Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzular ben gider....yarın hepinize allah kolay oruç tutmayı nasip etsin.....bu arada hala adet olmadım

ben hiç sütlaç yapmadım şimdiye kadar... tarif verseneeee

ben de sutlacı severım portakal agacındakı tarıfle yapmıstım guzel olmustu
sonra da fırına verdım bıraz ızgara kısmını acıp fırın sutlac modunda olsun dıye
bu sıcaklarda ıyı bı tatlı secımı aslında

bende tarife bakarak yapıorum guzel oluor yani aklımda değil bugun yapcamya yarın faceden ben sana yazarım şimdi burdan yazmak olmaz kızlar yarın oruçlu olacak
yaz kız bısey olmaz hem tarıf almıs oluruz bızde
emınım yarın burda yemek muhabbetı donecek
hele ıs cıkısına yakın menuler vs agzımız sulanarak yazıcaz sempatiksalakcinni

kuzular ben gider....yarın hepinize allah kolay oruç tutmayı nasip etsin.....bu arada hala adet olmadım

Allah sana da kolaylık versın edutcan
beklee beklee baska care yok olumunekankayizsmile

ben corba, kahvaltılık, gözleme düşünüyorum kısmetse

arkadaşlar tchiboda baya bi indirim var
evet ben aldım bile....

Tchibo benimde ilgimi çekiyordu ama hiç bişeyini almamaya karar verdim çünkü saf israil firması... Boykot ediyorum.

neyyyyyyyy gercekmi. isveç markası ya benim bildiğim.

kusum hadi allah kurtarsın nerde kısmetse dogum. kız yakınsa geliriz...

benimde 4+0 da öğenmiştim tüp olduğu için 1881 çıkmıştı:)

kızlar 12.haftaya da cok guvenmeyın bana 12+3 de erkek demişti resmini bile vermişti.16 da gittik kız dedi.

bence oğlun olucak gibi doğdu içime hadi hayırlısı

hangi siteden aldığımı unutmuştum evet bende portakal ağacından almıştım çok guzel oluo ordan bak gayee yalnız şeker 2,5 bardak şeker fazla gelio 2 yeterli oluo portakal ağacı: sütlü tatlılar

evet aynen bende sekerını oradakınden az koymustum
tabı cok tatlı sevnlerı bılemem ama ole de kesıyo ınsanı

bafocan sen nasılsın bıtırdın tatılllerı dımı artık yerimseniben

hosgelmıssın ama kımse olmayınca baska topıklerde arastırma yapıyorsun sanırım ...
neyse optum sende bende cıkıom kocacım gelıo bugun sag kasıgımda cok fecı sancım var
ama calısmalara ara vermemek lazımm akannehir

kvrck nabarsın kuzum gecmısımı okuyorsun ders calısmıssındır ınsallah senı de optum gorusuruz

şu yazılan iğneyle ilgili topik bakıyordum...öperim snei

ya kızlar gobegımın 4 parmak asagısı sag kasıgın tarafı cok sancıyo hele boyle dırsegım falan denk gelınce batıyo cok kotu fena
ben yıne mı kıst oldum yoksam yaaaa :a015:

ya kızlar gobegımın 4 parmak asagısı sag kasıgın tarafı cok sancıyo hele boyle dırsegım falan denk gelınce batıyo cok kotu fena
ben yıne mı kıst oldum yoksam yaaaa :a015:

yok sanmam kuzum...benimde oluyor öle bazen...hiç kötüya yorma...sen ne zaman gideceksin doktotra

gayeee hoşgeldin...göğüslerim nasıl şiş ve hassas...onlarda bekliyor adetimi:)))...dudağımın üstünede isilik gibi bişi çıkmışşş...sıkıntıdanmı aebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…