- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.141
ben hiç sütlaç yapmadım şimdiye kadar... tarif verseneeee
yaz kız bısey olmaz hem tarıf almıs oluruz bızdebende tarife bakarak yapıorum guzel oluor yani aklımda değil bugun yapcamya yarın faceden ben sana yazarım şimdi burdan yazmak olmaz kızlar yarın oruçlu olacak
kuzular ben gider....yarın hepinize allah kolay oruç tutmayı nasip etsin.....bu arada hala adet olmadım
Günaydın hanımlaaarrrrr... Nasılsınız?
Bu akşamki sahur menüleri hazır mı kafanızda? hadi biraz kopiş verin.
Evet canım klomen'in etken maddesi.. Klomen ilacın ismi Klomifen sitrat bu tarz ilaçlardaki etken madde
evet ben aldım bile....arkadaşlar tchiboda baya bi indirim var
Tchibo benimde ilgimi çekiyordu ama hiç bişeyini almamaya karar verdim çünkü saf israil firması... Boykot ediyorum.
kusum hadi allah kurtarsın nerde kısmetse dogum. kız yakınsa geliriz...lorkem..evde laptop var ama internet yok.... fırsat bulupda araştıramadımki şu taşınabilen internet paketlerini... uygun olan bi tanesinden alıcam.... irtibatı koparmıcaz yannii =)) bebişten fırsat bulupda girebilirsem tabi =))))
cep telimide veririm.. doğum olduğunda msj atarım...liste yaptım zaten haber verilcek kişiler diye =)
benimde 4+0 da öğenmiştim tüp olduğu için 1881 çıkmıştı:)vallahi o kadarını bilemiyorum gayecim...
dediğim gibi bizde cinsiyet öğrenme haftalarında bu muhabbeti çok yaptık.. herkesi kıyasladık... ve gördükki b-hcg değeri ile cinsiyet uyuşanda var ama uyuşmayanda çok var... bu bilgi doğrumudur değilmidir bilemiyorum o nedenle...
mesela benim 5+5 de b-hcg değerim 30188 çıkmıştı... normal değer aralığı o hafta için 158-31795 mIU/mL.... benimki epey yüksek çıkmış..
kızlar 12.haftaya da cok guvenmeyın bana 12+3 de erkek demişti resmini bile vermişti.16 da gittik kız dedi.Kendini çok dirençli hissetmiyorsan zorlamanın da bir manası yok diye düşünüyorum. Eşinin çalışma koşulları da çok zor.Hele ki bu yıl 16 saat falan oruçlu kalınacak.Süre çok uzun ve sıcaklar çok fazla.
Bakalım belki bu gidişimde gözükür... yarın randevum var sabahtan.
Bende de biraz ev eriştesi olacaktı bakiim eğer isterse eşim yapayım sahura.
Ayy dayanamıyorum yaaa... hemen belli olsun ona göre bişiler bakınmak istiyorum... bebişime ilk hediyesini almak istiyorum.
bence oğlun olucak gibi doğdu içime hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile3
Yaa bende dayanamıyorum... aslında ortak renklerde bişey almak istiyorum... Mesela beyaz,yeşil,turuncu,mor falan olabilir... Eşime kalsa bebek doğmadan hiç bişey almazmış... Dedim çocuğu cıbıl bırakcan herhalde... yok asma yaprağı takarız önüne arkasına diyor kaydirigubbakcemile3
İnşallah gösterir yaa... 13. hafta oluyor neredeyse... Aslında tam 13. hafta gidecektim Cuma günü ama bizim merkez taşınıyor o gün ve randevuyu 2 gün erkene aldılar.
Ultrasondan önce çikolata yiyeceğim belki hareketlenir ve etkisi olur...
Valla yüksek ihtimalle bir tahmin yapsınlar ben ona göre yine de ortak renklerde bişiler alcam ilk hediye olarakAslında bebişimin ilk hediyesini Sebin teyzesi getirmişti turuncu-beyaz çorapları var.
Annem bana hamileyken hep erkek demişler.son 10 gün kala kız olduğum anlaşılmış
kaydirigubbakcemile3
hangi siteden aldığımı unutmuştum evet bende portakal ağacından almıştım çok guzel oluo ordan bak gayee yalnız şeker 2,5 bardak şeker fazla gelio 2 yeterli oluo portakal ağacı: sütlü tatlılar
.bence oğlun olucak gibi doğdu içime hadi hayırlısı
ben geldimmm
Herkese iyi akşamlar. Hayırlı ramazanlar olsun
hosgelmıssın ama kımse olmayınca baska topıklerde arastırma yapıyorsun sanırım ...
neyse optum sende bende cıkıom kocacım gelıo bugun sag kasıgımda cok fecı sancım var
ama calısmalara ara vermemek lazımm akannehir
kvrck nabarsın kuzum gecmısımı okuyorsun ders calısmıssındır ınsallah senı de optum gorusuruz
sana da canım ...Herkese iyi akşamlar. Hayırlı ramazanlar olsun
yess bacım ...lorkee
sana da canım ...
yess bacım ...
bende senı operım ..
Allah guc kuvvet versın bakalım hepımıze ınsallah
ya kızlar gobegımın 4 parmak asagısı sag kasıgın tarafı cok sancıyo hele boyle dırsegım falan denk gelınce batıyo cok kotu fena
ben yıne mı kıst oldum yoksam yaaaa :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?