- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.241
mrhaba arkadaşlar
çok midem buşanıyo
evde tekim çok zorlanıyorum.sizin yaptığınız bişiler varmı
mutfağa girip bi çorba bile pişerimiyorum kendime.
yatakta yatıyorum çubukla gçiriyorum
siz nele ryapıosunuz bulantı için?[/QUOTE
benim hala geçmdi ne çubuk kraker ne leblebi çok aç kalmamaya çalışıyorum gerçi bişede yiyemiyorum ama ne yesem kar çoğu zaman avuç içi ekmek arası zeytin yiyorum evde istifra etmemek için sürekli uyuyorum eşim isyanlarda sürekli uyuyosun hayatım ne zaman geçecek diye ma aile beklemedeyiz....
inşallah senin hafif geçer ve çabuk atlatırsın canım...........
guzel bir sebep olmasından dolayı uzulmuorum.
halevcim lapaci yeterince yazmış ama bende soyleyim istedim bende hiç o akıntıdan gormedim illa olacak die kaide yok sen kendi hayatını yaşa istekli olmaya çalış aklını eşine ver yumurtalara değil bayanında ilişki esnasında istekli olması işe yarıormuş canım.sen gunaşırı ilişkine devam et şartlandırmadan kendini rahatlat işe yarıyacak bak gorursun aklinialirimsmile
Allah razı olsun edutuminşallah ama yok umudum cidden...eğer hemile değilsem biran önce olayım ki şu iğnelere başlayayım...dur ettim sabah namazında hepimize hamilelere olayanalara....umarım kabul olsun
senden de Allah razı olsun canımmmallah kabul etsin kuzum..... mübarek ayın hürmetine...
bende bu sabah dua ettim sabah namazında...rabbim kabul etsin hepsini
ama zaten ınsan acız oldugunu kabulledıgınde mukafatlandırılıyo bence Allah tarafından ...böyle hem adet bekleyip deli gibi hemde her wc de gelmemesine sevinmke ne acizce dimi...
delikafadulden adet oncesı super oluyo ya baska bırı gıbı hıssedıom ben kenıdmı...nasıll acıyor, büyüme yok sanki çünkü sütyenlerim felan kasmıyor ama acıyor...yanları özellikle..akşam kocama göstreyim bakalım gögüslerimdeki değişimi:))))))))delikafadulden
saol canım Allah sızınde yardımcınız olsun ...Günaydın kızlaaarrrr.... Hayırlı ramazanlar olsun inşallah hepimize.Allah oruç tutan herkese kolaylıklar versin.Bu sene biraz daha zorlu oruç tutmak...
Ben acayip yorgunum... Dün iş çıkışı alışverişe gittik Gimsa'ya.Acayip kalabalıktı.her reyonun önünde uzayıp giden kuyruklar veeee kasa kabusu... saat 10:30 gibi eve gittik... aldıklarımızı yerleştirdik.Sahur için bişeyler hazırladım sonra iftar için yemeğimi hazırladım...Fakat çok yoruldum.Yattığımda saat 2 ye yaklaşıyordu. 3'te tekrar kalktım sofra hazırladım 4 te yattım sabah sersem gibiydim...
Birazdan çıkıp doktora kontrole gideceğiz.Dua edin kızlar bebişim iyi olsun.. hemde cinsiyetini göstersin bize.Öpüyorum hepinizi.
saolasın canım sana da hayırlı ramazanlarrrgünaydın arkadaşlar hayırlı ramazanlar allah herkese kolaylık ve sabır versin hayırlısıyla başlayıp bitirmeyi nasip etsin.
bende sahura kalktım eşimle beraber sahurumuzu yaptık.yemeğimide evden getirdim burda herkes oruç yemek seçeneğimde pek yok artık evimden getireceğim.kendimi tuhaf hissediorum:)bu yaşıma kadar adet donemi haricinde hiç bırakmamıştım orucumu.
