- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.281
tatlım hadi gözün aydın. çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna:1hug:Günaydın kızlaaarrrr.... Hayırlı ramazanlar olsun inşallah hepimize.Allah oruç tutan herkese kolaylıklar versin.Bu sene biraz daha zorlu oruç tutmak...
Ben acayip yorgunum... Dün iş çıkışı alışverişe gittik Gimsa'ya.Acayip kalabalıktı.her reyonun önünde uzayıp giden kuyruklar veeee kasa kabusu... saat 10:30 gibi eve gittik... aldıklarımızı yerleştirdik.Sahur için bişeyler hazırladım sonra iftar için yemeğimi hazırladım...Fakat çok yoruldum.Yattığımda saat 2 ye yaklaşıyordu. 3'te tekrar kalktım sofra hazırladım 4 te yattım sabah sersem gibiydim...
Birazdan çıkıp doktora kontrole gideceğiz.Dua edin kızlar bebişim iyi olsun.. hemde cinsiyetini göstersin bize.Öpüyorum hepinizi.
nasıl gidiyo edut? nasıl hissediyosun? açlık susuzluk varmı?
Dün ben Sebin'i aramıştım açmadı telefonunu aslında baya endişelendim... dedim herhalde doğum yaptı... Demin tekrar aradım Çok şükür iyiymiş.Henüz doğum yapmamış. Bu haftadan sonra doğum iznine ayrılacağı için işleri toparlıyorum dedi.Yeni bir eleman varmış ona işleri öğretiyormuş.Aklım sizde dedi..Hepinize çooook selamı var.
BENDE KARDEŞİMİN SONUÇLARINI MERAK EDİYORUM SİTE DEDİĞİN GİBİ ÇÖKMÜŞKızlar Kpss sonuçları açıklanmış... osym'nin site şu an çok yoğun belkide çökmüş durumda.Acaba kıvırcık ne yaptı?
canm ya nasılsın...
nerede olacak doğumun
kafamm düştü düşecek....
kafamm düştü düşecek....
canım masallah barekallah ... bak yorgunluktan eserr kalmamıstır sende o hareketlerı gorunce...Kızlaaaarrr biz geldiiiikkk... Gittik bebişi gördük... Sıpa rahatına pek düşkün önce hep yattı doktor teyzesi göbüşüme biraz vurdu bende biraz hareket ettim canlandı hemen... kendini kaldırıp kaldırıp indiriyor.parmaklarını oynatıyor... Allahım çok şükür sana dedim tekrar... İnşallah hepimizin boy boy bebişleri olacak...
Cinsiyet konusuna gelinceee... doktor teyzesi baktı baya uğraştı bacak arasında pipiye benzer bir çıkıntı var gibi ama kızlarda da klitoris şişkin olabiliyormuş net bişiy söyleyemem dedi.Siz şimdilik kız gibi düşünün dedi... Bir sonraki randevumuz arife gününden 1 gün önce yani 7sinde.
super olmus senı tebrık edıyorum da kocan evde degılmı kız ıyı calsııon valla ben kocam evdeyken mutfagı bıle zor topluom yanından ayrılmıom bı yere Şenizsormaya gece 12 ye kadar soluksuz çalıştım
ramazan içinde şöyle bir plan yaptım
iftardan 1 saat sonra başlıyorum 12 ye kadar sonra sabah erken kalkıyorum mesela bugün 8 buçukta kalktım ögleye kadar çalışıyorum
ögle sıcaklarda çalışılmıyor
öğle yatıyorum ikindiye kadar kalkıp namaz kılıp derse oturuyorum sonra iftar nasılım ama guclubacismile:
Allah tan bı manı cıkmazsa bana yakınsın 25 dk mınıbusle gelırım ınsallah senı ve oglunu gormeye hele bı dogur bakalım olumunekankayizsmilehoşgeldin baaffoooo...
iyiyim çok şüküürrrrr.... sıcaklarla boğuşuyorum.. onun harici keyfim yerinde
Medical Park Göztepe Hastanesinde olacak inş kısmetse..
canım masallah barekallah ... bak yorgunluktan eserr kalmamıstır sende o hareketlerı gorunce...
hadı hayırlısı bakalım bı daha kı kontrolu bekleyelım hep beraber pasamız mı olacak sultanımız mı zemuszemus
super olmus senı tebrık edıyorum da kocan evde degılmı kız ıyı calsııon valla ben kocam evdeyken mutfagı bıle zor topluom yanından ayrılmıom bı yere Şeniz
Allah kolaylık versın bakalım
Allah tan bı manı cıkmazsa bana yakınsın 25 dk mınıbusle gelırım ınsallah senı ve oglunu gormeye hele bı dogur bakalım olumunekankayizsmile
canim sana iyi gecelerr tatli ruyalarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar benimde uykum geldi bende uyumak istiyorum
son zamanlarda uyku hali başladı
kizlarr ben geldimm .. vallahi sayfalari okuyamadim baktim cokkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile dedim bizim kizlar yeni haber varsa bana yazarlarkaydirigubbakcemile5
ramazaniniz mubarek olsun allahim daraltmadan bu ayi guzel bir sekilde degerlendirmeyi nasip etsin bizleree:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin baaffoooo...
iyiyim çok şüküürrrrr.... sıcaklarla boğuşuyorum.. onun harici keyfim yerinde
Medical Park Göztepe Hastanesinde olacak inş kısmetse..
oruç olmasak hay agzını öpeyim dicektim ama neysesenınde ramazanın mubarek olsun kıızzz
onemlı bı haber yok suan ıcın
gaye bugun kontrole gıttı cınsıyet ıcın kesın bısey dememıs doktor ...dıger hersey yolundaymıs sukur...
edut ve kvrck adet olmayı beklıyolarr
bakalım belkıde daha 9 ay beklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?