- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.321
dün gece yapmışım ben onu...eve gittim oruçtan başım dumanlı zaten nasılda sıcak biliyorsunuz. üstümğü değişmeye odaya gidince birde iç çamaşırlarımla 5 dk uzanıp yemek yapayım dedim....ben bir uyu...uynadım eşim başucumda... birşey değil anahtarı bendeydi...toparlayamadım...nasıl merak etmiş diyorki yan balkondan atladım dedşm delimisin 5. kattayız.... meğerse anahtarıda kapıda unutmuşum...kapıcı çalmış kapıyı, açsammı demiş cevap vermeyince allahtan açmamış ben yatak odasında yarı çıplakakannehir...nasıl kızdı eşim bana...haklı bişi diyemedim...aramış yoldan 10 defa...öldüm diyor korkudan....ama allahın işi işte demekki anahtarı unutmamda hayırlıymış....birde kalktım saat 19,30 20,15 iftar...nasıl koşturdum bilemzsiniz....sempatiksalakcinni
günaydın canlarım
alemsin Edut kaydirigubbakcemile3 kocayı telaşa vermişsin
edutun eşi eve girer..bir bakarki edut yarı çıplak yatakta yanında da kapıcı ohaoldumsmile
gelde açıkla durumu kaydirigubbakcemile3 çık işin içinden
edutun eşi eve girer..bir bakarki edut yarı çıplak yatakta yanında da kapıcı ohaoldumsmile
gelde açıkla durumu kaydirigubbakcemile3 çık işin içinden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi lapaci cok güldüm sayende :)
allah gülmekten ayırmasın...
malzemeyi veren sağolsun
şeeyy.. beennn.. uyumuşuummmmm..... anahtarda.... kapı... kem... küümmmmmm :1shok:
günaydın kızlar, gerçi 4 saat oldu ben güne baslayalı..
hayırlı ramazanlar..
günaydın kızlar, gerçi 4 saat oldu ben güne baslayalı..
hayırlı ramazanlar..
bebişkoooo...2ye kadar nasıl dayanıcam diyosun.. ya ben 5.30a kadar nasıl dayanıcam mafoldumben
hakatten bende....ya bu arada neden oldu sence bu adet gecikmesi...kafamdan atamıyorum kafayı yiycem
kafandan atamadığın için canım
halevin dediği gibi kafandan atamadığın için olabilir
vücudun hamile olmaya hazırlandığı için olabilir
v.s
v.s
bir sürü sebep olabilir...
bekle bakalım birazcık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?