Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sen takılma ayrıntılara....takılın kafanıza göre kuzum.......ben bilmem mesela akıntım felan 1 kere gördüm onu....

bende ömrü hayatımda hiç görmedim öle bi akıntı

takılmıyorum tabikisi ama ne bileyim yaaaaa sadece üzüldüm neyse buda geçer

bende ömrü hayatımda hiç görmedim öle bi akıntı

takılmıyorum tabikisi ama ne bileyim yaaaaa sadece üzüldüm neyse buda geçer

bak halevim..dün yazdım tekrar yazayım senin için...
ben hamile kaldığım ay yani aralıkda yumurtamın çatladığını düşündüm.. 15 aralıkta akıntımda oldu kasığımda ağrıdı.. tamam dedik çatladı... zaten 1 hafta öncesi 1 hafta sonrası boş geçirmedik hiç... ondan sonra nadasa çektim kendimi =))) çünkü artık bıkmıştım birlikte olmaktan..geldi ay sonu.. adet olmam lazım... hiçbir belirti yok.. evlilik yıldönümümüz 29 aralık..hatta burda bi sürü fikir yürüttük kan testi yaptırsammı adet olmadım ama negatif çıkarsada bugünüm zehir olacak diye...sonra dayanamayıp yaptım... negatif çıktı... o akşam birşey yapamadık tabi çünkü ben hep ağladım =) sonraki gece kendimi toparladım ve sadece bir kez birlikte olduk.. ama istediğim için... zorla değil... ne öncekiler gibi yastık koydum belimin altına, ne bekledim sabaha kadar..... ilişki bitti hemen kalkıp duşa girdim... eminim çünkü 15 aralıkta yumurtladım ve bu ay olmadı... ama meğerse o akşam yada önceki akşam yumurtlamışım ve hamile kaldım o gece.... o gece olduğunada eminim çünkü sonrasındada hiç ilişki olmadı.. nende olmuyor bebeğim diye ağlamakla geçirdim günlerimi çünkü.. sonrada neden hala adet olamıyorum diye ağladım =)
diyeceğim o ki.... belirtilere asla takılmaaaaa..... belirti hiç olmadan hamile kalabilirsin... belirti yaşayıp hamile kalamayabilirsin...
allahın takdiri... ben buna inanıyorum... sen üstüne düşeni yap... eşinle arayı soğutma kaydirigubbakcemile.. gerisi allaha kalmış.. yoktan var eden o olduğuna göre belirtisiz bebek gönderen de yine o olacaktır

günaydın güzelller
hayırlı ramazanlar
nasılsınız?
edut canım sanırım uçuk çıkmış uçuk kremleri var onlarda pek etkili olmuyor acısını alır sadece
sen bu aralar çok sıkıntı yaptın sanırım o yüzden çıktı

valla uçukmu bilemedim böle su toplamış gibi inci inci...sıkıntıdan belkide zaten uçuk kremş sürüyorum

yani anlattığın uçuğa benziyo... ancak antiviral kremle geçr.. onuda erken sürmek gerekiyo.. daha büyürken.. büyüdükten sonra geçirmiyolar pek o kremler

böyle hem adet bekleyip deli gibi hemde her wc de gelmemesine sevinmke ne acizce dimi...

inş bu azizce duyguyu benim gibi 60 gün yaşamazsın edutum..bir an önce ne olacaksa olur inş

...nasıll acıyor, büyüme yok sanki çünkü sütyenlerim felan kasmıyor ama acıyor...yanları özellikle..akşam kocama göstreyim bakalım gögüslerimdeki değişimi:))))))))delikafadulden

böyle hem adet bekleyip deli gibi hemde her wc de gelmemesine sevinmke ne acizce dimi...

ayy hiçte değilklava:
krmızı geleceğine o kadar eminken ben çift çizgi gördüm
o yüzden acizce kelimesini sana yakıştıramadım
hayat süprizlere açık tatlım
asla umutsuz olma

hoşgeldin ayseliiimmmm......nasılsııınnnnnnnn
günaydın canım
bu hafta daha iyiyi ayaklarım şişmiyor daha rahatım
sen nasılsın?
internet işini hallettin mi
bende eve internet alacam ama kararsızım sabah onları inceliyordum ama karar veremedim

...nasıll acıyor, büyüme yok sanki çünkü sütyenlerim felan kasmıyor ama acıyor...yanları özellikle..akşam kocama göstreyim bakalım gögüslerimdeki değişimi:))))))))delikafadulden

belirtilere takılma
senin günün ne zamandı tatlım?

bak şimdi kuzum 28 gün diye heaplmaıştım 8 inde bekliyordum ama geçen ay 30 günde olmuşum o yüzden 10 dedim...yani 8-9-veya 10 unu normal gibi...bugün kasık ağrım var herhalde gelecek gibi

bide ayselim ben test yaptımn bu sabah tek çizgi hemde kıllığına nasıl koyuuuuu:)))

bide ayselim ben test yaptımn bu sabah tek çizgi hemde kıllığına nasıl koyuuuuu:)))
canım gecikme sonrası genelde çift çizgi oluyor
ayrıca kırmızılar gelse de sen bir adım attın
mükafat olarak bebişin göbüşüne gelecek tatlım:Saruboceq:

günaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar............

günaydın canım

canım gecikme sonrası genelde çift çizgi oluyor
ayrıca kırmızılar gelse de sen bir adım attın
mükafat olarak bebişin göbüşüne gelecek tatlım:Saruboceq:

günaydın canım

hayırlısı kuzum...dediğim gibi geciktim ama hamile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…