canım doktoruna sor yıne sen ama bulantıya en ıyı cozum zencefıl dıye bılıyorum ben hamılelerın nadır tuketebılecegı seylerden bırı olarak...benim hala geçmdi ne çubuk kraker ne leblebi çok aç kalmamaya çalışıyorum gerçi bişede yiyemiyorum ama ne yesem kar çoğu zaman avuç içi ekmek arası zeytin yiyorum evde istifra etmemek için sürekli uyuyorum eşim isyanlarda sürekli uyuyosun hayatım ne zaman geçecek diye ma aile beklemedeyiz....
inşallah senin hafif geçer ve çabuk atlatırsın canım...........
Günaydın kızlaaarrrr.... Hayırlı ramazanlar olsun inşallah hepimize.Allah oruç tutan herkese kolaylıklar versin.Bu sene biraz daha zorlu oruç tutmak...
Ben acayip yorgunum... Dün iş çıkışı alışverişe gittik Gimsa'ya.Acayip kalabalıktı.her reyonun önünde uzayıp giden kuyruklar veeee kasa kabusu... saat 10:30 gibi eve gittik... aldıklarımızı yerleştirdik.Sahur için bişeyler hazırladım sonra iftar için yemeğimi hazırladım...Fakat çok yoruldum.Yattığımda saat 2 ye yaklaşıyordu. 3'te tekrar kalktım sofra hazırladım 4 te yattım sabah sersem gibiydim...
Birazdan çıkıp doktora kontrole gideceğiz.Dua edin kızlar bebişim iyi olsun.. hemde cinsiyetini göstersin bize.Öpüyorum hepinizi.
Lapacım biz evdeki interneti iptal ettirdik onun yerine yine türktelekom'un sabit hat gerektirmeyen aynı turkcell wınn gibi bir USB modem'i var.. Avea hat veriyorlar bir tane ve avea altyapısı yani avea'nın 3G altyapısını kullanarak ayda 6 TL 512MB sınırlı bağlantı.ekstra 512MB aşımda 7TL aşım ücreti var.yani 1GB kullansan bile 13TL ödüyorsun... Fakat şöyle bir durum var 3G normalde ama bizim evde 2G kullanabiliyoruz çünkü sanırım o bölgede avea'nın 3G desteği yok henüz.
Hem sabit hatta ihtiyacın yok hemde avea,turkcell vodafone kadar pahalı değil.
bende kendimi bi garip hissediyorum ilk defa oruç değilim bizim büro müsait yemek konusunda herkes oruç ama ben iç odada yiyorum bişiler biraz aç kalsam midem bulanmaya başlıyor....
sahur ve iftar konusunu hiç sormayın hiç bişi hazırlayamıyorum ama bi çare bulduk annemler buraya 1 saatlik mesafede yayladalar babamda burda bizleydi düşündük taşındık hergün gitgel 2 saat yol sürüyo ama rahat bir ramazan geçiricek en azından eşim ve babam bende yola katlanıyorum gidip gliyoruz duyanlar delimisiniz gidilirmi o yol diyolar ama napim........
kızlar bu çatlayan yumurtanın ömrü ne kadan
ah be gaye.. bu kadar yorma kendini canımcım yaa...bugün akşam olmaz sana
ya bende biliyorum var diye ama ısrarla sordum hayır yok illa sabit hat olucak dediler... dedim ttnet sayfasından baktım orda vardı.. hayır yok dediler bende çıktım ordan... ttnet abonelik merkeziydi gittiğim yer üstelik
yola katlanmak yemek yapmaya katlanmaktan daha cazip geliyorsa sana neden olmasın ? =)
24-36 saat şekerim...
günaydın yavyu kuzucuklar nabersiniz bakalım
içinizden en erken orucu ben açıcam sempatiksalakcinni
günaydın tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin umarım herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenirsin inşallah
gunaydın gayecim keşke bir gun evvelden alışverişi yapsaydınız bizde pazartesi akşamı ordaydık her zamanki gibi feci kalabalıktı ama yinede seviorum orayı manavı guzel oluo.:)
yorucu olmuş senin için.hadi bakalım sağlıklı hbrlerini beklioruz inşallah bir tahminde bulunabilir doktorun cinsiyet için.
