Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bnm 2 güne kadar bişi yoktu dün başladı cnm ya.
çok halsizim
evet bişiler yesem bulantım hafif geçiyor ama o bişeylri hazırlamak vs. çok zor
yanıma birilerini çağırayım diyorum bi ablamın ikizlerri var annem ona bakıyor
öbür ablam zaten 25 gün snra doğum yapıcak
hiç birinin bana hayrı yok
k.validemde köyüne gittti
çok çaresiz kaldım ilk defa.

sağol tatlım inşallah işe yarar şu mübarek ayda hepimizin yüzü güler inşallah

hayırlı sabahlarrr hayırlı ramazanlar hatunlar hepınızeeee
inşallah ama yok umudum cidden...eğer hemile değilsem biran önce olayım ki şu iğnelere başlayayım...dur ettim sabah namazında hepimize hamilelere olayanalara....umarım kabul olsun
Allah razı olsun edutum
bır baskası ıcın yapılan dua gerı cevrılmez denılır ya o yuzden bırbırımıze duamız coook onemlııı
allah kabul etsin kuzum..... mübarek ayın hürmetine...
bende bu sabah dua ettim sabah namazında...rabbim kabul etsin hepsini
senden de Allah razı olsun canımmm
böyle hem adet bekleyip deli gibi hemde her wc de gelmemesine sevinmke ne acizce dimi...
ama zaten ınsan acız oldugunu kabulledıgınde mukafatlandırılıyo bence Allah tarafından ...
ınsallah oyle olacak bızımkısı olumunekankayizsmile
...nasıll acıyor, büyüme yok sanki çünkü sütyenlerim felan kasmıyor ama acıyor...yanları özellikle..akşam kocama göstreyim bakalım gögüslerimdeki değişimi:))))))))delikafadulden
delikafadulden adet oncesı super oluyo ya baska bırı gıbı hıssedıom ben kenıdmı
baya farkedıo yaniii
saol canım Allah sızınde yardımcınız olsun ...
valla ıyı yorulmussun ...
ama bugun bebegını gorunce butun yorgunlugun gecer emın ol opuyorumnanaktan

saolasın canım sana da hayırlı ramazanlarrr

canım doktoruna sor yıne sen ama bulantıya en ıyı cozum zencefıl dıye bılıyorum ben hamılelerın nadır tuketebılecegı seylerden bırı olarak...
zencefıllı lımonlu cay meselaa

ah be gaye.. bu kadar yorma kendini canımcım yaa...bugün akşam olmaz sana

ya bende biliyorum var diye ama ısrarla sordum hayır yok illa sabit hat olucak dediler... dedim ttnet sayfasından baktım orda vardı.. hayır yok dediler bende çıktım ordan... ttnet abonelik merkeziydi gittiğim yer üstelik

yola katlanmak yemek yapmaya katlanmaktan daha cazip geliyorsa sana neden olmasın ? =)

kızlar bu çatlayan yumurtanın ömrü ne kadan

24-36 saat şekerim...

günaydın yavyu kuzucuklar nabersiniz bakalım
içinizden en erken orucu ben açıcam sempatiksalakcinni

teşekkür ederim canım bilgin içinŞeniz

günaydın tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin umarım herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenirsin inşallah

Kızlaaaarrr biz geldiiiikkk... Gittik bebişi gördük... Sıpa rahatına pek düşkün önce hep yattı doktor teyzesi göbüşüme biraz vurdu bende biraz hareket ettim canlandı hemen... kendini kaldırıp kaldırıp indiriyor.parmaklarını oynatıyor... Allahım çok şükür sana dedim tekrar... İnşallah hepimizin boy boy bebişleri olacak...
Cinsiyet konusuna gelinceee... doktor teyzesi baktı baya uğraştı bacak arasında pipiye benzer bir çıkıntı var gibi ama kızlarda da klitoris şişkin olabiliyormuş net bişiy söyleyemem dedi.Siz şimdilik kız gibi düşünün dedi... Bir sonraki randevumuz arife gününden 1 gün önce yani 7sinde.

ac ne olcakkiii bızde senden fazla su içtik sempatiksalakcinni

calıstınmı dun ders bakıyım ....
yenı ı kalktın suan ..
ben esım gıttıkten sonra o aksam mısafırım olmayacaksa 2 saat uyumaya karar verdım yoksa gunler gecmez
12 ye aldık mukabeleyı oturdum komsuları beklıom bakalım

hoşgellddiiinnnn kıvırcık hatunn... biz iyiiz sen nasılsınnnn
takı işi devammı?

oyy oyyy.... minicik boyuyla bide atlıyo zıplıyo dimi... allah sağlık sıhhat versin gayecimm... hadi gözün aydın...
bencede acele etme.. 4. ayda daha net bilgi alırsın...

şimdi candan erçetin in şarkısını dinliyorumda bayılıyorum bu parçaya ya vay halime parçası
Birine aşık oldum
Düştüm peşine
Hayat çok güzel göründü
Birden gözüme

Annem sakın yapma dedi
Güldüm yüzüne
Çok seviyorum anne dedim
Karışma bize

Vay vay vay vay benim halime
Dinlemedim anneciğimi düştüm zalime
Bulamadım çaresini yandım kaderime

Cicim ayları geçince
Geldim kendime
Söyleyemedim kimselere
Kaldım dertlere

Yarin huysuzluğundan
Bezdim bin kere
Kaynanamın dırdırından
Döndüm iğne ipliğe

Bu halim ibret olsun
Tüm sevenlere
Herkes muradına ersin
Çıkalım kerevetine

Davullar vurulsun
Düğün dernek kurulsun
Dengi dengine

hoşgeldiniz ikinizde
hadi bakalım canım ya kızlar erkek hissediyor ama bana hep kız gibi geliyor bakalım saglıklı olsunda ne önemi var
kime benziyo bebek kaydirigubbakcemile3

sormaya gece 12 ye kadar soluksuz çalıştım
ramazan içinde şöyle bir plan yaptım
iftardan 1 saat sonra başlıyorum 12 ye kadar sonra sabah erken kalkıyorum mesela bugün 8 buçukta kalktım ögleye kadar çalışıyorum
ögle sıcaklarda çalışılmıyor
öğle yatıyorum ikindiye kadar kalkıp namaz kılıp derse oturuyorum sonra iftar nasılım ama guclubacismile

yok tatlım kursu bıraktım sınavı erkene aldılar çok zorlanıyorum şimdi ders çalışmalıyım:lepi:

hadi gözünaydın canım maşallah keyfine düşkün olacak desene senin ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

kıvırcık bu şarkıdan bir yorum çıkarmalımıyız? =)
severek evlenenler çıkarabilir
ben görücü usulü evlenme rekoru kırdıgım için bana uymuyor tatlım ama imkanın varsa bi dinle şarkıyı içimi kıpır kıpır ediyor yaaaaaaaaa manyak güzelll
dersleri ihmal etme bari.. ay evde ders çalışmakda zordur ama mecbur katlancaksın artıkın
ewet canım ya 31 ekimde sınav bu arada bayramda ankaradayız ve sonraki hafta tatilde
8 bin küsür kişinin içinden ilk 10 a girmem lazım biraz hayal peşinden koşuyorum ama kısmet ben elimden geleni yapayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…