Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sağol tatlım o kadar güzel yazıyorsun ki güzel rahatlatıyorsun aslında yanlış mesleği seçmişsin kadın doğum uzmanı olacakmışsın haaaa

ayselim.. dün türktelekoma sordum onlarda sabit hat zorunlu.. neyi seçersen seç illa hat olacak dediler.. o bana uymuyor evde sabit tel yok...
bugünde turkcell, telsim ve avea ya sorucam bakalım onlar nasıl... ona göre alıcam... yada yarın sorarım bugün tchibo ya gidicem... senin yolladığın linkten baktım güzel şeyler var..bugün satışa çıkıyo mağazalarda... bir kaç şey alıcam ordan =)
halevim.. ne demek canım... bir yardımım dokunuyorsa ne ala.. ben çok üzüldüm başkası üzülmesin istiyorum...

hatsız internet bağlıyorlar ama galiba 13 tl ek masraf geliyorömuş...biz kablo nete geçtik memnunuz...modem hediyeli kampanyasına girdik

Günaydın kızlaaarrrr.... Hayırlı ramazanlar olsun inşallah hepimize.Allah oruç tutan herkese kolaylıklar versin.Bu sene biraz daha zorlu oruç tutmak...
Ben acayip yorgunum... Dün iş çıkışı alışverişe gittik Gimsa'ya.Acayip kalabalıktı.her reyonun önünde uzayıp giden kuyruklar veeee kasa kabusu... saat 10:30 gibi eve gittik... aldıklarımızı yerleştirdik.Sahur için bişeyler hazırladım sonra iftar için yemeğimi hazırladım...Fakat çok yoruldum.Yattığımda saat 2 ye yaklaşıyordu. 3'te tekrar kalktım sofra hazırladım 4 te yattım sabah sersem gibiydim...
Birazdan çıkıp doktora kontrole gideceğiz.Dua edin kızlar bebişim iyi olsun.. hemde cinsiyetini göstersin bize.Öpüyorum hepinizi.

Lapacım biz evdeki interneti iptal ettirdik onun yerine yine türktelekom'un sabit hat gerektirmeyen aynı turkcell wınn gibi bir USB modem'i var.. Avea hat veriyorlar bir tane ve avea altyapısı yani avea'nın 3G altyapısını kullanarak ayda 6 TL 512MB sınırlı bağlantı.ekstra 512MB aşımda 7TL aşım ücreti var.yani 1GB kullansan bile 13TL ödüyorsun... Fakat şöyle bir durum var 3G normalde ama bizim evde 2G kullanabiliyoruz çünkü sanırım o bölgede avea'nın 3G desteği yok henüz.
Hem sabit hatta ihtiyacın yok hemde avea,turkcell vodafone kadar pahalı değil.

günaydın tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin umarım herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenirsin inşallah

günaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar allah herkese kolaylık ve sabır versin hayırlısıyla başlayıp bitirmeyi nasip etsin.
bende sahura kalktım eşimle beraber sahurumuzu yaptık.yemeğimide evden getirdim burda herkes oruç yemek seçeneğimde pek yok artık evimden getireceğim.kendimi tuhaf hissediorum:)bu yaşıma kadar adet donemi haricinde hiç bırakmamıştım orucumu.

gunaydın gayecim keşke bir gun evvelden alışverişi yapsaydınız bizde pazartesi akşamı ordaydık her zamanki gibi feci kalabalıktı ama yinede seviorum orayı manavı guzel oluo.:)
yorucu olmuş senin için.hadi bakalım sağlıklı hbrlerini beklioruz inşallah bir tahminde bulunabilir doktorun cinsiyet için.

Bizde sabit tel var ama 24 ay taahhüt olayına sinir oluyor
3g lerde burda pek başarılı değil
sanırım ttnette abone oalcam

gaye canım bende sabah baktım ttnet 3G iyi ama avea tabanlı olması iyi değil
çünkü avea çekim gücü maalesef buralarda iyi değil
turkcell ve vodafone dan memnun olmayanlarda baya var
ne varsa ttnet te var diye üye olucaz galiba

günaydın canım hoşgeldin bende son 2 yıla kadar hiç aksatmamıştım ama hayat işte bazen engeller oluyor

çok konuştuk kuzum ya susutuk biz:))) ben adet bekliyorum bugün gelir gibi:)

hayırlısı olsun edutcum daha adet gununde yeni gelmiş 2-3 gun daha gelmezse tekrarlarsın testi hamilelik yoksa gelsin hayırlısıylada aşılamaya başlayabilirsin inşallah.herşeyde bir hayır vardır canım

hayırlısı olsun edutcum daha adet gununde yeni gelmiş 2-3 gun daha gelmezse tekrarlarsın testi hamilelik yoksa gelsin hayırlısıylada aşılamaya başlayabilirsin inşallah.herşeyde bir hayır vardır canım

aslında beklenen tarihten 2 gün geçti ama test negatif....gelsin gebelik yoksa bencede

bende kendimi bi garip hissediyorum ilk defa oruç değilim bizim büro müsait yemek konusunda herkes oruç ama ben iç odada yiyorum bişiler biraz aç kalsam midem bulanmaya başlıyor....
sahur ve iftar konusunu hiç sormayın hiç bişi hazırlayamıyorum ama bi çare bulduk annemler buraya 1 saatlik mesafede yayladalar babamda burda bizleydi düşündük taşındık hergün gitgel 2 saat yol sürüyo ama rahat bir ramazan geçiricek en azından eşim ve babam bende yola katlanıyorum gidip gliyoruz duyanlar delimisiniz gidilirmi o yol diyolar ama napim........

günaydın canım hoşgeldin bende son 2 yıla kadar hiç aksatmamıştım ama hayat işte bazen engeller oluyor

guzel bir sebep olmasından dolayı uzulmuorum.

halevcim lapaci yeterince yazmış ama bende soyleyim istedim bende hiç o akıntıdan gormedim illa olacak die kaide yok sen kendi hayatını yaşa istekli olmaya çalış aklını eşine ver yumurtalara değil bayanında ilişki esnasında istekli olması işe yarıormuş canım.sen gunaşırı ilişkine devam et şartlandırmadan kendini rahatlat işe yarıyacak bak gorursun aklinialirimsmile

bende yaşadım mersinde hangi yaylaya gidiyorsunuz? ilkokulu okudum 3 ocakta

canım ya ne kadar uzun surdu senin bulantıların inşallah geçer bir an evvel.annenin guzel yemeklerini yemeye değer 2 saatlik yol değilmi zemuszemus

mrhaba arkadaşlar
çok midem buşanıyo
evde tekim çok zorlanıyorum.sizin yaptığınız bişiler varmı
mutfağa girip bi çorba bile pişerimiyorum kendime.
yatakta yatıyorum çubukla gçiriyorum

siz nele ryapıosunuz bulantı için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…