Kızlaaaarrr biz geldiiiikkk... Gittik bebişi gördük... Sıpa rahatına pek düşkün önce hep yattı doktor teyzesi göbüşüme biraz vurdu bende biraz hareket ettim canlandı hemen... kendini kaldırıp kaldırıp indiriyor.parmaklarını oynatıyor... Allahım çok şükür sana dedim tekrar... İnşallah hepimizin boy boy bebişleri olacak...
Cinsiyet konusuna gelinceee... doktor teyzesi baktı baya uğraştı bacak arasında pipiye benzer bir çıkıntı var gibi ama kızlarda da klitoris şişkin olabiliyormuş net bişiy söyleyemem dedi.Siz şimdilik kız gibi düşünün dedi... Bir sonraki randevumuz arife gününden 1 gün önce yani 7sinde.
hoşgeldiniz ikinizdeKızlaaaarrr biz geldiiiikkk... Gittik bebişi gördük... Sıpa rahatına pek düşkün önce hep yattı doktor teyzesi göbüşüme biraz vurdu bende biraz hareket ettim canlandı hemen... kendini kaldırıp kaldırıp indiriyor.parmaklarını oynatıyor... Allahım çok şükür sana dedim tekrar... İnşallah hepimizin boy boy bebişleri olacak...
Cinsiyet konusuna gelinceee... doktor teyzesi baktı baya uğraştı bacak arasında pipiye benzer bir çıkıntı var gibi ama kızlarda da klitoris şişkin olabiliyormuş net bişiy söyleyemem dedi.Siz şimdilik kız gibi düşünün dedi... Bir sonraki randevumuz arife gününden 1 gün önce yani 7sinde.
sormaya gece 12 ye kadar soluksuz çalıştımac ne olcakkiii bızde senden fazla su içtik sempatiksalakcinni
calıstınmı dun ders bakıyım ....
yenı ı kalktın suan ..
ben esım gıttıkten sonra o aksam mısafırım olmayacaksa 2 saat uyumaya karar verdım yoksa gunler gecmez
12 ye aldık mukabeleyı oturdum komsuları beklıom bakalım
yok tatlım kursu bıraktım sınavı erkene aldılar çok zorlanıyorum şimdi ders çalışmalıyım:lepi:hoşgellddiiinnnn kıvırcık hatunn... biz iyiiz sen nasılsınnnn
takı işi devammı?
oyy oyyy.... minicik boyuyla bide atlıyo zıplıyo dimi... allah sağlık sıhhat versin gayecimm... hadi gözün aydın...
bencede acele etme.. 4. ayda daha net bilgi alırsın...
yok tatlım kursu bıraktım sınavı erkene aldılar çok zorlanıyorum şimdi ders çalışmalıyım:lepi:
Kızlaaaarrr biz geldiiiikkk... Gittik bebişi gördük... Sıpa rahatına pek düşkün önce hep yattı doktor teyzesi göbüşüme biraz vurdu bende biraz hareket ettim canlandı hemen... kendini kaldırıp kaldırıp indiriyor.parmaklarını oynatıyor... Allahım çok şükür sana dedim tekrar... İnşallah hepimizin boy boy bebişleri olacak...
severek evlenenler çıkarabilirkıvırcık bu şarkıdan bir yorum çıkarmalımıyız? =)
ewet canım ya 31 ekimde sınav bu arada bayramda ankaradayız ve sonraki hafta tatildedersleri ihmal etme bari.. ay evde ders çalışmakda zordur ama mecbur katlancaksın artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?