- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.201
sen takılma ayrıntılara....takılın kafanıza göre kuzum.......ben bilmem mesela akıntım felan 1 kere gördüm onu....
hoşgeldin halevciikk....
amn inş... rabbim kabul eylesin bu güzel ayın hürmetine ibadetlerimizi..
canımcım..dün lorkeye de yazdım... akıntı yada ağrıya odaklanma.. bazı aylar hiç belirti vermedende çatlayabilir.. bazı aylar belirti versede çatlamayabilir... ben her ay progesteron testi yaptırıp çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyordum oradan biliyorum belirtilerle çatlama örtüşmüyor.....
ya kuzular...dudağımın üstünde inci inci kabarcıklar oldu....nasıl geçer bu biliyormusunuz
ya kuzular...dudağımın üstünde inci inci kabarcıklar oldu....nasıl geçer bu biliyormusunuz
uçuk mu acep?
valla uçukmu bilemedim böle su toplamış gibi inci inci...sıkıntıdan belkide zaten uçuk kremş sürüyorum
bende ömrü hayatımda hiç görmedim öle bi akıntı
takılmıyorum tabikisi ama ne bileyim yaaaaa sadece üzüldüm neyse buda geçer
valla uçukmu bilemedim böle su toplamış gibi inci inci...sıkıntıdan belkide zaten uçuk kremş sürüyorum
günaydın güzelller
hayırlı ramazanlar
nasılsınız?
edut canım sanırım uçuk çıkmış uçuk kremleri var onlarda pek etkili olmuyor acısını alır sadece
sen bu aralar çok sıkıntı yaptın sanırım o yüzden çıktı
böyle hem adet bekleyip deli gibi hemde her wc de gelmemesine sevinmke ne acizce dimi...
inş bu azizce duyguyu benim gibi 60 gün yaşamazsın edutum..bir an önce ne olacaksa olur inş
inş bu azizce duyguyu benim gibi 60 gün yaşamazsın edutum..bir an önce ne olacaksa olur inş
böyle hem adet bekleyip deli gibi hemde her wc de gelmemesine sevinmke ne acizce dimi...
günaydın canımhoşgeldin ayseliiimmmm......nasılsııınnnnnnnn
...nasıll acıyor, büyüme yok sanki çünkü sütyenlerim felan kasmıyor ama acıyor...yanları özellikle..akşam kocama göstreyim bakalım gögüslerimdeki değişimi:))))))))delikafadulden
bak şimdi kuzum 28 gün diye heaplmaıştım 8 inde bekliyordum ama geçen ay 30 günde olmuşum o yüzden 10 dedim...yani 8-9-veya 10 unu normal gibi...bugün kasık ağrım var herhalde gelecek gibiayy hiçte değilklava:
krmızı geleceğine o kadar eminken ben çift çizgi gördüm
o yüzden acizce kelimesini sana yakıştıramadım
hayat süprizlere açık tatlım
asla umutsuz olma
günaydın canım
bu hafta daha iyiyi ayaklarım şişmiyor daha rahatım
sen nasılsın?
internet işini hallettin mi
bende eve internet alacam ama kararsızım sabah onları inceliyordum ama karar veremedim
belirtilere takılma
senin günün ne zamandı tatlım?
günaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar............
canım gecikme sonrası genelde çift çizgi oluyorbide ayselim ben test yaptımn bu sabah tek çizgi hemde kıllığına nasıl koyuuuuu:)))
günaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar............
canım gecikme sonrası genelde çift çizgi oluyor
ayrıca kırmızılar gelse de sen bir adım attın
mükafat olarak bebişin göbüşüne gelecek tatlım:Saruboceq:
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?