- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.161
inşallah siz haklı çıkarsınız da ben söylediklerimden dolayı pişman olurumzeytin hoşgellddiinn.... biz iyiyiz sen nasılsın?
ha bu arada gayecim yazdığın o uzuuuun yazıya aynen katılıyorum... bu kıvırcık hatun kişisine sorucam ben işte bende hamileyim kızlar dediğinde
aha zaten geliyomuş şubatta ankaraya ben göstercem ona burda... Şahitsiniz onu cici anne ilan ettim... İnşallah bebişim sağlıkla doğarsa Şubatta gelip bakacak bebeme.
Öyle beleşten teyze olamicak... ben mışıl mışıl uyuyicam o bebeği pışpışlicak :roflol:
Sonracıma altını değiştircek,bıcı bıcısına yardım etcek... Bakalım bunlardan sonra kocişi gelince hala bebek istiyor olacak mı ? :roflol:
Onun bebişi doğunca da gidip popişini ısırcam annesinin gözü önünde.sonra yanaklarına vakumlu öpücük yapcam.
canım ben trabzona gitmekten vazgeçmedim ki sadece eşimi bekliyorum beraber gidicez hem o sperm tahlili verecek hem ben muayene olucam ama şu yanında çalışan adamö izinde oldugu için eşimin şehir dışına çıkması yasak bu hafta dönecek ama bu seferde araya ramazan girdi bayramda da ankaradayız yani 2 adet dönemi daha gidemiycemKıvırcığım kimse sana doktora gidince hemen çocuğun olacağının garantisini vermiyor bunu kimse yapamaz zaten... Ben doktora gittim hemen oldu mu çocuğum? hemde pko'luydum yani senin düşüncene göre daha şanslı olanlardan... Ama sen kendini sürekli bir çaresizliğe itiyorsun canım... Ben sebepsiz infertiliteyim diyorsun kendi kendine teşhisi koyuyorsun.Sonra doktorlar bakmıyorlar sebepsiz infertiliteye diyorsun bu konuda henüz hiç girişimde bulunmadan... aşılama yaptırma fırsatı geldi önüne ona da bu sefer çocuk olursa acaba hayırsı mı olur diyip vazgeçtin denemedin.Eşin güzel bir müjde verdi trabzona gidip artık doktora başlayalım diye bu sefer yol uzun dedin ,yol kötü dedin...
İster sebepli ol,ister sebepsiz infertilite ol yapılan işlemler hep aynı... İlk önce klomen ile başlayacaksın (eşinin spermlerde sorun yoksa) hamile kalana kadar iğneli tedavi,aşılama,tüp bebek diye ilerleyecek aşamalar... Sebepsiz infertilitede farklı bişey yapmıyorlar yani senin içini açıp bakmayacaklar... yine klasik muayene,sperm tahlili,rahim filmi,hormon tahlili hiç bişey yok sebepsiz inf. diyecekler ama yine sana klomen verecekler düşük dozda...
Kist olması da gayet olası bir durum... Bende 1 ay dkh kullanmak zorunda kaldım.Hatta dkh'den sonra yinede adet olmadım bide üstüne söktürücü içmek zorunda kaldım... belki kist gitmeyecekti ve 3 ay daha içmem gerekecekti dkh^'yi
ama paşa paşa içecektim.Bu yolda karar verdiysem bunları yapmak zorundayım.
Lorkee de yapmak zorunda Edutta yapmak zorunda Halev de.... ve tedavi gereği duyan herkes yapmak zorunda.
Yada vazgeçeceksin bu işten yok tamam ben bu tempoya bu strese dayanamam ben tedaviyi falan istemiyorum olursa olur olmazsa olmaz diyeceksin...
Belki şimdi bana kızacaksın bunları yazdığım için ama senin beni dostun olarak gördüğünü düşünüyorum ve bunları sana söyleme gereği duyuyorum.
Lütfen kendini böyle yıpratma... Kimseyle de kıyaslama bünyeni... bende pco'luydum Hande de pco'lu ama bak bende 5-5,5 ay önce hamile kaldı hatta şimdi kızı kucağında. Bende pco'luydum Lapacı da pco'lu ama şimdi o doğum yapmak üzere ben daha 4. ayımdayım... Ama bu demek değilki onlarınki hemencik oluverdi,hiç sıkıntı çekmediler.
Sen elbet burda doğuracaksın!!! bak ben sana o zaman neler yapcam! gelip o kıymetli bebişinin poposunu ısırıcam gözünün önünde... yanaklarını vakumlicam... sende lohusalıktan çıkınca benden iyi bi sopa yiicen bacım.klava:
Seni seviyorum! ve kendini böyle üzmene gerçekten dayanamıyorum... Lütfen artık kendine teşhis koymaktan vazgeçip herşeyi akışına bırak.
a.s.
hem öyle demeyin sen ne kadar zorladın kendini hatta buraya girmeye bile tahammülün kalmamıştı sürekli aglıyordun
şimdide benim aglama devrim
herkes başına geldigine yanıyor teselli ya da güzel sözler evlat hasretini dindirmiyor ki
o yüzden sizin gibi hamile olmadan sizin şuan benim için sözlediginiz dilekleri benim anlamamı beklemeyin
rüyamda bi el uzanıyor bana küçücük pamuk gibi
sonra geri çekiliyor
annemin sürekli kardeşimin bebegi için yaptıgı alışverişleri dinliyorum içim sızlıyor
tahmin edemezsiniz içimden parçalar koparıyolar sanki
ben istemezmiyim doktora gitmek imkanım olsun gece gündüz kapısında yatıyım ama yok işte yok
olsun canım ya başladın ya sonu gelir inşallah güzel haberlerini alırızben geldim...doktra gidip raporumu aldım ilacımı yazdırdım....2. günü adetinin gel dedi ultrasonla bakıp kullanıp kullanmayacağımıza karar vericez dedi....gittim 1 eczanedende alıcam tam...doktor yazmış reçeteyi bugüne rapor yarın tarihli....elim boş döndüm sıcakta((