Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

duaederken de konusurken de dıkkatlı olmak lazım aslında
hep derler ya esref saatı dıyee
bız sureklı ıyı dusunmelıyız kı o yonde dua nıyetıne gecsın ...
belkı senın kı bu sefer kabul olmamıstır du bakalım carsamba olsun hele

ne bileyim hayal kurup üzülmek istemiyorum kuzum...çok zor ihtimal bari adetim sapıtıpta raporum yanmasın istiyorum...hayırısı oldum kuzum benimmmolumunekankayizsmile

günadyın lapacı...dayanamadım test yaptım canm sıkkın...bir umutla pozitif çok umdum ama kısmet...adet olmayı bekliyorum gecikmede canımı sıkıyor(

bizim sağlık sistemimiz çökmüş durumda zaten.. paran varsa hakkın var.. yoksa sürün, öl kimsenin umrunda değil...
şimdi aşılama cidden pahalı.. o nedenle dr lar ısrarla önce klomenle başlıyorlar.... klomenle fayda sağlanmazsa aşılamaya geçiliyor... ben aşılama için gittiğimde dr bana biraz daha pahalıdır deyip ayrıntılı bir şekilde anlatmıştı her detayı... hatta sen bulmuştun bana o dr u =)
hayırlısı oldun edutum.... sen beklemek istemedin, şansım daha yüksek olsun dedin aşılamayı seçtin... çok şükür senin durumun var... seninle aynı durumda olup maddi imkansızlığı olanlar ne yapacak? allah yardımcısı olsun herkesin...

günadyın lapacı...dayanamadım test yaptım canm sıkkın...bir umutla pozitif çok umdum ama kısmet...adet olmayı bekliyorum gecikmede canımı sıkıyor(

ahh be kuzu..sıkılmazmııı.... adet olamamak feci bişi... ben aylarca adet olmadığım zamanları çok biliyorum =( en son hamile olduğumu 60. günde öğrenmiştim ve o sıkıntımı hep sizinlede paylaşmıştım.... hiç kolay değil.. inşallaahh herşey yoluna girer.... 9 ay hiç adet olmazsın, olmayıda beklemezsin :Saruboceq:

valla eşimde problem olmasaydı ve yaşım az daha erken olaydı beklerdim...ki zaten doktor bize hiç kolmen felan demedi

inşallah ama yok umudum cidden...eğer hemile değilsem biran önce olayım ki şu iğnelere başlayayım...dur ettim sabah namazında hepimize hamilelere olayanalara....umarım kabul olsun

valla eşimde problem olmasaydı ve yaşım az daha erken olaydı beklerdim...ki zaten doktor bize hiç kolmen felan demedi

işte herkesin durumu farklı.. senin için belki böyle olması gerekiyordu... ben genel olarak söyledim.. önce klomenle deneniyor ki zaten aşılama ile tek farkı spermleri rahme enjekte etmiyolar... zaten tüplerde tıkanıklık yoksa HSG çekilmişse ona da gerek yok diye düşünüyorum...direkt klomen denenmeli... nasıl ki isteğe bağlı sezeryan olmamalı çok yanlış bir uygulama aynı şekilde isteğe bağlı aşılamada olmamalı bence... tüp bebekde olmamalı... adım adım uygun tedavi uygulanmalı... hastanın yaşına, maddi durumuna, doğru zamanda cinsel birliktelik olup olmamasına göre uygun bir tedavi seçilmeli..
ama nerdeeee bizde o sağlık sistemi?
dr a gidiyoruz mesela.. özel hastane..dünya para veriyoruz. hangisi aydınlatıyor bizi? ne anlatıyor? neden bunu yaptığını söylüyor? hiçbirisi... güzelce bi anlat.. şu şu günler birlikte olmaya çalış, şunları yap, şunları yapma... eğer şu kadar zaman olmazsa bana gel... ama bunu diyen varmı? yokk...

inşallah ama yok umudum cidden...eğer hemile değilsem biran önce olayım ki şu iğnelere başlayayım...dur ettim sabah namazında hepimize hamilelere olayanalara....umarım kabul olsun

allah kabul etsin kuzum..... mübarek ayın hürmetine...
bende bu sabah dua ettim sabah namazında...rabbim kabul etsin hepsini

Günaydin hanimlar bugün erkenciyim. Herkese hayirli Ramazanlar...Bende Ramazan boyunca pek giremiycem sanirim. Ramazana özel mesai saatler degisti. 07-14 arasi oldu. ama daha iyi oldu erken evde olucam:)

Günaydin hanimlar bugün erkenciyim. Herkese hayirli Ramazanlar...Bende Ramazan boyunca pek giremiycem sanirim. Ramazana özel mesai saatler degisti. 07-14 arasi oldu. ama daha iyi oldu erken evde olucam:)

ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne şanslısın yyyaaaaaaaaaaaaaaaa
kıskandım seni bakkk
bu arada herkese hayırlı ramazanlar.. allah kabul etsin tüm ibadetlerimizi... hayırlara vesile etsin herşeyi

kuzu dün gittim raporumu almaya...doktor reçeteyi yazdı verdi...kalktı gidiyor dedim kullanacakmıyım dedi yok 2. günün adetin geleceksin kullanıp kullanmayacağına karar vereceğiz.... 600 tl para verecğim kullanıp kullanmayacağım belli değil...ki ben sormasam bişi dediğide yok...dedim folik asit alayımmı dedi al bari...ben vahiy yoluyla tedavş oluyorm

kıskandım......:))) hayırlı ramzanlar bebişkom

hep öyle işte edut yaa.. adam gibi bir açıklama yok..yazıyo veriyo tamam..gerisi sana kalmış.. sonra gelip internet başına üşüşüyoruz bu ne ilacı neden verdi ne işe yarar nasıl kullanılır..

günaydın canlarım hepinizin ramazanı hayırlı olsun Allah kabul etsin bütün dualarınızı ve ibadetlerinizi

bu arada dün akşam hiç ağrı hissetmedim ve akıntım olmadı sanırsam çatlamadı o yüzden çok üzgünümmafoldumben yani illa çatlaması şartmı yada akıntı gelmesi zaten dün misafirde vardı bi onun varlığı bide şartlandırma gibi ilişki olunca hiç hevesli değildim yapmaya

hep öyle işte edut yaa.. adam gibi bir açıklama yok..yazıyo veriyo tamam..gerisi sana kalmış.. sonra gelip internet başına üşüşüyoruz bu ne ilacı neden verdi ne işe yarar nasıl kullanılır..

kasıklarım nasıl sızlıyor bugün gelecek gibi

hoşgeldin halevciikk....
amn inş... rabbim kabul eylesin bu güzel ayın hürmetine ibadetlerimizi..
canımcım..dün lorkeye de yazdım... akıntı yada ağrıya odaklanma.. bazı aylar hiç belirti vermedende çatlayabilir.. bazı aylar belirti versede çatlamayabilir... ben her ay progesteron testi yaptırıp çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyordum oradan biliyorum belirtilerle çatlama örtüşmüyor.....

sen takılma ayrıntılara....takılın kafanıza göre kuzum.......ben bilmem mesela akıntım felan 1 kere gördüm onu....

ya kuzular...dudağımın üstünde inci inci kabarcıklar oldu....nasıl geçer bu biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…