- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.301
Bir uyanıştır Ramazan.. Seni yine sana çağırır..Açlığın incelttiği bedeninde ruhuna daha çok yer kalır..Bencilliğin kafesinden kurtulursun, meleklerin kanatlarına tutunursun. Yetimlerin gözlerindeki eşsiz sevince mimar olursun. Yoksulların gönlünde taş üstüne taş koyarsın. Ellerin kalbine değer ilk kez...
oruç olmasak hay agzını öpeyim dicektim ama neyse
inşallah kızzzzzz umut fakirin ekmegi olurmuş inşallahhhhhhhh
ıftardan sonra opersın o zaman kaydirigubbakcemile3
kız bak bende kılo verdım ramazanın ılk gununde bellı oldu sonunda almamıs olursak ıyı bakalım
en net kılo tam ıftar oncesı cıplakken tartılacaksın odur arkadas :jeyyar:
ya sen sürekli kilo veriyosun
ben yerimde sayıyorum hayret bişi yaaaa
kizlarr ben geldimm .. vallahi sayfalari okuyamadim baktim cokkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile dedim bizim kizlar yeni haber varsa bana yazarlarkaydirigubbakcemile5
ramazaniniz mubarek olsun allahim daraltmadan bu ayi guzel bir sekilde degerlendirmeyi nasip etsin bizleree:Saruboceq::Saruboceq:
Kız Ravziş facebooklarda geziyon buraya arada bi geliyon... Bak ceza kescem sana...
Senin de Ramazanın mübarek olsun canım.Rabbim kolaylıkla oruç ibadetini yerine getirmeyi nasip etsin tüm niyetli kişilere... Ramazan ayını çok seviyorum... Çok huzurlu oluyorum Ramazanda.
e geldim yoksun lapacım.....günaydın kızlarrrrr içim sızlarrrrr
burdayımmmmm =)
hurmayı okuyodum =)
nasılsın bakalım.. varmı glen giden?
Günaydin hanimlar...Uykusuzlukdan geberiyorummm vallahh...Gözlerimi kapasam 10sn dürmez uyurum herhalde...:bbo:
yok gelen giden sabahları kasık ağrım oluyor haha diyporum gelecek....geçip gidiyor bişi değil gögüs ağrılarımda azaladı....:bbo:
ahhhh bebişkom uykusuzluğu bana sor sen =(((
1 aydır sıcaklardan uyku yok geceleri... dün gece en beteriydi... halsizlik, bezginlik diz boyu... 12 de uyandım gece... 1e kadar sağa dön sola dön uyuyamadım.. duş alıp yattım... uyuyamadım... balkona çıktım hava aldım..uyuyamadım.. en son uyumuşum ama kaçta bilmiyorum..sonra eşim sahura kalktı 3te...yine uyandım.. yine ter içindeyim =(((( feci sıcak yyaaa... su içip yattım sabah 6 da kalktım yine duş aldım.. ve işteyim =(((
offf bıktım inanki sıcaklardan =((((
Günaydin hanimlar...Uykusuzlukdan geberiyorummm vallahh...Gözlerimi kapasam 10sn dürmez uyurum herhalde...:bbo:
dün gece yapmışım ben onu...eve gittim oruçtan başım dumanlı zaten nasılda sıcak biliyorsunuz. üstümğü değişmeye odaya gidince birde iç çamaşırlarımla 5 dk uzanıp yemek yapayım dedim....ben bir uyu...uynadım eşim başucumda... birşey değil anahtarı bendeydi...toparlayamadım...nasıl merak etmiş diyorki yan balkondan atladım dedşm delimisin 5. kattayız.... meğerse anahtarıda kapıda unutmuşum...kapıcı çalmış kapıyı, açsammı demiş cevap vermeyince allahtan açmamış ben yatak odasında yarı çıplakakannehir...nasıl kızdı eşim bana...haklı bişi diyemedim...aramış yoldan 10 defa...öldüm diyor korkudan....ama allahın işi işte demekki anahtarı unutmamda hayırlıymış....birde kalktım saat 19,30 20,15 iftar...nasıl koşturdum bilemzsiniz....sempatiksalakcinni
hayırlısı bakalım edutum... ne olacak bu işin sonu
dün gece yapmışım ben onu...eve gittim oruçtan başım dumanlı zaten nasılda sıcak biliyorsunuz. üstümğü değişmeye odaya gidince birde iç çamaşırlarımla 5 dk uzanıp yemek yapayım dedim....ben bir uyu...uynadım eşim başucumda... birşey değil anahtarı bendeydi...toparlayamadım...nasıl merak etmiş diyorki yan balkondan atladım dedşm delimisin 5. kattayız.... meğerse anahtarıda kapıda unutmuşum...kapıcı çalmış kapıyı, açsammı demiş cevap vermeyince allahtan açmamış ben yatak odasında yarı çıplakakannehir...nasıl kızdı eşim bana...haklı bişi diyemedim...aramış yoldan 10 defa...öldüm diyor korkudan....ama allahın işi işte demekki anahtarı unutmamda hayırlıymış....birde kalktım saat 19,30 20,15 iftar...nasıl koşturdum bilemzsiniz....sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?