- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.261
oyy oyyy.... minicik boyuyla bide atlıyo zıplıyo dimi... allah sağlık sıhhat versin gayecimm... hadi gözün aydın...
bencede acele etme.. 4. ayda daha net bilgi alırsın...
şimdi candan erçetin in şarkısını dinliyorumda bayılıyorum bu parçaya ya vay halime parçası
Birine aşık oldum
Düştüm peşine
Hayat çok güzel göründü
Birden gözüme
Annem sakın yapma dedi
Güldüm yüzüne
Çok seviyorum anne dedim
Karışma bize
Vay vay vay vay benim halime
Dinlemedim anneciğimi düştüm zalime
Vay vay vay vay benim halime
Bulamadım çaresini yandım kaderime
severek evlenenler çıkarabilir
ben görücü usulü evlenme rekoru kırdıgım için bana uymuyor tatlım ama imkanın varsa bi dinle şarkıyı içimi kıpır kıpır ediyor yaaaaaaaaa manyak güzelll
ewet canım ya 31 ekimde sınav bu arada bayramda ankaradayız ve sonraki hafta tatilde
8 bin küsür kişinin içinden ilk 10 a girmem lazım biraz hayal peşinden koşuyorum ama kısmet ben elimden geleni yapayım da
bende severim bu şarkıyı.. candan aplanın bir çok şarkısını çok severim gerçi...
neden olmasın kıvırcık? o 10 kişi çalışarak kazanıcaklar.. birisi sen olabilirsin...
benim bir arkadaşım var... marmara üni. sadece 1 kişi alıyordu dikey geçiş sınavıyla.. düşünsene tüm türkiyeden 1 kişi... girdi kazandı.. kaldıki hiç çalışkan birisi değil.. haytanın teki... o sene kaldı sınıfta devamsızlıktan.. çünkü kız arkadaşı bursada idi.. sürekli onun yanındaydı... dikey geçişte şart ilk sene kalmamak... 2. sene tekrar girdi tekrar kazandı... bu sefer hocayla takıştı hoca bıraktı onu =) 3. sene tekrar kazandı... bu seferde kızla evlenmişlerdi ve bebekleri oldu.... bir kısmet olmadı o okulu bitirmek ama kazandı o.. tüm türkiyeden 1 kişi alan okula girdi hemde 3 kez
ya aslında herşey kısmet eger o kapıdan yicek ekmegim varsa girerim ben elimden geleni yapıyımda olmazsa hayır degilmiş derim napıyımbende severim bu şarkıyı.. candan aplanın bir çok şarkısını çok severim gerçi...
neden olmasın kıvırcık? o 10 kişi çalışarak kazanıcaklar.. birisi sen olabilirsin...
benim bir arkadaşım var... marmara üni. sadece 1 kişi alıyordu dikey geçiş sınavıyla.. düşünsene tüm türkiyeden 1 kişi... girdi kazandı.. kaldıki hiç çalışkan birisi değil.. haytanın teki... o sene kaldı sınıfta devamsızlıktan.. çünkü kız arkadaşı bursada idi.. sürekli onun yanındaydı... dikey geçişte şart ilk sene kalmamak... 2. sene tekrar girdi tekrar kazandı... bu sefer hocayla takıştı hoca bıraktı onu =) 3. sene tekrar kazandı... bu seferde kızla evlenmişlerdi ve bebekleri oldu.... bir kısmet olmadı o okulu bitirmek ama kazandı o.. tüm türkiyeden 1 kişi alan okula girdi hemde 3 kez
GAYE;
herşeyin çok güzel olmasına sevindim canım. Biraz daha büyüsün gördüğün hareketleri hissetmeye başlayacaksın o da ayrı bir durgu.
bu arada sebin hiç uğramıyor merak ettim
kasık ve gögüs agrısından ölmek üzereyim gögsümün ucunu çekip koparmak ezmek istiyorum onu ufffffffffffff
mikrop mu kaptım acep fena kaparmışlarda uçları
marmaradan bursaya geçmek zor olmasa gerek ya
Dün ben Sebin'i aramıştım açmadı telefonunu aslında baya endişelendim... dedim herhalde doğum yaptı... Demin tekrar aradım Çok şükür iyiymiş.Henüz doğum yapmamış. Bu haftadan sonra doğum iznine ayrılacağı için işleri toparlıyorum dedi.Yeni bir eleman varmış ona işleri öğretiyormuş.Aklım sizde dedi..Hepinize çooook selamı var.
kasıklarım nasıl sılzıyor...birde uyku bastırdı
şu adetin gelecekse gelse de keşke işleme başlasan böyel daha bi stres yaptırıyor insana biliyorum umarım hayırlısı olur tatlım
öyle tabş kuzum ama uyku büyük ihtimalle oruçtan
nasıl gidiyo edut? nasıl hissediyosun? açlık susuzluk varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?