarpı 3 mü acaba ya..birde çatlatma iğnesi neydi sizin
canım bende iğne başına 150-200 lira fark verildiğini duymuştum. benim çatlatma iğnesi pregnyl 5000 idi
kııızz masallah yaa ne guzel haberlerle gelmıssın ... sonuna kaadr hep boyle guzel seyler duyarda gelırsın ınsallahselam kızlarrrr ben geldim gittim bebişimi gördüm henüz daha küçükmüş 2li test için 2 hafta sonra gitcez inşallahbüyümüş kız teyzeleri çok mutlu oldum gözümün önünden hiç gitmiyo doktor gözterdi burdaki çıkıntıdan ayakları pırtlıcak burdan elleri dedi 10+3 görünğyomuş herşey normal dedi mutlu olduk geldik....
oohh ıyı olmus kızım hadı bızı gec arada hamılelere yazık oluyo valla bebeler tepecek analarını senın yuzunden sempatiksalakcinnivalla kızlar nasıl tatlı geldi içim bayıldı:)))
Bende akşama gözleme yapayım dimi...sahura ama çokmu tuzlu olur kine
GONAL 450 YA GALİBA 3 KUTU ONDAN MALUM 1500 LÜK YA RAPOR, BİRDE OVİTRELLE İĞNE ....345 TEK KUTU 345*3=1035 YARISINI DEVLET VERİYOR 518 TL, ÇATLATMA İĞNESİ: 85 YARISI...42,5 AŞILAMA DEVLET KATKISI HARİÇ 160 TL
ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN KIZLAR:1shok:
kııızz masallah yaa ne guzel haberlerle gelmıssın ... Sonuna kaadr hep boyle guzel seyler duyarda gelırsın ınsallah
oohh ıyı olmus kızım hadı bızı gec arada hamılelere yazık oluyo valla bebeler tepecek analarını senın yuzunden sempatiksalakcinni
yap bence tuzunu az koy ne olcakkı
hem doyurucu olur
benım sahurda sıgara boregı var bugun yanına kahvaltılık
yarın ıftarda da esım dolma ıstedı yanına buyuk ıhtımal domates corbası ve soslu makarna salata yaaprım
tatlı olarakda esım kemalpasa hastası onu yapıcam
ay sen doğru yapmışsın hesabı yaaa... Ben yanlış okumuşum =(
3 yumurta geliştirici, 1 çatlatma iğnesi.. Birde aşılama ücreti....aynen dediğin rakam bir aşılama için geçerli....
ben sütlaç yapıcam bugunden :)
ben hiç sütlaç yapmadım şimdiye kadar... tarif verseneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?